mithrid Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 εχω ενα προγραμμα trial και εχει ληξει και δεν εχω serials.το επαναγκαθιστω και μου βγαζει οτι εχει ληξει.τι πρεπει να κανω ωστε να το θεσω παλι σε λειτουργια σε trial?καποιες ρυθμισεις ισως ή καποιο αρχειο να πειραξω μεσα απο τα windows?χρειαζομαι τη βοηθεια σας.δεν θελω να ψαξω serial. και κατι παρομοιο...εχω κατεβασει 3αρχεια απο ενα site στο ιντερνετ με οριο 3τη βδομαδα.αντι να περιμενω μια βδομαδα να κατεβασω και αλλα 5 που χρειαζομαι υπαρχει καποιος τροπος να το πειραξω και να εχω ξανα προσβαση στο κατεβασμα?θα σας ημουν ευγνωμων παιδια.
johnfocus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δε νομιζω να γινεται αυτο που λες γιατι απο τη στιγμη που κανεις την εγκατασταση τα παντα γραφονται στην registry του Υπολογιστη,αν και υπαρχουν προγραμματα που κανουν registry cleaner-remove δε νομιζω οτι κανουν και πολλα πραγματα.Νομιζω οτι τα serial πλεον βρισκονται ευκολα απο το internet
mithrid Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 αυτο ψαχνω μαλλον...το πως να επαναφερω τη registry στην αρχικη του κατασταση(οπως πριν την εγκατασταση του προγραμματος) ωστε να ξαναπεραστει σαν trial.ποιο προγραμμα χρειαζομαι για αυτο το σκοπο?και πως θα καταλαβω ποιο registry ειναι? μηπως εχουμε και καποια απαντηση για το 2ο ερωτημα μου στο topic?
xristos100 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μια φιλική συμβουλή, να είσαι πολύ προσεκτικός με τις επεμβάσεις στη νευραλγική για την ομαλή λειτουργία των windows, registry... Για ποιο πρόγραμμα μιλάς στο πρώτο σου post ;
kabamarou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μπαινεις στην registry (start-run-regedit) και κανεις αναζήτηση με λεξη κλειδί σχετική με το ονομα του προγραμματος. Θα σου εμφανιστει μια λιστα στην οποια θα πρεπει να ελεγξεις ενα ενα τα πεδια ετσι ωστε οταν βρεις αυτο που σε ενδιαφερει να το σβησεις. Προσοχη ομως......!!!!! Καλη τυχη!
SupaCoopa Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει παντα περιπτωση ενα "εξυπνο" trial να γραφει πληροφοριες στην registry σε καποιο κλειδι χωρις προφανες ονομα
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 se kapoia trials ginetai na ta apegkatasthseis na ta egkatasthseis kai meta na einai kai pali trial.alla oxi se ola..pes gia poio programma milas.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.