Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε σήμερα κατεβάζω με αθλιότατες ταχύτητες, πάνω από 150-200 συνολικά σε 4 downloads δεν πιάνω με τίποτα (συνήθως τερματίζω τη γραμμή στα 800-820). Κάτι άλλες φορές βάζω ένα μόνο του να κατεβαίνει και πιάνει καμια... 30αριά kb/s και πολύ λέω.

Μου τη βιδώνει ρε γμτ, δεν πληρώνω για να βλέπω τέτοια αίσχη.

@_BASSstarlet_: θυμάμαι είχα βρει κάτι παρόμοιο με αυτό που λες για firefox, που μάζευε όλα τα links κατευθείαν από το source code της σελίδας. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πώς το έλεγαν (δεν το χρησιμοποίησα και πολύ), μπορεί να ήταν το RSFind!, μπορεί και όχι. Αν το θυμηθώ θα σου πω, μου φαίνεται πάντως το είχα βρει στο κλασικό http://addons.mozilla.org

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω βρήκα τη λύση με τον Firefox:

Δεξί κλικ στη σελίδα-->View page info-->πατάμε στο Tab "Links" κάνουμε select all

μετά copy all και τα links μεταφέρονται στο Rapget.

Κατέβασα και το Rsfind! αλλά δεν βρήκα πως δουλεύει.

Δημοσ.
Τελικά το όριο δεν είναι 500kb/s αλλά γύρω στα 60kb/s.

500 kilobit per second = 500 kbps / 8 = 62.5 Kb/s

1 byte = 8 bits

1 Kilobyte = 1024 bytes

Άρα τους βλέπω όλους σιγά σιγά προς premium μεριά :P

Ούτως ή άλλως δε νομίζω οτι είναι πολλά 7 ευρώ το μήνα, αν σκεφτεί κανείς οτι βρίσκεις τα πάντα :-D

στο ιντερνετ ειναι /10, δηλαδη

500 kbps / 10 = 50 kb/s

1024kbps/10 = 102,4kb/s

:-)

Δημοσ.

Κατεβάζω ως free user πλέον με cryptload αλλά από κάποιο σημείο και μετά το πρόγραμμα κράσαρει από τα πολλά d/l με αποτέλεσμα να μην αποθηκεύει τα αρχεία με το κανονικό τους μέγεθος αλλά με 30-100 kb.

Υπάρχει κάτι άλλο;Μπορούμε να υποστηρίξουμε με κάποιον τρόπο το resume;

Δημοσ.

Αν το έχεις σαν free user (όπως εγώ) δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις resume μιας και δεν θυμάμαι να δίνει αυτή τη δυνατότητα σε free accounts

Δημοσ.

σαν free user χρησιμοποιω το Jdownloader 5 μερες συνεχομενα και δεν εχω κανενα προβλημα.ειχε και captcha recognition αλλα δεν προλαβα να το δοκιμασω πριν γινει η αναβαθμιση

http://jdownloader.org/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το rapidshare μετά και τις τελευταίες αλλαγές εξακολουθεί να διαγράφει τα αρχεία οσων έχουν στο λογαριασμο τους ανεβασμένα αρχεία >20 gb?

Δημοσ.
Ναι ισχύει.

Επίσης αναφέρει πως αν έχεις εξαντλήσει το όριο,μπορείς να μετατράψεις τα points σε mb και να κατεβάσεις.

Και η κοροιδια συνεχιζεται.Σου λεει αν θελεις να κατεβασεις ξοδεψε τους ποντους σου και οταν ληξει η περιοδος που εχεις αγορασει να μην εχεις ποντους να κανεις επεκταση αλλα να τους τα χωσεις εκ νεου.Τι να πω όλο αλχημειες ειναι.Τον Νοεμβρη ληγει ο λογαριασμος μου και θα κανω επεκταση με τους ποντους που εχω ήδη .Αν μεχρι τοτε δεν εχουν επανέλθει τα 10 γιγα ημερησιως 50 συνολο άλλα λεφτα απο μενα δεν βλεπουν...

Premium accounts: Convert RapidPoints for traffic

July 31, 2008

Whenever you have reached the maximum download volume of your premium account, you can now convert your RapidPoints to additional download traffic. Every point is worth 15 megabyte. The maximum amount of traffic which can be added to your account is displayed in your premium zone.

Τα 10 γιγα δεν ισχυουν 5 γιγα ειναι το ημερησιο οριο

RapidShare upgrading in progress

July 30, 2008

The upgrading of the RapidShare infrastructure is in full progess. Due to the extent of the upgrade we are calculating to finish the job at the beginning of September. Thus, we have raised the daily premium download traffic from 4 gigabyte to 5 gigabyte.

Download-Improvement for Premium-Users

July 21, 2008

Due to the significant number of new users who subscribed to Rapidshare during the last two weeks, we decided to extend our internal ressources. In order to maintain the best possible performance for all Premium users, we decided to limit the download capacity to 4 GB for each user during this transotional phase. Premium users will be able to save up to 30 GB of download capacity, if the daily 4 GB volume has not been used.

Τους καραγκιοζηδες...

Δημοσ.

ρε παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί αν και διάβασα όλο το thread και επειδή έχουν αλλάξει αρκετά το rapidshare εξηγήστε μου αν μπορείτε τα παρακάτω

1. traffishare left

2traffic left (πόσο είναι το όριο)

3 πότε προστίθενται οι rapidpoints pu στο σύνολο των πόντων μου? (όταν γίνουν 255, στο τέλος της μέρας, πότε??)

4 το παραπάνω ισχύει και για το collector's zone?

ευχαριστώ εκ των προτέρων εμπράκτως με το παρακάτω λινκ

http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/08/07/easily-generate-rapidpoints-to-covert-or-extend-rapidshare-premium-account/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...