Προς το περιεχόμενο

KVM Switch της D-Link

tsaganos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Έψαχνα στο insomnia σχετικά με ένα KVM switch που έχω, το D-Link DKVM-2K και, απ'ότι είδα, όσοι το έχουν είναι ικανοποιημένοι.

Το είχα πάρει πριν μισό χρόνο αλλά τότε, ενώ έπαιζε κανονικά ποντίκι - πληκτρολόγιο και άλλαζε με Scoll Lock + 1 και Scoll Lock + 2, δεν έπαιρνε καθόλου σήμα η οθόνη από κανένα PC. Η οθόνη αυτή είναι μία SONY TFT 3ετίας.. Τώρα με άλλη οθόνη (LG TFT) κάνει ακριβώς το ίδιο.. έχω δοκιμάσει το Scroll + S, δεν αλλάζει κάτι.. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο κόλπο σχετικά ή είναι προβληματικό;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Ναι, αυτό εννοούσα, συγγνώμη! Αλλάζει κανονικά και λειτουργούν πληκτρολόγιο-ποντίκι στα 2 PC.. Η οθόνη δεν παίρνει σημα από κανένα. Έχω 2 οθόνες και 3 PC με τα οποία έχω κάνει συνδιασμούς και σε κανένα δεν έπαιξε η οθόνη με το KVM οπότε υποψιάζομαι ότι είναι ελαττωματικό. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το αντικαταστήσω γιατί δεν έχω την απόδειξη του e-shop και έχει περάσει και καιρός. Το έγραψα εδώ μήπως έτυχε σε κάποιον παρόμοιο προϊόν και γνωρίζει καποια λύση!

Thanks

Δημοσ.

Έχω το ίδιο kvm switch και ποτέ δεν το δούλεψα από το πληκτρολόγιο.Γιατί δεν δοκιμάζεις με το κουμπάκι δεξιά του switch να κάνεις εναλλαγή?Κάτι ακόμα, σε κάποια pc γίνετε ανίχνευση κατά την έναρξη των windows και σε ενημερώνει ότι βρήκε καινούργιο υλικό.Μετά από μια επανεκκίνηση δεν υπάρχει συνήθως πρόβλημα.

Δημοσ.

Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει και αυτά τα 2.. Πήρα το eshop και μου είπαν να το πάω από εκει για έλεγχο και αντικατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...