larry_tsoukou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2008 με 2 διαφορετικς ip δηλαδη μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα?επισης αν ξερετε εχει κανει κανεις σας καταθεση στην πειραιως?γιατι εκανα μια λαλακια και δεν ξερω ακομα.εκανα μια καταθεση των 21 ευρω αλλα για 3 μηνη που ηθελα επρεπε να βαλω 22.ετσι ξανακανα αλλα μια καταθεση του ενος ευρω.λετε να παιζει καποιο προβλημα?
barrcode Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια μολις εγινα premium στο rapidshare αλλα δεν εχω ιδεα τι πρεπει να κανω για να κατεβασω.... Κατεβασα το IDM εψαξα να βρω τιποτα να κατεβασω αλλα μου βγαζει 4 parts.Πως μπορω να τα κατεβασω ολα μαζι?
nzeppos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως το γύρισα ήδη στο megaupload, πλήρωσα μια δίμηνη συνδρομή για να δω πώς θα πάει και μετά λέω να το καθιερώσω. Και το RS να πάει να πνιγεί. Αν μέχρι την άνοιξη (που λήγει η συνδρομή μου) δεν ισιώσουν, πολύ θα το σκεφτώ να ανανεώσω ξανά.
stefanos_79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω εκανα μια μηνιαια συνδρομη σε MegaUpload αλλα δεν βρισκω και πολυ υλικο που με ενδιαφερει....ακομα
larry_tsoukou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 να ρωτησω μιας και εκανα premium.υπαρχει καποιο σερβερ απο τους προτιμωμενους που ειναι πιο γρηγορος??
stefanos_79 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως TeliaSonera χρησιμοποιώ και δεν βλέπω διακυμάνσεις στην ταχύτητα.
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Κι εγω εκανα μια μηνιαια συνδρομη σε MegaUpload αλλα δεν βρισκω και πολυ υλικο που με ενδιαφερει....ακομα Έννοια σου και αν ψάξεις υπάρχει αρκετό υλικό και στο megaupload. Έψαχνα 3 HD *******, το όλον κάπου 25GB, και τις βρήκα όλες στο MU (έστω κι αν χρειάστηκε να κατεβάσω τον download manager του, συν ένα προγραμματάκι για να μου κάνει resolve κάποια protected links). Ενδεικτικά στο RS θα με άφηνε να κατεβάσω μόλις 10GB, πριν μπλέξω με TrafficShare και λοιπά κολοκύθια. Και κάτι άλλο που "τσίμπησα" σήμερα το απόγευμα (περίπου 7GB) το έβαλα από private tracker. Εκεί έχει καταντήσει το RS. Για φούντο ρε! Κλείστε το το μαγαζί. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2008 από nzeppos
costas_k Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ άρχισα να κατεβάζω torrent και ησύχασα από τις συνδρομές και τα limit.
nzeppos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι έχω κάνει ακριβώς το ανάποδο. Το είχα γυρίσει στο RS για να ησυχάσω από τα torrents (ακόμα και απ' τους private trackers, σε μερικούς από τους οποιους είμαι VIP, επί πληρωμή). Και τώρα αναγκαστικά θα ξαναρχίσω να κατεβάζω μέσω torrent. Το megaupload μια χαρά πάντως, μέχρι στιγμής ευχαριστημένος.
stefanos_79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καινουρια κολπα στο Rapidshare.Αντι να αλλαξουν το καθεστώς με το download μας βαζουν ηλεκτρονικες κλειδαριες για να διασφαλισουμε τον λογαρισμο μας...Τι να πω RapidShare-Security Lock November 13, 2008 Various functions of the Premium- and Collector's Accounts can now be carried out and in this way be protected against unauthorized access. When the RapidShare-Security Lock is activated, the menu items "Settings" and "Convert RapidPoints" are locked and files can no longer be moved or deleted. All other functions remain available. With the locking of the Account you avoid unauthorized modifications of your files and account settings. This is how it works: From within your Premium- or Collector's Zone, click on the red lock, located at the top left. You will receive a notification asking, if you want to secure the Account. When completing the steps, the system automatically sends an email to the email address provided by you, containing the access code. Please keep this access code save. You will need this code again when accessing the above mentioned feature the next time. Please also ensure that before activating the security lock, you provide a valid email address. You can easily notice if your Account is locked or not, be the colour of the Security Lock: Green denotes "locked", red denotes "open".
AlexNet Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Υποθέτω οτι για να κάνεις αλλαγές στο λογαριασμό σου, θα σου στέλνουν έναν κωδικο, αν κατάλαβα καλά...
stefanos_79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ακριβως καθε φορα που κλειδωνεις-ξεκλειδωνεις τον λογαριασμο σου στελνουν κωδικο στο mail σου.Το κλειδωσα μια φορα να δω τι σκ..τα ειναι και μολις πηγα να δω τις γενικες ρυθμισεις μου λεει οτι ειναι κλειδωμενος ο λογαρισμος βαλε κωδικο...τρεχα λοιπον στο mail κανε copy-paste τον κωδικο και ξεκλειδωσε για να αλλαξεις πχ το alias name,ποιον server προτιμας κτλ .Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλ
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καινουρια κολπα στο Rapidshare.Αντι να αλλαξουν το καθεστώς με το download μας βαζουν ηλεκτρονικες κλειδαριες για να διασφαλισουμε τον λογαρισμο μας...Τι να πωRapidShare-Security Lock November 13, 2008 Various functions of the Premium- and Collector's Accounts can now be carried out and in this way be protected against unauthorized access. When the RapidShare-Security Lock is activated, the menu items "Settings" and "Convert RapidPoints" are locked and files can no longer be moved or deleted. All other functions remain available. With the locking of the Account you avoid unauthorized modifications of your files and account settings. This is how it works: From within your Premium- or Collector's Zone, click on the red lock, located at the top left. You will receive a notification asking, if you want to secure the Account. When completing the steps, the system automatically sends an email to the email address provided by you, containing the access code. Please keep this access code save. You will need this code again when accessing the above mentioned feature the next time. Please also ensure that before activating the security lock, you provide a valid email address. You can easily notice if your Account is locked or not, be the colour of the Security Lock: Green denotes "locked", red denotes "open". Για πειτε το και ελληνικα ρε παιδια για μας τους ...λιγο μεγαλυτερους που δεν μαθαμε αγγλικα. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα