gk1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 an den kanw lathos einai monokomato... mono magelanos me apoklisi 1metro k oloi thn eyropi mesa (europahki enosi!!!!! na to ksanadw k na sas pw???
brouklis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Εγώ βασικά ψάχνω για μιά λύση στο να κατασκευάζω σκαριφίματα απο διαδρομές. Χρειάζομαι ενα GPS που να "ιχνογραφεί" την διαδρομή που κάνω ( περπατώντας ή με όχημα off-road) και στο τέλος να συνδέεται με το pc δίνοντάς μου την δυνατότητα να εκτυπώσω ή να σώσω σε αρχείο το αποτέλεσμα , εχώ κοιτάξει λίγο το Garmin GPS Geko 201 αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% αν θα μου κανει. Αν κάποιος ξέρει να μου απαντήσει θα του είμουν υπόχρεος. Δημήτρης
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 akoma kai tis mio me to teletype to programma ekane auto pou les.na krataeidiladi tin diadromi.etsi thimame.
brouklis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αυτο που θέλω είναι να μην ξοδευτώ και μετά να αντιληφθώ ότι δεν μου κάνει. βασικά ψάχνω για srcreenshot απο το τι μπορεί να κάνει το παραπάνω, Με εκτίμηση, Δημήτρης
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2006 sto site tis eterias prepei na iparxei kana demo.kai sta media market den xero an exoun digmata exo.
vasilis78 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μια βοήθεια βρε παιδιά... Έχω το Qtek S100. Εάν αγοράσω ένα Bluetooth Gps Receiver & ένα λογισμικό με χάρτες (απο το πλαίσιο), Θα είναι εφικτό να έχω GPS Navi απο το κινητό μου??????:???: :???: :???: όπου και αν βρίσκομαι? Για τις διαδρομές με το αυτοκίνητο θα χρειάζεται να έχω και εξωτερική κεραία ή όχι? Σας ευχαριστώ......
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 to gps receiver exei kerea mono tou apo pano.oso xero pezoun kai se kinita.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.