Προς το περιεχόμενο

TinyXP και δικτυακά προβλήματα

Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει και ο τίτλος έχω ένα αρκετά παλιό μηχάνημα με tinyxp αλλά λόγω του ότι είναι "κομμένα" τα windows αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα.

1ον δεν μπορώ να εγκαταστήσω εκτυπωτή είτε τοπικά είτε από δίκτυο(δεν μου ανοίγει τον οδηγό εγκατάστασης) και

2ον δεν μπορω αν κανω remote admin(όταν πάω να περάσω το standalone μου λέει ότι υπάρχει ενσωματωμένη έκδοση)

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν υπάρχουν addon εφαρμογές για να κάνω αυτά που ζητάει και/ή τι ρυθμίσεις χρειάζονται.

Επίσης πείτε μου άν γνωρίζετε και κάποια άλλη έκδοση των xp που να έχουν αυτές τις δυνατότητες και είναι και σχετικά ελαφριά.

Δημοσ.

Ακριβώς τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ όταν χρησιμοποιούσα μια παρόμοια έκδοση "κομμένων" Windows XP.Έλειπαν πολύ βασικά πράγματα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω διάφορα.

Αν θες κάτι lite προτιμότερο είναι να βάλεις linux. :)

Δημοσ.

kai go to idio...kai meta format kai evala ta kanonika windows me sp2 pou exoun ena karo services kai drivers....kalo einai ta tiny windows xp na ta xrisimopiiti se palia pc me ligi ram kai kai se pc pou einai mono gia downloads...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...