Προς το περιεχόμενο

Ligi voitheia gia ipod nano pls!

livegreat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides kalispera simera pira sta xeria mou ena ipod nano 8 giga.Psilopsaxnomai gia na mathw pws na to xrisimopoiw.Tha thela an iksere kapoios na mou pei me apla logia pws mpainoun sto ipod oi stixoi twn tragoudiwn kai episis pws ginetai na fenetai kai to ekswfylo tou cd tin wra pou paizei to tragoudi.Exw kai ena paixnidaki pou episis den kserw pws na to perasw.Eyxaristw poly ek twn proterwrn gia kathe pithani voitheia!

Δημοσ.

Ok, λοιπόν.

Όταν θες να περάσεις κάποιο εξώφυλλο, πρέπει να μαρκάρεις τα τραγούδια του album και να κάνεις δεξί κλικ.

Επιλέγεις Get Info.

Επιλέγεις το tab Artwork, και κάνεις add το εξώφυλλο.

Μετά πατάς Ok και το iTunes το περνάει στα tags των mp3.

Όταν συνδέσεις το ipod, θα ξαναπεράσει τα mp3 που τους προσέθεσες εξώφυλλο.

Για να περάσεις στίχους, διαλέγεις το συγκεκριμένο τραγούδι και κάνεις δεξί κλικ επάνω του. Επιλέγεις πάλι Get Info, κάνεις κλικ στο tab Lyrics και περνάς τους στίχους (είτε πληκτρολογείς, είτε τους κάνεις paste αν τους έχεις κοπιάρει από αλλού).

Πατάς ok και όταν συνδέσεις το ipod οι στίχοι θα περαστούν και στο αντίστοιχο τραγούδι του ipod.

Δημοσ.

Σου ανέβασα και ένα video capture σε περίπτωση που δεν ήμουν και πολύ κατανοητός πάντως. Δείχνει πως να περνάς τα lyrics.

http://rapidshare.com/files/1993777/Movie.wmv

Το παιχνίδι φοβάμαι πως δεν μπορείς να το περάσεις.

Μόνο το ipod video υποστηρίζει παιχνίδια από όσο γνωρίζω.

Δημοσ.

Παρακαλώ.

Μόνο μη γράφεις με greeklish, φίλε μου.

Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανα εδώ, αλλά παραβίασα προσωπικό κανόνα που αδιαφορεί παντελώς για greeklish posts.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...