Προς το περιεχόμενο

dfi lan party nf4 ultra d problem

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω το pc και κανει μπιπ μπιπ και δεν ανοιγει η οθονη. Κανω clear cmos me to τζαμπερακι και μετα ανοιγει. Μου βγαζει μυνημα "cmos error - defaults loaded .- Press F1 to conti... or del....to enter setup".

Αν το κλεισω και το ξανανοιξω μου κανει παλι μπιπ μπιπ και δεν ανοιγει. Κανω clear cmos me to τζαμπερακι και ξανα ανοιγει αλλα παλι τα ιδια μυνηματα.

Εκανα και Bios update αλλα τιποτα....

Τι γινεται?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

γιάτι δεν βάζεις thread στο dfi-street.com ( επίσημο site υποστήριξης της dfi )

αν το ήξερες συγνώμη για το μήνυμα

Δημοσ.

απλα πατα F1 αν σου ξαναβγαλει την επιλογη "F1 η press del" και θα μπεις κανονικα στο λειτουργικο σου...

αν δε μπεις πες μου να σου πω...

αυτη την επιλογη στη βγαζει (εμπειρικα μιλαω εχοντας την ιδια μητρικη) οταν βγαλεις ή βαλεις καποιο σκληρο δισκο ή usb ή cd-rom ή αν αλλξεις κατι στiς boot επιλογες του συστηματος σου

Δημοσ.

Ναι αν πατησω F1 μου βγαζει μυνημα "Backup Cmos OK" και μπαινει στο λειτουργικο αλλα εχει χασει την ημερομηνια του συστηματος και συνεπεια να μην δουλευουν ορισμενα προγραμματα (Kaspersky - spyware doctor κτλ ). Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι αφου κανω επανεκινηση κανει παλι τα γνωστα μπιπ μπιπ και δεν ανοιγει. Πρεπει να κανω clear cmos για να ανοιξει και να βγαλει παλι το μυνημα " cmos error - defaults loaded .- Press F1 to conti... or del....to enter setup".

Τα ιδια δηλαδη .....

Τα να κανω....?????

Δημοσ.

έχω ακριβώς την ίδια μητρική, και το πρόβλημα λύθηκε αλλάζοντας μνήμες..

ο συγκεκριμένος τύπος μητρικής δεν συνεργάζεται καλά με add value ram dimmakia, απαιτεί μνήμες καλής κατασκευής. (και πάνω στην δουλειά μου το συνάντησα αυτό 4-5 φορές, και όλα λύθηκαν με τα dimmakia της ocz)

εάν κάποιος φίλος σου έχει άλλεσ μνήμες δοκίμασε τες, αλλιώς πούλα τις τωρινές , και πάνε σε άλλες.

Δημοσ.

ακριβός αυτό που λέει ο headbanger το mobo σου δέν δέχετε μνήμες kingston και άλλες low end για αυτό σε ρωτάω τι μνήμες έχεις και αυτά τα μπιπ πως είναι ακριβώς συνεχές διακεκομμένα η κάποιος συνδυασμός και τον 2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...