lagatzik Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Όποιος ενδιαφέρεται για κωδικό έκπτωσης 10 ευρώ για την πρώτη του αγορά στο Pixmania, ας μου στείλει με pm το mail του, ώστε να κερδίσουμε από 10 ευρώ ο καθένας.
manwlisss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Όποιος ενδιαφέρεται για κωδικό έκπτωσης 10 ευρώ για την πρώτη του αγορά στο Pixmania, ας μου στείλει με pm το mail του,ώστε να κερδίσουμε από 10 ευρώ ο καθένας. Θα ήθελα να μου στείλετε εαν μπορείτε έναν κωδικό έκπτωσης για την πρώτη μου αγορά στο Pixmania. Ευχαριστώ πολυ. Θα περιμένω email για να κάνω την αγορά μου. Και πάλι ευχαριστώ ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:43 ---------- Θα ήθελα να μου στείλετε εαν μπορείτε έναν κωδικό έκπτωσης για την πρώτη μου αγορά στο Pixmania. Ευχαριστώ πολυ. Θα περιμένω email για να κάνω την αγορά μου. Και πάλι ευχαριστώ ! Το email μου είναι το : [email protected]
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα να μου στείλετε εαν μπορείτε έναν κωδικό έκπτωσης [...] Eλπίζω να σου απαντήσει, διόμισυ χρόνια μετά το αρχικό του μήνυμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.