Trixwto-arkoudi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 με λιγα λογια με premium και με rapget h flashget μπορω να αφηνω μια λιστα απο rapidshare links στο PC και να κατεβαζει χωρις να βρισκομαι εκει... σωστα καταλαβα? αν ναι πειτε μου να παω να κανω premium ακομα και τωρα χιλια ευχαριστω
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 σωστά.. rap get το χρησιμοποιώ για το de ενώ το flashget για το com. ένα κακό υπάρχει... ενώ στην αρχή τα θες όλα να τα κατεβάσεις μετά από 2 βδομάδες δεν βρίσκεις τίποτα άλλο........περιμένεις μόνο τι καινούριο μπορεί να βγει..αυτό έχω πάθει εγώ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Και με Flashget και με Rapget γινεται.Απλα το Flashget εμενα μου κολλαει το συστημα ως προς το ταυτοχρονο σερφαρισμα.
patrickdrd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εμένα πάντως μια χαρά μου πάει με το Flashget με 2 ταυτόχρονα split parts και 1 connection
Φώτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως ξέρετε τι ισχύει για το rapidshare.com? Έχω premium-account και θέλω να τον επεκτείνω. Στην αρχική του σελίδα διαφημίζει τώρα για τα Χριστούγενα τους 6 μήνες 29.99 EUR .Όταν όμως παω να κάνω την ανανέωση βλέπω σαν τιμή τα 44 EUR. Τι ισχύει τελικά?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως ξέρετε τι ισχύει για το rapidshare.com? Έχω premium-account και θέλω να τον επεκτείνω. Στην αρχική του σελίδα διαφημίζει τώρα για τα Χριστούγενα τους 6 μήνες 29.99 EUR .Όταν όμως παω να κάνω την ανανέωση βλέπω σαν τιμή τα 44 EUR.Τι ισχύει τελικά? Μηπως η προσφορα ειναι μονο για νεους λογαριασμους ????:neutral: :neutral:
Φώτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Γι' αυτό ρωτάω και εγω. Για να με διαφωτίσει κάποιος που ξέρει.Γιατι εμένα τα αγγλικά μου είναι πολύ φτωχά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι εμένα τα αγγλικά μου είναι πολύ φτωχά! Συναδελφε μου !!!! :-D
Φώτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Και με Flashget και με Rapget γινεται.Απλα το Flashget εμενα μου κολλαει το συστημα ως προς το ταυτοχρονο σερφαρισμα. Φίλε Γιάννη και εγω όταν χρησιμοποιώ το Flashget μου κολλάει το σύστημα. Γι' αυτό του καθορίζω το όριο ταχύτητας στο χειροκίνητο. Βέβαια τότε πέφτει στο κατέβασμα στα 24, αλλά έτσι μπορώ και σερφάρω άνετα. Και όταν δεν θέλω άλλο να σερφάρω το ξαναβάζω στο χωρίς όριο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Γιάννη και εγω όταν χρησιμοποιώ το Flashget μου κολλάει το σύστημα. Γι' αυτό του καθορίζω το όριο ταχύτητας στο χειροκίνητο. Βέβαια τότε πέφτει στο κατέβασμα στα 24, αλλά έτσι μπορώ και σερφάρω άνετα. Και όταν δεν θέλω άλλο να σερφάρω το ξαναβάζω στο χωρίς όριο. Με το Rapget αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 190-210 ΚΒ με 2Mbit γραμμη και σερφαρω ανετοτατα !!!! :-D
lambra1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως ξέρετε τι ισχύει για το rapidshare.com? Έχω premium-account και θέλω να τον επεκτείνω. Στην αρχική του σελίδα διαφημίζει τώρα για τα Χριστούγενα τους 6 μήνες 29.99 EUR .Όταν όμως παω να κάνω την ανανέωση βλέπω σαν τιμή τα 44 EUR.Τι ισχύει τελικά? Φίλε Φώτη, είναι μόνο για νέα accounts.
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 ναι, μόνο για νέα accounts είναι. το flashget τρώει σχεδόν όλη την ταχύτητα του internet καθώς και αρκετή ram, κάνει όμως εξαιρετική δουλειά.
NOMIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 σωστά.. rap get το χρησιμοποιώ για το de ενώ το flashget για το com. QUOTE] Χρόνια πολλά,μπορείς πράγματι να το κάνεις αυτό γιατί ήμουν στο ψάξιμο? Έχω πάρει τώρα την εορταστική προσφορά για ένα χρόνο στο com και πήρα πακέτο άλλο και ένα τρίμηνο και στο de. Σκεφτόμουν πως να τα συγχρονήσω στο πεδίο που βάζεις τους κωδικούς και απευθείας κατέβασμα.
PETROS13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά. ναι αυτό κάνω.. το θέμα είναι ότι δεν μπορείς και τα 2 ταυτόχρονα. συνήθως το de έχει καλύτερες ταχύτητες το βράδυ ενώ το com σχεδόν συνέχεια..τι ρύθμιση θες να κάνεις??
NOMIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Κατεβάζω τώρα το rap get πρέπει να κατεβάσω και τα 2 mirror? You need install SSL libraries for correct working with Rapidshare, download from: mirror N1, mirror N2 Βασικά δεν θέλω να χάνω τα link στο de και να τα βάλω όπως στο com sto αυτόματο αλλά για τις ώρες που δεν είμαι στο pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα