Προς το περιεχόμενο

Πολυμηχάνημα HP ή Canon;

johnvap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω καινουριο πολυμηχανημα με εκτυπωτη,σκανερ και αντιγραφικο. Ειμαι μεταξυ των εξης μοντελων hp: το πρώτο,

το δευτερο, το τριτο, και του εξης της κανον: κανον. Βασικα θελω να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο.Γενικα μεταξυ κανον και hp τι προτεινετε? Κατι ακουσα οτι οι κανον αν μεινουν λιγο καιρο χωρις να εκτυπωσουν καταστρεφονται οι κεφαλες τους και ειναι αρκετα ακριβες για να αλλαχθουν, κατι που δεν υπαρχει στους hp, ισχυει? Απο μελανια αυθεντικα ποιος ειναι πιο οικονομικος? Τι ισχυει για επαναγεμισμα? Ευχαριστω

Δημοσ.

λοιπόν αν θέλεις μαζί με το πολυμηχάνημα να ξαναγοράσεις άλλο ένα μέσα σε λίγο καιρό από τα λεφτά που θα έχεις δώσει για μελάνια τότε συνιστώ ανεπιφύλακτα ΗΡ , αν θέλεις μηχάνημα σωστό ΚΑΙ οικονομικό τότε θα πας σε cannon. Αυτό με τις κεφαλές νομίσω ότι ίσχύει για όλα τα μηχανήματα.

ΗΡ: εγγύηση , παίρνεις ένα και πληρώνεις (σε αναλώσιμα) άλλο ένα .

Δημοσ.

Οπως στα λέει και ο evkar είναι. Εμπειρία απο πολυμηχανήματα των 2 εταιρειών δεν έχω, έχω όμως από εκτυπωτές (2HP + 1 Canon).

Όσο ήμουν στους HP πληρωνα πάντα γύρω στα 30Ε για 1 δοχείο μελάνι (κάθε δοχείο έχει μαζί του και την κεφαλή), έκανε θόρυβο, έπαιρνε τις σελίδες στραβά κλπ κλπ.

Μετά πήγα στον Canon και είδα άσπρη μέρα. Μελάνι πάει ξεχωριστά απο κεφαλή επομένως το κόστος των 2 μελανιών μου βγαίνει περίπου στα 30Ε. Αν χρειαστώ κεφαλή (στα 2,5 χρόνια δε μου έχει χρειαστεί) την αγοράζω ξεχωριστά. Θόρυβος μηδέν. Σελίδες τις πέρνει πακέτο (20-25) άψογα. Σκυλί.

Τέλος από service δεν ξέρω να σου πω. Εχω ακούσει ότι HP πάνε όλοι για επισκευή έξω. Νομίζω όμως οτι και η Canon σαν αντιπροσωπεία δεν είναι πολύ καλή...

Δημοσ.

Εχω το 6210 της ΗΡ κ είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Όταν είχα printer κ πάλι ΗΡ κ το πήγα για service εντός εγγύησης, το επέστρεψαν πολύ γρήγορα, μόνο που δεν το παρέλαβαν από το σπίτι. Οπότε, άποψή μου είναι πως κ το service τους καλο είναι.

Αυτά που κοιτάς όμως δεν έχουν φαξ!!! ενώ βλέπω πως το συμπεριλαμβάνεις στα απαραίτητα. Για κοίτα το περισσότερο!

Δημοσ.
λοιπόν αν θέλεις μαζί με το πολυμηχάνημα να ξαναγοράσεις άλλο ένα μέσα σε λίγο καιρό από τα λεφτά που θα έχεις δώσει για μελάνια τότε συνιστώ ανεπιφύλακτα ΗΡ , αν θέλεις μηχάνημα σωστό ΚΑΙ οικονομικό τότε θα πας σε cannon. Αυτό με τις κεφαλές νομίσω ότι ίσχύει για όλα τα μηχανήματα.

ΗΡ: εγγύηση , παίρνεις ένα και πληρώνεις (σε αναλώσιμα) άλλο ένα .

Αυτο με τις κεφαλες ισχυει για canon και epson οχι για hp. Κι αυτο γιατι αλλαζοντας μελανια αλλαζεις μονο τα μελανια και οι κεφαλες μενουν αχρησιμοποιητες σε αντιθεση με τα hp οπου αγοραζοντας μελανια αλλαζουν και οι κεφαλες!!! Οποτε με hp το μονο που μπορει να χαλασει ειναι τα μελανια αν μεινουν καιρο αχρησιμοποιητα οχι οι κεφαλες οι ιδιες και το κοστος φυσικα στην περιπτωση που δημιουργηθει πορβλημα με κεφαλες ειναι ισο με το κοστος των μελανιων γλιτωνοντας μας απο την ταλαιπωρια του να αλλαξει η κεφαλη στο service. Ειχα παλαιοτερα epson και απηυδησα.

Τωρα για πολυμηχανημα φτηνο και γω συνιστω canon, αν θες κατι πιο ακριβο να πας σε hp. Τα φτηνα μοντελα της hp δεν φαινονται καλες στιβαρες κατασκευες και τα πλαστικα μερη τους ειναι ασχημα

Δημοσ.

Εγω εχω εναν hp1210 αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.

Αντιθετα οι γονεις μου εχουν ενανα canon που παο οτι βλεπω ειναι πολυ καλυτερος(drivers,ταχυτητα,δεν ρουφαει πολλα χαρτια μαζι αντι για ενα οπως μου κανει ο hp κλπ)

Δημοσ.

εγω εχω το πολυμηαχανημα της ψανον το pixma mp170 το οποιο ειναι αρκετα καλο!! και στην ποιοτητα εκτυπωσης και της σαρωσης!!! το μαυρο μελανι εχει γυρο στα 16-17 ευρω και το εγχρωμο περιπου 21 ευρω! το εχω εδω και 10 μηνες και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα.... προσωπικα σου προτεινω να παρεις canon........ οικονομικος........ποιοτικος....... και εχει και card reader και pictbridge....

sτο ψανον εννουσα canon!!! sorry

Δημοσ.

παιδια και εγω απο γνωμες που εχω ακουσει κλεινω προς τον καννον,απλα πριν τον αγορασω ηθελα καποιος που εχει καννον πολυμηχανημα η γνωριζει τι ισχυει να με ενημερωσει λεπτομερεστερα για τις κεφαλες....Εχω κολλησει σε αυτο, γιατι ολοι οι πωλητες ( η πλειοψηφια συστηνει hp)μου το παρουσιαζουν σαν φοβερο μειονεκτημα της καννον και λενε οτι χαλανε πολυ ευκολα οταν δεν τον χρησιμοποιεις, αλλα και ουτως η αλλως οι χαλανε συνεχεια και οτι ειναι δαπανηρη η αλλαγη και μπλεκεις με σερβις κ.τ.λ.Ενω με hp αλλαζεις το μελανι,που εχει ενσωματωμενη την κεφαλη και τελος.Ισχυει?

Δημοσ.
παιδια και εγω απο γνωμες που εχω ακουσει κλεινω προς τον καννον,απλα πριν τον αγορασω ηθελα καποιος που εχει καννον πολυμηχανημα η γνωριζει τι ισχυει να με ενημερωσει λεπτομερεστερα για τις κεφαλες....Εχω κολλησει σε αυτο, γιατι ολοι οι πωλητες ( η πλειοψηφια συστηνει hp)μου το παρουσιαζουν σαν φοβερο μειονεκτημα της καννον και λενε οτι χαλανε πολυ ευκολα οταν δεν τον χρησιμοποιεις, αλλα και ουτως η αλλως οι χαλανε συνεχεια και οτι ειναι δαπανηρη η αλλαγη και μπλεκεις με σερβις κ.τ.λ.Ενω με hp αλλαζεις το μελανι,που εχει ενσωματωμενη την κεφαλη και τελος.Ισχυει?

Στον εκτυπωτή μου τουλάχιστον την κεφαλή την τοποθέτησα εγώ. Η ίδια η Canon σου δίνει στη συσκευασία τον εκτυπωτή, την κεφαλη για να την τοποθετήσεις και τα μελάνια... Θέμα service δεν νομίζω ότι τίθεται, νομίζω οτι η κεφαλή διατίθεται μόνη της ως ανταλλακτικό στο εμπόριο.

Δημοσ.

johnvap, καλό θα ήταν να τσεκάρεις τις τιμές των αναλώσιμων για να έχεις και μια ξεκάθαρη εικόνα περί κόστους χρήσης.Για το τελευταίο ΗΡ που έχεις κατά νού, το C3180, θα σου αναφέρω απλά το αποτέλεσμα της δικής μου έρευνας.Τα μελάνια για τον C5180 μετά από ένα search σε γνωστά καταστήματα τα βρήκα σε αρκετά συμφέρουσες τιμές (Μαύρο 6ml->12? , Μαύρο 17ml->27? ,5x Έγχρωμα->40? , Photo Pack->36.90?!!!) , αντίθετα με ότι φανταζόμουνα.Εκτός από αυτό, έχει και ένα πακέτο με το σύνολο των μελανιών και δώρο 150 φύλλα φωτογραφικό χαρτί 10x15cm. Άν ψάξεις λοιπόν και βρείς τιμές για τα μελάνια πιστεύω ότι μπορεί να βρείς συμφέρουσες λύσεις, όχι μόνο HP, αλλά και άλλων εταιριών. Το C3180 δεν μπορώ να σου το προτείνω ευθέως, μόνο και μόνο γιατί δεν το έχω και μιλάω μόνο από την σύντομη έρευνα που έκανα για τη συγκεκριμένη σειρά.

Φιλικά

Δημοσ.

makria apo hp(gnwmh mou panta).to canon mp150 pou exw einai gaidouri kai to exw kataeyxarisththei, kai nomizw ok oi times gia ta melanakia, oikonomiko kai xwris polles polles fanfares.

mono pou twra logw metakomishs se allh polh eipa na to ksanaagorasw giati den symferei na to kouvalaw, kai eida oti vghke to 160, kai malista pio fthno (plaisio kai multirama 79e). kserei kaneis diafora sta specs?

kai oloidio na einai (pou mallon einai) to pairnw me kleista matia!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...