Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows Media Player

Pantelis51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς να σημειώσω πως το συγκεκριμένο codec pack ψάχνει για σπασμένα κλειδιά και σε περίπτωση που βρει εμφανίζει προτροπή για διαγραφή τους.

Το πρόβλημα μου έτσι λύθηκε.

parsifal δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις ποια από τα αρχεία που βρίσκονται στο sysreg οδηγούν σε displays, codecs Κλπ και όσο μάλλον να τα διαγράψεις και να σβήσεις τους συνδέσμους τους από το μητρώο!

Να κάνω μια ερώτηση; Είναι δυνατόν να μπορείς να διαγράψεις το directX και να μη κρεμάσει το σύστημα σου;;;

Το 'φτιαξα το TV-TUNER. Όχι, δεν είχε σταματήσει η λήψη του (μιας και που πρόκειται για ηλεκτρονικό module δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο) απλώς δεν έδειχνε εικόνα στην οθόνη.

sysreg = system32

Δημοσ.
...parsifal δεν είναι δυνατόν να γνωρίζεις ποια από τα αρχεία που βρίσκονται στο sysreg οδηγούν σε displays, codecs Κλπ και όσο μάλλον να τα διαγράψεις και να σβήσεις τους συνδέσμους τους από το μητρώο!

Βρε μανία με τη registry!!! Φυσικά και δε μπορείς να βγάλεις άκρη τί γράφει ο κάθε codec εκεί μέσα, όταν τα περισσότερα είναι DWORD values. Δεν πρότεινα εγώ τέτοια προσέγγιση!

Να κάνω μια ερώτηση; Είναι δυνατόν να μπορείς να διαγράψεις το directX και να μη κρεμάσει το σύστημα σου;;;

Ναι, είναι. Υπάρχουν 3rd party uninstallers που το κάνουν...

Το 'φτιαξα το TV-TUNER. Όχι, δεν είχε σταματήσει η λήψη του (μιας και που πρόκειται για ηλεκτρονικό module δε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο) απλώς δεν έδειχνε εικόνα στην οθόνη.

Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου!!! Τί του έφταιγε όμως δε μας είπες...

...Τώρα όσον αφορά τα πακέτα γνώμη σου φίλε μου parsifal αλλά ενώ είχα τα συγκεκριμένα προγράμματα που μου ανέφερες κατάφερα και βρήκα αρχεία τα οποία όχι μόνο δεν μου τα έκανε αναπαραγωγή αλλά το ffdshow ούτε καν αναγνώριζε ποιος codec είχε χρησιμοποιηθεί για την κωδικοποίησή τους ωστε να κατεβάσω μόνον αυτό. Μετά από την εγκατάσταση του συγκεκριμένου πακέτου όλα λειτουργούσαν ρολόι...

Παρεμπιπτόντως, τί αρχεία ήταν αυτά? Αν βρεθεί λύση και ο ffdshow μπορεί να τα παίξει, είσαι διατεθειμένος να τον επαναφέρεις ή τρελή φανατίλα με τα codec packs :mrgreen:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, το παραδέχομαι ότι είμαι ffdshow fanboy :mrgreen: :mrgreen: γι'αυτό τον προτείνω παντού κ πάντα!

...Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση ένας codec να έκανε ένα TV Tuner να σταματήσει να έχει λήψη (Το ράδιό σου λειτουργεί αλήθεια ; ).

Να σταματήσει να έχει λήψη όχι, αλλά να σταματήσει να δείχνει εικόνα ίσως (π.χ. να κάνει μαντάρα τα colorspaces, yuy2, yv12 κλπ). Έτερον εκάτερον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...