ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ειπα και εγω να βαλω τα vista να τα δοκιμασω.Δεν λεω πανε αρκετα καλα στο Centrino 1.6 που εχω , αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα Οταν παω να κανω download απο explorer κολλάει στο 0% , οι πληροφοριες απο κατω ειναι κενες (χρονος που απομενει,μεγεθος αρχειου κλπ ) και μετα απο λιγη ωρα βγαζει σφαλμα οτι το αρχειο δεν μπορει να κατεβει Τελειως κουλο. Αν το εχει ξανασυναντησει κανενας ας το πει.Μαλλον φανταζομαι καποιο προβλημα του explorer ειναι...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Τεσπα Λύθηκε το πρόβλημα βάζοντας mozilla . Πολυ φανταχτερά όμως ρε παιδί μου και έτσι τα απεγκατέστησα..
agiorgitis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ωραίος λόγος να τα απεγκαταστήσεις... Τώρα γύρισες στα 95?
gtsamis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Επειδή ήταν "φανταχτερά" και έφαγε κόλλημα στο download (για χίλιους δυο λόγους) τα απεγκατέστησες;....???
Divxakias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Κάποτε εγκαθιστούσαμε τα Windows και χαμογελούσαμε όταν βλέπαμε το χρώμα στην οθόνη....τώρα συμβαίνει το αντίθετο...
Pink_Panther Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Provlima den eixan ta Vista o IE eixe, egatestises to FF oste na li8ei to provlima tou IE. Ta Vista ti sxesi exoune? Apla etsi, epidh einai nea, e as vgei kana SP kai meta e? :-P
agiorgitis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Να βάλει καλύτερα DOS... Απλό, σταθερό, και καθόλου "φανταχτερό"... χεχεχε...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.