Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και σύντομα αναμένουμε το rapidshare διαφορετικό..

2. June 2008 - New Website

We are going to launch our new website soon. We have changed our design and improved the usability.

relaunch2008.jpg

B)

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στο rapidshare ακομη δεν μου δεχετε την prepaid της κυπρου ενω στο ΑΤΜ που πεταχτηκα τα βλεπει κανονικα τα λεφτα:mad::mad::mad::mad::mad:

αρχιζω να ανησυχω....

Δημοσ.

μήπως τώρα μας νοιάζει ????

New website

Juni 3, 2008

We have launched our newly designed website. We hope you will enjoy the improved usability and better layout! We have also developed a new logo.

To enable you to check out the site in-depth, we have doubled the download volume for premium users: Instead of 25 gigabytes you can now download 50 gigabytes within 5 days.

A big project like this aways involves errors slipping in. That's why we need your help! Did we miss something? Did you experience a bug regarding user guidance or programming? Tell us about it! The sender of the first mail we receive reporting a particular bug will be rewarded with 1.000 RapidPoints, accredited to his or her account. If you do not have an account yet, we will create one for you using the RapidPoints you won. You can also donate your points to somebody's account.

διπλασίασαν το download... B):cool::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
στο rapidshare ακομη δεν μου δεχετε την prepaid της κυπρου ενω στο ΑΤΜ που πεταχτηκα τα βλεπει κανονικα τα λεφτα:mad::mad::mad::mad::mad:

αρχιζω να ανησυχω....

Δεν πληρώνεις απευθείας στη rapidshare αλλα μέσω paypal.

Δημοσ.

Όντως! Διπλασίασαν το όριο του download!! Αυτά είναι! Το παλιό όριο με έπιανε συχνά πυκνά (ειδικά με τις ταινίες HD). Τώρα όμως δεν μας πιάνει τίποτα! Ζήτω το Rapidshare... (ζήτω!)

sport-smiley-5537.gif

Δημοσ.
Όντως! Διπλασίασαν το όριο του download!! Αυτά είναι! Το παλιό όριο με έπιανε συχνά πυκνά (ειδικά με τις ταινίες HD). Τώρα όμως δεν μας πιάνει τίποτα! Ζήτω το Rapidshare... (ζήτω!)

sport-smiley-5537.gif

50 gb που να τα φτάσουμε με 1024.... lol

μάλλον το pc πρέπει να αρχίσει να κάνει υπερωρίες :-)

Δημοσ.

sport-smiley-5537.gif

Ε, φταίγανε και λίγο τα 360 games...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας ανοίγει το rapidshare ή μόνο εγώ έχω πρόβλημα;Πριν λίγο κατέβαζα κάτι αρχεία μέσω flashget και ξαφνικά όλα σταμάτησαν.

Όλα εντάξει πλέον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το rapidshare απαγορεύει πλέον το ταυτόχρονο downloading από 2 διαφορετικές ΙΡ; Το παρατήρησε και κάποιος άλλος; To χειρότερο είναι ότι ενώ έκλεισα το ένα pc εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω από το άλλο. Τα νεύρα μου!

Δημοσ.
Το rapidshare απαγορεύει πλέον το ταυτόχρονο downloading από 2 διαφορετικές ΙΡ; Το παρατήρησε και κάποιος άλλος; To χειρότερο είναι ότι ενώ έκλεισα το ένα pc εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω από το άλλο. Τα νεύρα μου!

Τι μηνυμα σου βγαζει ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...