PETROS13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ενδεικτικά αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή ξαναδοκιμάζω download από ftp.otenet.gr με flashget..Με ένα αρχείο εφτασα 360Kb/s, με 8 αρχεία έφτασα στο 1MB/s... Σχεδόν τα μισά από όσο θα μπορούσα (έχοντας κλειδώσει σχεδόν στα 20000Kbps)... Το Rapidshare σήμερα, πάντα με 8 αρχεία ταυτόχρονα, έφτασε στα 650Kb/s.. δοκίμασε λίγο ...ταυτόχρονα με διαφορέτικους download managers... flashget kai rapget..ή idm..
anthony_88 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια εμενα μου τελειωνει ο premium καπου τον Ιουνιο. Ας πουμε οτι πληρωνω για τον επομενο χρονο, καπου μεσα στο Μαϊο. Φανταζομαι οτι απο τη στιγμη που θα τελειωσει το προηγουμενο account θα τεθει σε ισχυ ο νεος, ετσι δεν ειναι; Δεν πιστευω να μου φαει αυτον τον 1 μηνα, μονο και μονο επειδη ανανεωσα νωριτερα....
mikaha Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια εμενα μου τελειωνει ο premium καπου τον Ιουνιο. Ας πουμε οτι πληρωνω για τον επομενο χρονο, καπου μεσα στο Μαϊο. Φανταζομαι οτι απο τη στιγμη που θα τελειωσει το προηγουμενο account θα τεθει σε ισχυ ο νεος, ετσι δεν ειναι; Δεν πιστευω να μου φαει αυτον τον 1 μηνα, μονο και μονο επειδη ανανεωσα νωριτερα.... Απλά θα κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου [extend account] και έτσι θα προστεθούν οι επιπλέον μήνες που θα αγοράσεις. Δε χάνεται τίποτα. Επίσης με επέκταση για 3 μήνες π.χ σου δίνει 3000 πόντους +8000 που φαντάζομαι έχεις ήδη, κερδίζεις ένα ακόμα μήνα. Οπότε συμφέρει σε σχέση με τη δημιουργία νέου account.
NOMIKOS Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Παιδια εμενα μου τελειωνει ο premium καπου τον Ιουνιο. Ας πουμε οτι πληρωνω για τον επομενο χρονο, καπου μεσα στο Μαϊο. Φανταζομαι οτι απο τη στιγμη που θα τελειωσει το προηγουμενο account θα τεθει σε ισχυ ο νεος, ετσι δεν ειναι; Δεν πιστευω να μου φαει αυτον τον 1 μηνα, μονο και μονο επειδη ανανεωσα νωριτερα.... Σωστά με κάλυψε ο προηγούμενος φίλος.
poscaman Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδιά το Paypal είναι ασφαλές..? κανε και καμμια αναζητηση... απολυτα ασφαλες
anthony_88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Σημερα οταν παω να πιασω links με τον flashgot, μου βγαζει flashgot error που λεει "download manager not properly installed. Εσφαλμενη λειτουργια." Απο κει και περα, εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση, μεχρι και τον firefox ξαναεγκατεστησα αλλα το προβλημα εξακολουθει. Υπαρχει καμια ιδεα; Εχει τυχει σε καποιον αλλο; Πρωτη φορα σημερα μου ετυχε. O Orbit δουλευει κανονικα.
prigipa_m Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πως γίνεται να διαγράψουμε ένα φάκελο που δημιουργήσαμε....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Πως γίνεται να διαγράψουμε ένα φάκελο που δημιουργήσαμε.... Εκει που ειναι τα rapidshare folders, υπαρχει ενα κουμπι "admin login" διπλα απο καθε φακελο, μπαινεις εκει και κατω κατω εχει ενα κουμπι που λεει delete whole folder, τικαρεις πρωτα και τα 2 κουτακια και πατας το κουμπι για να σβηστει φακελος. Μπορει καποιος να μου πει πως μηδενιζεται το downloaded ; γιατι βλεπω οτι εχουν περασει 3 μερες απο το τελευταιο download που ηταν 11gb(σε μια μερα) και δεν εχει μειωθει το downloaded.
saxon Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Μπορει καποιος να μου πει πως μηδενιζεται το downloaded ; γιατι βλεπω οτι εχουν περασει 3 μερες απο το τελευταιο download που ηταν 11gb(σε μια μερα) και δεν εχει μειωθει το downloaded. Σε 5 μέρες από την στιγμή που έκανες το download
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 Δημοσ. 25 Απριλίου 2008 -edit- (α τελικα το βρηκα... λαθος δικο μου) delete it.
prigipa_m Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Εκει που ειναι τα rapidshare folders, υπαρχει ενα κουμπι "admin login" διπλα απο καθε φακελο, μπαινεις εκει και κατω κατω εχει ενα κουμπι που λεει delete whole folder, τικαρεις πρωτα και τα 2 κουτακια και πατας το κουμπι για να σβηστει φακελος. Ευχαριστώ για την πληροφορία!!!
skiabox Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Τις τελευταιες μερες στο rapget (εχω βαλει στα settings να κατεβαζει 4 links ταυτοχρονα) καποια links ξεκινανε να κατεβαινουν με 1-5 kb/sec με αποτελεσμα να τα κανω pause και να τα κατεβαζω κατευθειαν απο τον browser-αν κανω resume στο pause συνεχιζουν στην ιδια ταχυτητα.Συμβαινει και σε αλλους αυτο?Ειμαι premium rapidshare user.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα