Προς το περιεχόμενο

VoipDiscout fair policy expired

stuxk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω το VoipDiscout και έχω βάλει 10 ευρώ. Έχω κάνει αρκετά τηλ. στην Ελλάδα και σήμερα που πήγα να πάρω μου έγραψε "fair use policy expired" και με χρεώνει 0,01 ευρώ το λεπτό. Διάβασα στο site τους : "VoipDiscount offers free* calls to various destinations. However we reserve the right to limit these free calls if excessive or fraudulent use is suspected. Please consult our terms of use for details."

Νομίζω ότι αυτό είναι μεγάλη τσατσιά !!! Το θέμα είναι τώρα αν θα συνεχίσει να ισχύει αυτή η χρέωση για την Ελλάδα. Δηλαδή αν περάσουν κάποιες μέρες και δεν πάω τηλ. θα μου ξαναδώσει free ???

thanks !

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε μαλλον σου εχουνε τελειωσει τα 10 ευρω που εχεις αγορασει.

Αυτο δουλευει ως εξης βαζεις 10 ευρω και μεχρι να τα ξοδεψεις εχεις 120 μερες χωρις χρεωσεις στα σταθερα εγω το δουλευω πολυ καιρο και δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω βάλει καθόλου χρήματα, και παρολα αυτά καλώ free σε σταθερά. Αυτό έχει κάποιο όριο? Δλδ κλείνει η γραμμή μετά απο 2-3 λεπτά? Πάντως δε μιλάω τόσο πολύ..

Επίσης, όταν παταω verify για το κινητό μου, μου στέλνει τον κωδικό me SMS αλλά το παραθυράκι λέει "SMS could not be sent, plz try later"

Δοκίμασα 5 φορές. Εσάς γίνεται verify χωρίς πρόβλημα?

Δημοσ.

Υπάρχει όριο νομίζω στον αριθμό των κλήσεων που μπορείς να κάνεις.

Όσο για τον φίλο stuxk , ή του έχουν τελειώσει τα λεφτά ή έχει μιλήσει τα 300 λεπτά την εβδομάδα που δίνει δωρεάν το voipdiscount.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά έχω το VoipDiscout και έχω βάλει 10 ευρώ. Έχω κάνει αρκετά τηλ. στην Ελλάδα και σήμερα που πήγα να πάρω μου έγραψε "fair use policy expired" και με χρεώνει 0,01 ευρώ το λεπτό. Διάβασα στο site τους : "VoipDiscount offers free* calls to various destinations. However we reserve the right to limit these free calls if excessive or fraudulent use is suspected. Please consult our terms of use for details."

Νομίζω ότι αυτό είναι μεγάλη τσατσιά !!! Το θέμα είναι τώρα αν θα συνεχίσει να ισχύει αυτή η χρέωση για την Ελλάδα. Δηλαδή αν περάσουν κάποιες μέρες και δεν πάω τηλ. θα μου ξαναδώσει free ???thanks !

και εγώ δέκα έβαλα, έχω 96 μέρες και υπόλοιπο χρημάτων 5.41ευρώ. Παρόλα αυτά, με χρεώνει επικαλούμενο το fair use policy. Επανέρχεται το free charge αν δεν κάνω τηλέφωνα για μια δύο μέρες; Γνωρίζει κανείς;

Δημοσ.
Το free ισχύει για περίπου 300 λεπτά μέσα στις τελευταίες 7 μέρες και για 3 μήνες από την αγορά των credits.

Το γνωρίζω.. Δεν έχω ξεπεράσει τα 300 λεπτά μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες ούτε έχουν εξαντληθεί τα credits (όπως και προανέφερα).

Απλά θεωρώ πως με κλέβουν γιατί επικαλούνται το FUP για να με χρεώσουν ενώ οι προϋποθέσεις για να το κάνουν δεν υφίστανται!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...