Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας,

Πριν από λίγες ώρες, αναρτήθηκε μία ολοσέλιδη ανακοίνωση από την Rapidshare.com που προσπαθεί να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στους όρους χρήσης της υπηρεσίας, μεταξύ άλλων λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας. Μάλιστα η ανακοίνωση ξεκινάει αναφέροντας ότι κανονικά θα έπρεπε αυξηθούν οι τιμές των συνδρομών, πράγμα που όμως δεν θα γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση οι βασικές αλλαγές που θα ισχύσουν, για όσους δημιουργήσουν ή ανανεώσουν τον λογαριασμό τους, είναι:

* Μειώνεται κατά ~73% το όριο των 10 GB/ημέρα σε 80 GB/μήνα

* (?) Μειώνεται κατά 80% το συνολικό "συσσωρευμένο" download-traffic από 50 GB σε 10 GB

* Τα "ανώνυμα" αρχεία που γίνονται upload χωρίς collector ή premium account, θα μπορούν πλέον να κατεβαστούν μόνο έως 10 φορές

Παράλληλα, έγινε αλλαγή στους όρους χρήσης όπου πλέον αναφέρεται κατά λέξη το εξής:

* Τα μέλη των premium accounts μπορούν να κατεβάσουν περισσότερα δεδομένα από τους χρήστες της δωρεάν υπηρεσία. Αυτή την περίοδο, ένα premium account επιτρέπεται να κατεβάσει 2.66 Gigabyte (2.660.000.000 Byte) ανά ημέρα.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Rapidshare: Μειώσεις ορίων και αλλαγές όρων χρήσης της υπηρεσίας,

Πριν από λίγες ώρες, αναρτήθηκε μία ολοσέλιδη ανακοίνωση από την Rapidshare.com που προσπαθεί να εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους, για τους οποίους θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στους όρους χρήσης της υπηρεσίας, μεταξύ άλλων λόγω του υψηλού κόστους λειτουργίας. Μάλιστα η ανακοίνωση ξεκινάει αναφέροντας ότι κανονικά θα έπρεπε αυξηθούν οι τιμές των συνδρομών, πράγμα που όμως δεν θα γίνει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση οι βασικές αλλαγές που θα ισχύσουν, για όσους δημιουργήσουν ή ανανεώσουν τον λογαριασμό τους, είναι:

* Μειώνεται κατά ~73% το όριο των 10 GB/ημέρα σε 80 GB/μήνα

* (?) Μειώνεται κατά 80% το συνολικό "συσσωρευμένο" download-traffic από 50 GB σε 10 GB

* Τα "ανώνυμα" αρχεία που γίνονται upload χωρίς collector ή premium account, θα μπορούν πλέον να κατεβαστούν μόνο έως 10 φορές

Παράλληλα, έγινε αλλαγή στους όρους χρήσης όπου πλέον αναφέρεται κατά λέξη το εξής:

* Τα μέλη των premium accounts μπορούν να κατεβάσουν περισσότερα δεδομένα από τους χρήστες της δωρεάν υπηρεσία. Αυτή την περίοδο, ένα premium account επιτρέπεται να κατεβάσει 2.66 Gigabyte (2.660.000.000 Byte) ανά ημέρα.

Ρεζιλιδες !!!!

Για αλλα πληρωσαμε και αλλα μας δινεται εστι ξαφνικα !!!!!

Δημοσ.

ωχ πακετο..μολις μπηκα στον λογαριασμο μου και βλεπω Traffic left: 8 876 MB.Δηλ μεχρι τελη του μηνα εχω κοντα στα 9 γιγα υπολοιπο να κατεβασω?Ρε τι παθαμε παλι.Απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα ολο αλλαγες εχουμε.

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 11 : 14 : 12-----

το ειδαμε και αυτο..μαζευουν υπογραφες για να επανέλθει το Rapid στη παλιά κατάσταση

http://www.petitiononline.com/RSchange/petition-sign.html

Δημοσ.

Login: login name

Expiration date: Tue, 11. Nov 2008

Traffic left: 3 384 MB (+55 GB)

RapidPoints: 1000

Server time: 24.10.2008 22:04:03

Used storage: 0 MB

RapidPoints PU: 0

TrafficShare left: 60.00 GB

Files: 0

Παιδία μπορεί να μ εξηγήσει κάποιος τι μ λέει ?έχω ξεπεράσει τα 10GB την ημέρα και δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο η τπτ άλλο μου λέει TrafficShare left: 60.00 GB δηλαδή ?ακόμα Traffic left: 3 384 MB (+55 GB) δηλαδή…?έχω ακόμα 3 384 MB για σήμερα και αλλά 55GB για τις άλλες μέρες….?και το ακόλουθω μήνυμα τι είναι...??

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 11.11.2008. It is 17 days remaining.

Δημοσ.

Οταν θα καταναλωσεις τα 3 384 που ειναι για σημερα θα αρχισεις να χρησιμοποιεις το TrafficShare των 60 γιγα.Οταν εξαντληθουν αυτα τα 60 τοτε θα πρεπει να αγορασεις TrafficShare ή θα μεινεις στα γιγα που σου αναλογουν καθημερινως.Τωρα οσο για τις μερες αυτο που λεει ειναι οτι ο λαγαριασμος σου θα λειτουργει με τους παλιους κανονες (10 γιγα την ημερα) μεχρι να ληξει που ειναι το 11.11.08

Δημοσ.
Οταν θα καταναλωσεις τα 3 384 που ειναι για σημερα θα αρχισεις να χρησιμοποιεις το TrafficShare των 60 γιγα.Οταν εξαντληθουν αυτα τα 60 τοτε θα πρεπει να αγορασεις TrafficShare ή θα μεινεις στα γιγα που σου αναλογουν καθημερινως.Τωρα οσο για τις μερες αυτο που λεει ειναι οτι ο λαγαριασμος σου θα λειτουργει με τους παλιους κανονες (10 γιγα την ημερα) μεχρι να ληξει που ειναι το 11.11.08

Ευχαριστώ φίλε stefanos τώρα πήρα πρέφα τους καινούργιους κανόνες του rapid…

+1 από μένα ότι θα φαλιρίσουν από μόνη τους

ευτυχώς με πιάνει το παλιό καθεστώς ακόμα !!!!!!!χεχε…

Δημοσ.

Σε ολους του ήδη premium users ισχυει αυτο.Αναρωτιεμαι αν ειχα κανει επεκταση μια μερα ,πχ για εξι μηνες, πριν ανακοινωσουν τα νεα μετρα θα ίσχυε το 10γιγα ημερησιως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσοι ασχολούνται με rapidshare θα ξέρουν πως το συγκεκριμένο -πολύ χρήσιμο προγραματακι- είναι μόνο για vista, σαν ανεβάζω μια έκδοση που μπορεί να τρέξει και σε xp.

http://rapidshare.com/files/179525525/RSM_no_install.rar

Επεξ/σία από weirdo
Δημοσ.
ωχ πακετο..μολις μπηκα στον λογαριασμο μου και βλεπω Traffic left: 8 876 MB.Δηλ μεχρι τελη του μηνα εχω κοντα στα 9 γιγα υπολοιπο να κατεβασω?Ρε τι παθαμε παλι.Απο το καλοκαιρι μεχρι τωρα ολο αλλαγες εχουμε.

-----Προστέθηκε 24/10/2008 στις 11 : 14 : 12-----

το ειδαμε και αυτο..μαζευουν υπογραφες για να επανέλθει το Rapid στη παλιά κατάσταση

http://www.petitiononline.com/RSchange/petition-sign.html

Παιδια ειναι πραγματικα ξεφτιλα πως το εχουν το rapidshare...μια χαρα ηταν, απο τους Ολυμπιακους και μετα φαινεται τους ετσουξε.Απο τοτε εκαναν τις αλλαγες! Εγω παντως υπεγραψα στο λινκ που εδωσε ο φιλος...

Για να δουμε.....:rolleyes:

Δημοσ.
Παιδια ειναι πραγματικα ξεφτιλα πως το εχουν το rapidshare...μια χαρα ηταν, απο τους Ολυμπιακους και μετα φαινεται τους ετσουξε.Απο τοτε εκαναν τις αλλαγες! Εγω παντως υπεγραψα στο λινκ που εδωσε ο φιλος...

Για να δουμε.....:rolleyes:

+1 και από εμένα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια.να ρωτησω επειδη σκεφτομαι και γω να φτιαξω Premium ο τροπος με καταθεση στη τραπεζα πειραιως ειναι αξιοπιστος?και κατι αλλο.τωρα με τους καινουριους ορους εχω 2.6 γκιγκα καθε μερα??αν τα ξεπερασω τι γινεται?και επισης αν μια μερα δε κατεβασω την αλλη μερα θα χω 5γκιγκα?θενξ

Δημοσ.

ΑΝ ξεπερασεις τα 2,6 γιγα τοτε αρχιζεις να καταλανωνεις το traffic share 5 γιγα.Αν τελειωσεις και τα πεντε γιγα τοτε ή μενεις με τα 2,6 ημερησιως ή αγοραζεις traffic share για να εχεις να κατεβαζεις παραπανω απο 2,6.Σε περιπτωση που δεν κατεβασεις μια μερα την επομενη δεν εχεις 5 γιγα ,τα χανεις δεν προστιθονται οπως παλια.Τωρα οσον αφοαρ την πληρωμη μεσω τραπεζης δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι που πρεπει να φοβασαι

Δημοσ.
ΑΝ ξεπερασεις τα 2,6 γιγα τοτε αρχιζεις να καταλανωνεις το traffic share 5 γιγα.Αν τελειωσεις και τα πεντε γιγα τοτε ή μενεις με τα 2,6 ημερησιως ή αγοραζεις traffic share για να εχεις να κατεβαζεις παραπανω απο 2,6.Σε περιπτωση που δεν κατεβασεις μια μερα την επομενη δεν εχεις 5 γιγα ,τα χανεις δεν προστιθονται οπως παλια.

Σίγουρα ισχύει αυτό; Σε μένα χτες έγραφε ότι είχα 5,5 GB Traffic Left και το άφησα χωρίς να κάνω κανένα download, σήμερα γράφει ότι έχω 8,1 GB Traffic (και είμαι πλέον με τους νέους κανόνες).

Αλλωστε διαβάστε και αυτά τα μικρά "γραμματάκια" που εμφανίζονται στη σελίδα αγοράς νέου account:

"A premium account enables you to download 2.66 Gigabyte per day, that’s 2.660.000.000 byte. The volume not used is automatically transferred to the following day, up to a maximum of 10 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 2.66 gigabyte the following day."

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...