ant21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Τις τελευταίες ημέρες όταν πάω να κατεβάσω κάποιο άρχειο μέσω της επιλογής free μου εμφανίζει μετά την χρονομετρηση 6 γράμματα η αριθμούς. Το κουτάκι όμως χωράει μόνο 4 χαρακτήρες. Εμφανίζει το παρακάτω μηνυμα: No premium user. Please enter all letters having a <μια φωτογραφία>. below. Four letters with a <μια φωτογραφία>. Ποιά είναι η λύση για όλα τα παραπάνω?
sret Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Να βαλεις 4 γραμματα που εχουν πανω μια γατα και οχι σκυλο.
gfilippas Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Δημοσ. 28 Απριλίου 2008 Μα καλά δεν πρόσεξες τα κατοικίδια πάνω στα γράμματα; Εσύ πρέπει να υποδείξεις αυτά που έχουν την γάτα όπως είπε παραπάνω και ο sret. Νέος τρόπος για να αποφύγουν τα μαζικά downloads.
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κατεβαζει αυτοματα τα αρχεια απο τα rapidshare links, χωρις να ανοιγει η ιστοσελιδα του rapidshare; Ειμαι μελος στο rapidshare.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κατεβαζει αυτοματα τα αρχεια απο τα rapidshare links, χωρις να ανοιγει η ιστοσελιδα του rapidshare; Ειμαι μελος στο rapidshare. Αν καταλαβα τι θελεις το RapGet και το FlashGet.
PETROS13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2008 Υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να κατεβαζει αυτοματα τα αρχεια απο τα rapidshare links, χωρις να ανοιγει η ιστοσελιδα του rapidshare; Ειμαι μελος στο rapidshare. αν εννοείς απλά να τα βάζεις στο πρόγραμμα , τότε όπως είπε ο Γιάννης RapGet και το FlashGet αν θέλεις απλά να τα βάζεις στον browser και απλά να αποφεύγεις να επιλέγεις κάθε φορά premium - server , θα πας στα options και θα επιλέξεις direct downloads.
prigipa_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά παρατήρησα ότι στο Upload ανεβάζεις έως 65kb..?Γιατί..?
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά παρατήρησα ότι στο Upload ανεβάζεις έως 65kb..?Γιατί..? Τι upload εχει η γραμμη σου ??? Εγω ανεβαζω μεχρι 85 ΚΒ που ειναι κοντα στο οριο μου.
Demetris77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Παιδιά παρατήρησα ότι στο Upload ανεβάζεις έως 65kb..?Γιατί..? Βαλε το Rapid Uploader ανεβαζει στα ορια της συνδεσης σου.
prigipa_m Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Τι upload εχει η γραμμη σου ??? Εγω ανεβαζω μεχρι 85 ΚΒ που ειναι κοντα στο οριο μου. 1024 είναι η γραμμή μου,στο Upload... Βαλε το Rapid Uploader ανεβαζει στα ορια της συνδεσης σου. Θα το τσεκάρω...
PETROS13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 με 1024 έπρεπε γύρω στο 100 να είναι το upload. μήπως είσαι σε κάποια απόσταση από το dslam...τότε φυσικό είναι να είναι μικρότερο το upload
Demetris77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 1024 είναι η γραμμή μου,στο Upload... Θα το τσεκάρω... Εχε υποψη σου, οτι ειναι το επισημο ανεβαστηρι του rapid. Αν δεν σε καλυψει αυτο (εγω με 1024 ανεβαζω με 90 -120) τοτε ψαξου με τη συνδεση σου.. Rapid Uploader 1.2 With RapidUploader all users of RapidShare are able to comfortably upload files to RapidShare. A lot of settings are available to ensure that everybody and anybody can handle the interface. FAQ »Is this tool Freeware, does it contain Malware, Adware, etc.? RapidUploader is an official Tool from RapidShare.com. It's free, guaranteed Adfree and does not contain any malicious software, hidden Ad-Programs or things like that. »Where will my RapidUploader-Setings be saved? It's recommended to put the tool into an own folder. Once started, the tool will automaticly save all informations in a settings.ini file in the specific folder. This settings.ini file is updated on every change you do. »Where can I check if a newer RapidUploader Version is available? This is not necessary! The tool is looking for the latest version on every startup. In case of there is a update, you'll get a message. For updating you just have to confirm the appearing update-box.
Demetris77 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 με 1024 έπρεπε γύρω στο 100 να είναι το upload.μήπως είσαι σε κάποια απόσταση από το dslam...τότε φυσικό είναι να είναι μικρότερο το upload Αν ανεβαζει μεσω http τοτε ειναι (ενταξει) το up. Με τοσο ανεβαζω κ εγω μεσω browser στο rapid, στην καλυτερη 90kbps. To Rapid Uploader χρησιμοποιει ftp νομιζω, και για αυτο ειναι πιο γρηγορο..
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ότι και να χρησιμοποιεί, εσύ στέλνεις πακέτα στο ανέβασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα