ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέρα.Εχω ένα σκληρό δίσκο εξωτερικό ο οποίος περιεχει προγραμματα διαφορων ειδων (players , codecs , office , κα ) χωρισμενα σε φακελους.Υπάρχει καποιο προγραμμα ωστε μόλις συνδεεις τον σκληρό σε καποιο pc να ανοιγει πρόγραμμα autorun οπως εχουν τα cd απο διαφορα περιοδικα και να πηγαινεις κατευθειαν μεσω γραφικου περιβαλλοντος στο προγραμμα τις επιλογης σου η στο φακελο που εμπεριεχεται το προγραμμα?
mvaggel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Φτιάχνεις ένα autorun.inf αρχείο στο δίσκο όπως αυτά που έχουν τα cd. Εκεί ορίζεις ποιο πρόγραμμα θα ανοί3ει όταν "φορτώσει" ο δίσκος. Τώρα το τι θα κάνει αυτό το πρόγραμμα είναι άλλη ιστορία. Μπορείς να φτιάξεις μια .html σελίδα με links στα προγράμματα που θες να τρέξεις, αν και για μη εκτελέσιμα (.exe) χρειάζεται ειδική σύνταξη για να ανοίξουν. Για .html το έχω δει να γίνεται (σε cd) αλλά αυτή τη στιγμή μου διαφεύγουν οι λεπτομέρειες.
smilefreeware Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Εχω φτιάξει ενα CD με Autorun.inf το παρακάτω [autorun] OPEN=EXPLORER HTM.htm όπου HTM.htm είναι το αρχείο HTM που θέλω να τρέξει.
HexStatic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Φτιάχνοντας autorun αρχειο δημιουργία autorun cd autorun se usb flash Customized CD Autorun? help: pws kanoume dvd autorun? Autorun? Autorun DVD ginetai? Αυτόματη εκτέλεση (autorun) Autorun Programa autorun CD kai kataskeyhs menu Autorun se index.htm Boithia den mou anoigi to autorun ton CD δημιουργία cd με autorun Autorun h Autoplay Autorun!!!! again autorun? autorun cd? Autorun help Programme gia autorun autorun help me .. Autorun Help AUTORUN
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.