Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ορίστε το download log μου των 3 τελευταίων ημέρων...

Wed, 6. Aug 2008 xx.xxx.xxx.xxx 9878150 KB

Tue, 5. Aug 2008 xx.xxx.xxx.xxx 4115501 KB

Mon, 4. Aug 2008 xx.xxx.xxx.xxx 7248750 KB

Όπως βλέπετε πλησίασα τα 10GB μια χαρά, όχι μία αλλά δύο φορές. Με απλό premium account (όχι αυτά τα καινούρια τα trafficshare).

Άρα τι παίζει με το όριο των 5gb/μέρα?

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί αν και διάβασα όλο το thread και επειδή έχουν αλλάξει αρκετά το rapidshare εξηγήστε μου αν μπορείτε τα παρακάτω

1. traffishare left

2traffic left (πόσο είναι το όριο)

3 πότε προστίθενται οι rapidpoints pu στο σύνολο των πόντων μου? (όταν γίνουν 255, στο τέλος της μέρας, πότε??)

4 το παραπάνω ισχύει και για το collector's zone?

ευχαριστώ εκ των προτέρων εμπράκτως με το παρακάτω λινκ

http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/08/07/easily-generate-rapidpoints-to-covert-or-extend-rapidshare-premium-account/

κανείς?

Δημοσ.

αν καταβάσω με flashget από premium account κάποιο αρχείο από collector's zone 255 φορές θα πάρω τους πόντους? 1. Υπάρχει κάποιος αυτόματος τρόπος μη μας πάρει η νύχτα? 2 Πώς θα αποφύγω τον περιορισμό ότι κατεβάζει ό ίδιος πάνω από 3 ΄φορές ένα αρχείο που λέει το rapidshare? (έψαξα κάποια εργαλεία που ξαναbootaρουν το modem αλλά τίποτα, σημ έχω μόντεμ ρουτερ) Έχετε κάτι?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

προσπαθώ να βρω ένα πρόγραμμα με το οποίο όπως κάνω αυτόματα λήψεις αρχείων να του δίνω κάποια αρχεία που θέλω να ανεβάσω εγώ και να τα ανεβάζει αυτόματα χωρίς να παρεμβαίνω εγώ καθόλου....

έχω vista και το rapidget δεν μπορώ να το εκτελέσω καθόλου!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτές έβαλα στο Laptop μου επιτέλους τα Windows Xp γιατί με τα Vista δεν πήγαινε άλλο.Ενω κατέβασα όλες τις ενημερώσεις και το Netframework 2.0 που ζήταγε δεν μπορώ να το εγκαταστήσω.Μου βγάζει αυτό το μήνυμα

"Exception has been thrown by the target of an invocation"

Πήγα να το εγκαταστήσω και στο desktop(με Windows Xp κι αυτό) της αδερφής μου και έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα.Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα.Μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει;

Έχω Pemium Account κι όπως καταλαβαίνετε το χρειάζομαι....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
επειδή έχω χάσει επεισόδια,

το όριο πλέον είναι στα 10gb την ημέρα ή 50gb σε 5 ημέρες;

Τα 50GB/5 μέρες σίγουρα ισχύουν. Αν υπάρχει καθημερινό όριο δεν είμαι σίγουρος, πάντως προχθες για παράδειγμα κατέβασα κάπου 20-22GB (διάφορα releases του Witcher) μέσα σε 15 ώρες.

Δημοσ.

αυξηθηκε η ταχυτητα του download για τους απλους χρηστες η ειναι ιδεα μου;

Εβαλα να κατεβασω κατι σημερα και μου παει με 250kb/s

Δημοσ.

αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας (πειραιώς),επιλέγεις την δημιουργία account την χώρα και σε βγάζει σε ένα link για μια εταιρεία που είναι κάτι σαν μεσολαβητής.Ακολουθείς τισ οδηγίες στέλνεις mail και σου αποστέλουν το όνομα της παραγγελίας(ο δικός μου ήταν αριθμός) και τον λογαριασμό.πηγαίνεις στην τράπεζα καταθέτεις και το πάρα πολύ σε 2 μέρες θα έχει ενεργοποιηθεί.Ελπίζψ να βοήθησα..

-----Προστέθηκε 2/10/2008 στις 12 : 34 : 11-----

και μια βοήθεια όποιος ξέρει....έχω premioum αλλά καταβάζει αυτή τη στιγμή πολυ αργά(έχω βάλει να κατεβαίνουν δυο δυο τα αρχεία και έχω ταχύτητα το πολύ 100kb/s)ενώ αρχικά ήταν πολύ παραπάνω,μήπως υπάρχει κανα όριο στο κατέβασμα?δηλ,παίρνεις έναν premioum αλλά σου βάζει ένα όριο (π.χ.100GB)για download και μόλις το συμπληρώσεις σε ξανα κάνει free user ασχέτως αν έχει λήξει ο λογαριασμός ή όχι???(έκανα μηνιαίο λογαριασμό και τώρα είναι η δεύτερη μου μέρα)όποιος γνωρίζει please help....

Δημοσ.
αυξηθηκε η ταχυτητα του download για τους απλους χρηστες η ειναι ιδεα μου;

Εβαλα να κατεβασω κατι σημερα και μου παει με 250kb/s

Μάλλον έπεσες σε happy hours,ίσως "κατέβει" αργότερα.

@All:Σκεφτείτε και τη λύση του JDownloader.Κανένα όριο...

Και μην αρχίσουν -plz- οι καλοθελητάδες τα περίεργα,ότι δηλ εμείς οι τζαμπατζήδες χαλάμε το rapidshare κλπ...:devil:

Δημοσ.

ρε παιδια ας μας πει καποιος πως να κατεβαζουμε χωρις οριο και με μεγαλη ταχυτητα γιατι περιμενω 2 ορεω να κατεβουν 100 mb χώρια που πρεπει να κανω συνεχεια επανεκινηση το ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...