okmlover Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 απο χτες....κάποιος άλλαξε το password στον premium account...δεν υπάρχει άλλος στο σπιτι που να χρησιμοποιει το PC εκτός απο μένα...έστειλα στην rapidshare e-mail για να μοθ πει ποιο είναι το νέο Password...μου το εστειλε...και οταν πήγα να αλλάξω εκ νέου και να βάλω δικό μου ξανά...δεν λειτουργει κανένα password απο ολα τα προηγουμενα...Τι παίζει?? Εννοείται ότι ξαναέστειλα εμαιλ και περιμένω απάντηση..
PaokToTheBone Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Nα αναφερω και γω το προβλημα μου...Εχω vista ultimate 64bit και χρησιμοποιουσα το flashget το οποιο εβαζε οχι απλα additional traffic αλλα χαλουσε και τα rar...Τωρα εχω το RSM (το download manager που μπορεις να κατεβασεις απο την σελιδα του rapidshare) και παλι βγαζει additional traffic αλλα λιγοτερο...Βεβαια εδω περα πρεπει να κανω και το εξης...Αν κατι που 8ελω να κατεβασω ειναι γυρω στα 70 parts πρεπει να το κατεβαζω 10 10 τα parts για να εχω ενα ελαχιστο additional traffic πραγμα που καποιες στιγμες δν ειναι και οτι καλυτερο(οπως τωρα που 8ελω να την κοιμη8ω αλλα πρεπει να κατεβασω κατι!)και βαζω 10 10 τα parts για να μου φτασει το traffic ωστε να το κατεβασω...Eχω γκουγκλαρει (βαρε8ηκα το σιφτ αλτ) το προβλημα μου και βρηκα οτι φταινε τα νταουνλοουντ μανατζερ και ειδικα στα γουιντοους βιστα 64μπιτ! (καλα το μπιτ με ξετρελανε)Καμια ιδεα στο αν μπορω να κανω κατι...?
TAKISTRIGONIS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Για. κανένα πρόγραμμα για να κατεβάζουμε μαζικά parts από rapideshare μιας και το rapget δεν παίζει πλέον.
StaPas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 http://cryptload.info/download/ κατεβαζεις καιμε δωρεαν λογαριασμο και με premium.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Στο Flashget, πως θα βαλω το premium account και οταν επιλεγω μια λιστα με π.χ 20 parts να τα πεταει εκει κατευθειαν και οχι ενα ενα?
accipio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Flashget v1.73 - ρύθμιση για Rapidshare: Στο Flashget θα πας Εργαλεία ››› Ρυθμίσεις ››› καρτέλα 'Διαχειριστής τοποθεσιών' ››› κλικ στο Προσθήκη. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, ως διεύθυνση θα βάλεις το http://rapidshare.com και θα τσεκάρεις το 'Σύνδεση με το διακομιστή'. Στα κουτάκια 'Όνομα' και 'Κωδικός' θα γράψεις αντίστοιχα τα στοιχεία σου από το λογαριασμό στο Rapidshare και στη συνέχεια ΟΚ ››› ΟΚ. Επίσης στις Ρυθμίσεις ››› Επιτήρηση θα πρέπει να είναι τσεκαρισμένο το Πρόχειρο ››› Επιτήρηση για να "πιάνει" τα περιεχόμενα του Clipboard το Flashget. Αν χρησιμοποιείς Firefox / Opera δες οδηγίες εδώ. Επίσης, αφού κάνεις login στο Rapidshare θα πας στο Settings και θα τσεκάρεις το Direct-downloads και Save.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Σ'ευχαριστω.Εχω ενα προβληματακι με το flashget, το εκανα install ξανα και ξανα, τιποτα. Οταν επιλεξω την Ελληνικη γλωσσα παρολο που σε ολα τα προγραμματα ειναι ΟΚ, στον flashget μου τα βγαζει ακαταλαβιστικα.
accipio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν δοκιμάζεις τον Orbit Downloader (δωρεάν) για το Rapidshare; Είναι δωρεάν και δεν θέλει ρυθμίσεις για να δουλέψει.
mynam3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δεν δοκιμάζεις τον Orbit Downloader (δωρεάν) για το Rapidshare; Είναι δωρεάν και δεν θέλει ρυθμίσεις για να δουλέψει. Θα το δοκιμασω, με flashget παντως εδω και κανα χρονο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
manost Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Sorry έαν έχει ερωτηθεί και απαντηθεί σε παραπάνω post, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 168 σελίδες. Έστω ότι δίνω σε κάποιον τον κωδικό του λογαριασμού μου στο rapidshare. Αυτός μπαίνει στο site, κάνει login και πατάει στον firefox για παράδειγμα να το θυμάται ή ακόμη, βάζει τα username & pass στο FlashGet. Αν εγώ αργότερα αλλάξω το password, αυτός θα μπορεί να συνεχίσει να μπαίνει στο site του rapidshare ως συνδεδεμένος ή να κατεβάζει από το FlashGet με τον λογαριασμό μου;
talisman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2008 Φυσικα και δεν μπορει Οπως και δεν μπορειτε να ειστε ταυτοχρονα και οι δυο μεσα Νομιζω οτι υπαρχει και αποκλιση μισης με μια ωρα απο την στιγμη που θα σταματησει και θα αρχισει ο αλλος
memax Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μπορει καπιος να μου εξηγησει τι ειναι το pay pal και τι πρεπει να κανω για να πληρωσω μεσω αυτης της διαδικασιας; υπαρχει καποια αλλη καλυτερη η ασφαλεστερη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 μπορει καπιος να μου εξηγησει τι ειναι το pay pal και τι πρεπει να κανω για να πληρωσω μεσω αυτης της διαδικασιας; υπαρχει καποια αλλη καλυτερη η ασφαλεστερη; Ασφαλεστερος τροπος οχι δεν υπαρχει.Φτιαχνεις ενα λογαριασμο το www.paypal.com δηλωνεις μια πιστωτικη και αυτο ηταν. Μετα με τους κωδικους σου απο το paypal πληρωνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα