_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Έχει αλλάξει ο τρόπος που δέχεται τα links;Γιατί τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι. Ενώ είχα συνηθίσει να κάνω copy στο RapGet ένα link του τύπου: >http://rapidshare.com/files/58494505/insomniawarez.rar τώρα δεν το δέχεται,και πρέπει να πατήσω στο link και να κάνω copy από τη λίστα των servers.
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ωχ, τέτοια λέγε μου. Πάνω που έπαθα το ίδιο και έλεγα τι στο καλό φταίει και δεν κατεβάζει το rapget. Λογικά κάτι θα έχει αλλάξει. Πάνω που ανανέωσα τη συνδρομή ρε γμτ και είχα σκοπό να κατεβάσω πολύ πράγμα. Αυτό το rapget με είχε βολέψει πάρα πολύ. Θα το ψάξω λίγο κι αν βρω τίποτα θα επανέλθω.
infected Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ποια έκδοση έχετε;Γιατί προσωπικά με την 1.40 δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.
PETROS13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 +γω με την 1.40 μια χαρά είμαι.. αν και πιστεύω ότι το flashget είναι καλύτερο sta downloads... αλλά έχει και κάποια spyware..
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Την 1.40 έχω, από τότε που βγήκε (πέρσι το καλοκαίρι). Θα κάνω άλλη μια δοκιμή να δούμε τι θα δούμε. edit: Τσου, το ίδιο κάνει. Αν κάνω copy/paste ένα link του στυλ hχχp://rapidshare.com/files/1234567/slof1.part1.rar (όπως έκανα πάντα) δεν ξεκινάει να κατεβάσει. Πρέπει να βρω του βάλω το link του εκάστοτε server για να δουλέψει (πχ. GlobalCrossing με hχχp://rs131gc.rapidshare.com/files/1234567/dl/slof1.part1.rar) Τι διάολο γίνεται πάλι. Δεν θέλω να βάλω το flashget. Το rapget μου αρέσει γιατί είναι μόνο για αυτή τη δουλειά και είναι και ελαφρύ.
nzeppos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ΟΚ το βρήκα. Πρέπει να πάμε στο Account Options του premium zone και να επιλέξουμε το κουτάκι "Direct downloads". Με την πρόσφατη ανανέωση της συνδρομής μου, αυτή η ρύθμιση πρέπει να χάθηκε. Τώρα πάντως δουλεύει κομπλέ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ΟΚ το βρήκα. Πρέπει να πάμε στο Account Options του premium zone και να επιλέξουμε το κουτάκι "Direct downloads". Με την πρόσφατη ανανέωση της συνδρομής μου, αυτή η ρύθμιση πρέπει να χάθηκε. Τώρα πάντως δουλεύει κομπλέ. Κι εμενα μου ξεκλικαρηστηκε το direct απο μονο του χθες , χωρις ανανεωση συνδρομης και πηγα και το ξαναφτιαξα...
kabamaru21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 πηγα σημερα στην κυπρου (13:00) και αγορασα prepaid και παω να κανω αγορα αλλα δεν μου δεχετε την καρτα. μαλλον δεν εχουν μπει τα λεφτα ακομη?! καθε ποτε ενημερώνεται το συστημα? και κατι αλλο... θα μπορω να χρησιμοποιώ τον free download manager που τοσο με βολεψε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 και κατι αλλο... θα μπορω να χρησιμοποιώ τον free download manager που τοσο με βολεψε? Φυσικα επιλεγοντας free .
kabamaru21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 sorry ρε john,αλλα σκαλωσα τωρα... που ακριβως να επιλεξω free?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 sorry ρε john,αλλα σκαλωσα τωρα...που ακριβως να επιλεξω free? Οταν βαζεις το link στον ie σου βγαζει τον πινακα με free ή premium επιλογη.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Να ρωτησω κατι ; Το limit στο rapidshare ειναι 25gb δηλαδη 26.843.545.600 bytes. Γιατι ομως γραφει οτι 25gb ειναι 25.000.000.000 bytes ; Τα υπολοιπα που ειναι ;
poscaman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 πολλες εταιρειες,κι απο οτι φαινεται και η rapidshare θεωρει οτι 1000ΜΒ=1GB.Το ιδιο συμβαινει και με τους σκληρους δισκους....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα