Προς το περιεχόμενο

NOD32 πολύ καιρό για να κάνει virus update!!!


zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την 2.5 έκδοση και έχει να μου κάνει update 8/10/2006, ενώ παλαιότερα έκανε πολύ τακτικά, σεχδόμ κάθε μέρα, τί συμβαίνει το έχει πάθει κανείς αυτό?

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίταξε στο scheduler/planner αν είναι επιλεγμένo το κουτάκι να κάνει Update όταν κάνεις σύνδεση στο internet. Αν πατήσεις χειροκείνητα να κάνει update τι μήνυμα σου βγάζει;

Δημοσ.

Εμένα μου το έδωσε ο θείος, και είχε να updateάρει 3 days , αλλά μόλις πριν λίγα δευτερόλεπτα, τελείωσε και το 7ο [ !!! ] update του...

 

{ Ναι τα εκατοστίσει το χρυσό μου...! }

Δημοσ.

Γενικά ακούω πολλά προβλήματα χρηστών από το..θείο τουλάχιστο του nod που έχουν πρόβλημα αναβαθμίσεων.Δε το έχω εγκαταστήσει να σας πω δε το ξέρω καν αλλά θα το κάνω μόνο όταν περάσει το kaspersky σε αποτελεσματικότητα στα διάφορα τεστ που γίνονται.

Δημοσ.

Ε, μην εμπιστεύεστε τα tests αυτά ρε παιδιά... Έχει χιλιοειπωθεί... Είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν μια διαφορά που κυμαίνεται από 0,5 - 5,5 % [ τυχαίες τιμές από κάποιο test που είχα δει... ]

 

Μια χαρά είναι όλα...

Δημοσ.

το μύνημα που παίρνω είναι: your version of NOD32 is uptodate. no update necessary. Είναι φυσιολογικό? Σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλο update?

Mπορεί να μου πεί κάποιος πότε είναι το update που έχει?

Δημοσ.

Καλό θα ήταν παιδιά πριν κάνετε κάποιο post σχετικά με το οτι δεν σας κάνει update το Nod32 να περνάτε μια βόλτα από εδώ και να βλέπετε το τελευταίο version of signatures. Άμα έχει να βγει update 2 μέρες τότε τι να σας ενημερώσει...! Είμαι χρήστης του Nod32 εδώ και 4 χρόνια και έχω δει να κάνει μέχρι και 7 updates σε μια μέρα μέσα και άλλες φορές να έχει πάνω από 3-4 μέρες να βγει νέα version of signatures. Και να συμπληρώσω ότι αυτοί που έχουν αγοράσει το πρόγραμμα έχουν προτεραιότητα στα updates από τους "θείους και τους ξαδέρφους" χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μένουν χωρίς update, απλά προηγούνται αυτοί που πλήρωσαν την άδεια.

Δημοσ.

Ki emena mou ekane nera o 8eios me to nod

kai prokeimenou na kanw manual update, to esteila pisw sto 8eio,

kai xrhsimopoiw 3ana to panalafro kai free AVG.

 

re 8eio?! de mas ta les kala teleutaiws.... kanonise, giati 8a paw sth 8eia! :P

Δημοσ.

Ποιος σας ειπε να το εγκαταστησετε σπασμενο? Αγοραστε το για να εχετε update engine και να προηγειστε οταν βγαινουν τα update. Αλλιως πατηστε 40 με 50 φορες συνεχομενα το update ανεξαρτητα αν καθε φορα σας λεει οτι εχει γινει. Καποια στιγμη θα παρει μπρος η μηχανη!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...