Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χτες έληξε ο λόγαριασμος μου στο RS, τον οποιον δεν ανανέωσα ακόμα, μαλλον την αλλη εβδομαδα γιατι θα λειπω..

Σημερα ενεργοποιησα ενα νεο λογαρισμο για ενα φιλο, χρησιμοποιώντας το e-mail μου και το λογαριασμο μου στο Paypal μεσω πιστωτικης..

Μου ηρθε αποψε αυτο το email:

Update Your Rapidshare Account Information !

Rapidshare AG <[email protected]>

Dear Rapidshare Account Holder,

This e-mail is the notification of Different Members Logging in From one rapidshare Account

Please login to your Account And Verify the Email.

Please Take it seriously. It May result in deletion of account from database.

https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi

μουφα ειναι βεβαια αφου έχει ληξει το account μου...

εχει καμια σχεση λετε που έκανα νεο λογαριασμο και αυτο μου ήρθε λιγες ωρες μετα??

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφου ειναι αλλο account... ασχετο.. και δεν εχει χρησιμοποιηθει ακομα..

και το δικο μου απλα εχει ληξει.. τωρα το θυμηθηκαν? (2 ατομα τον εχουμε το λογαριασμο, απανια μπαινει και ενας τριτος φιλος..)

EDIT: Μολις ειδα το RapidShare Happy Hours κατεβαζοντας ως free user... Πόσο κρατάει αυτο? οσο δοκιμαζουν το συστημα ασφαλειας με τους χαρακτηρες?

Δημοσ.
Απλά θα κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου [extend account] και έτσι θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες που θα αγοράσεις.

Δε χάνεται τίποτα. Επίσης με επέκταση για 3 μήνες π.χ σου δίνει 3000 πόντους +8000 που φαντάζομαι έχεις ήδη,

κερδίζεις ένα ακόμα μήνα. Οπότε συμφέρει σε σχέση με τη δημιουργία νέου account.

Δεν νομιζω οτι με επεκταση σου δινουν δωρεαν 1 μηνα

Δημοσ.

EDIT: Μολις ειδα το RapidShare Happy Hours κατεβαζοντας ως free user... Πόσο κρατάει αυτο? οσο δοκιμαζουν το συστημα ασφαλειας με τους χαρακτηρες?

για την ώρα κρατάει όατν δεν έχει κίνηση το δίκτυο

100 % απο 9 το πρωί μέχρι 13:00 το μεσημέρι...αν και έχω την εντύπωση οτί αυτό είναι και όλο το βράδυ! :-)

Δημοσ.

Παιδιά παρατήρησα χθες και προχθές που κατέβαζα με 1.7 η ταχύτητα έπεσε στα 100-200..Τι παίζει..?Έχει κανείς άλλο τέτοιο πρόβλημα..?

Δημοσ.

μάλλον θα έφτιαχναν κάτι...

αν ήταν ξημερώματα το κάνουν αυτό...

αν ήταν απόγευμα ίσως ήταν πολύ κόσμος sto ιντερνετ...

αν ήταν άλλη ώρα τότε to rapidshare θα είχε κάποιο πρόβλημα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

You have downloaded more than 25 GB in the last 5 days exceeding your download limit.γιατι μου το βγαζει αυτο?αφου ειμαι νομιμος χρηστης.μου ειχαν πει αμα γραφτο θα κατεβαζω οσα θελω.δηλαδη αυτο θα γινετε συνεχεια??

Δημοσ.
You have downloaded more than 25 GB in the last 5 days exceeding your download limit.γιατι μου το βγαζει αυτο?αφου ειμαι νομιμος χρηστης.μου ειχαν πει αμα γραφτο θα κατεβαζω οσα θελω.δηλαδη αυτο θα γινετε συνεχεια??

Υπάρχουν και παράνομοι χρήστες στο RS?

Θα κατεβάζεις όσο θέλεις;Από πότε;

Έλεος...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το rapidshare το γράφει ξεκάθαρα στην σελίδα εγγραφής premium user:

You may download 25 GB within five days. This means in other words that you can download 5 GB every day. You can also "burst" and download 15 GB today and 10 GB tomorrow, but this means that you will not be able to download anything the following three days because we check how much you have downloaded in the last five days.

Σημείωσε ότι η ενημέρωση για το πόσα έχεις κατεβάσει γίνεται κάθε ημέρα, στις 1.00 το πρωί ώρα Ελλάδος. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να γραφτώ ως premium χρήστης στο rapidshare.

Eχω παρει προπληρωμενη καρτα απο την CYPRUS BANK.

Ειναι η πρωτη συναλλαγη μου μεσω internet και επειδη φοβαμαι μη κανω καμια ''πατατα''

θα ηθελα τα ''φωτα σας''

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
Θέλω να γραφτώ ως premium χρήστης στο rapidshare.

Eχω παρει προπληρωμενη καρτα απο την CYPRUS BANK.

Ειναι η πρωτη συναλλαγη μου μεσω internet και επειδη φοβαμαι μη κανω καμια ''πατατα''

θα ηθελα τα ''φωτα σας''

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα...Εχω αγορασει οολλες φορες μεσω Visa .Ποσο μαλλον με προπληρωμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...