tsomoloko Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Με ποιο προγραμμα μπορω να spannarw (σε dvd's) ενα (ή περισσότερα) folders...ωστε αν για παραδειγμα εχω σε εναν φακελο χιλιαδες mp3 και θελω (οσο ποιο ευκολα-αυτοματα) γινεται να τα γραψω σε dvd's, αλλα να μην ασχοληθω εγω με την επιλογη των κομματιων (στο θεμα ποσο χωρο πιανουν, ποια θα πρεπει να μπουν στο καθε dvd or whatever). Και αν σας μπερδεψα, το κανω πιο απλο... Εχω σε folder mp3 αρχεια συνολικου μεγεθους αρκετων gb's. Θελω ενα προγραμμα που να του ριξω στη λιστα ΟΛΑ τα mp3's , εκεινο να καταλαβει οτι ΔΕΝ χωρανε ολα στο ιδιο dvd, κ να δημιουργησει αυτοματα ενα set απο projects-dvd's, κατα το οποιο οταν τελειωσει η εγγραφη του πρωτου dvd θα μου λεει να βαλω το δευτερο κ.ο.κ. Δεν θελω ομως να γινει με τη μορφη backup...σαν span του Image... Τα αρχεια θα πρεπει να ειναι σαν mp3. Νομιζω παντως οτι με το Nero δεν γινεται...
blueviper Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το πρόγραμμα που μου κάλυψε τις σχετικές ανάγκες ήταν το FillCD 3.0.3.
tsomoloko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Το πρόγραμμα που μου κάλυψε τις σχετικές ανάγκες ήταν το FillCD 3.0.3. Πράγματι δείχνει να είναι αυτό που ψάχνω ! Σε ευχαριστώ πολύ!
a123xxsp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 και εγώ είχα την απορία αν υπήρχε κάτι τέτοιο...
blueviper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Να προσθέσω και το freeware Burn To The brim, καθώς και το Ignition της KC Software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.