Προς το περιεχόμενο

Gps???

SirAlexV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το mio350 με το destinator pn και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Ψάξε λίγο θα βρεις πολλά πράγματα και για pocket pc και για software.

για το destinator κοίτα στην ιστοσελίδα της NGI

Δημοσ.
έχω το mio350 με το destinator pn και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Ψάξε λίγο θα βρεις πολλά πράγματα και για pocket pc και για software.

για το destinator κοίτα στην ιστοσελίδα της NGI

AFTO EIDA K EGW STO PLAISIO SIMERA K DISTASA NA TO PARW LOGO TOU OTI ITHELA K DEFTERI GNWMI...ti xartes exei afto??? pernei k epipleon xartes...oti thelw diladi...k xwmatines diadromes...?

Δημοσ.

κατα πρωτον εχε υποψιν σου οτι η CPU του PPC πρεπει να ειναι 400Mhz και ανω για να δουλευει σωστα και ακριβέστατα... από κει και περα εκτος αττικης τα πραγματα ειναι χλωμα.. εγώ το καλοκαιρι που ταξιδεψα την μιση Ελλαδα δοκίμασα destinator, navigon mobile, papago και το ελεινο της micro$oft το οποιο εχει την μιση αττικη μονο και τελικα την εβγαλα με ενα τουριστικο χαρτη της NOKIA... To μονο που εβλεπε το GPS ηταν το στιγμα, από χαρτογραφηση μηδεν... Η μόνη χρηση του GPS για την ωρα ειναι αν καποιος το θελει για αττικη ή ευρωπη.. Επαρχία ούτε να το συζητάς... Για μονοπατια βουνου, εδω βαζουμε τα γέλια...

Δημοσ.

μεταξύ του ΜΙΟ Ρ350 και τοθ qtek G100 ποιό θα μου προτείνατε.Εχουν σχεδόν την ίδια τιμή αλλά το G100 έχει περισσοτερες δυνατότητες. Από άποψη πλοήγησης ποιο ειναι πιο αξιόπιστο?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια poulino ουτε εγώ τα παω τα ΜΙΟ, θεωρώ την QTEK πιο αξιόπιστη αλλά γενικά για το G100 δεν εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό έχω τώρα αυτό το δίλημα

Δημοσ.

Ανεβαίνει πολύ το κασέ ετσι.Εδώ αρχικά έλεγα να πάρω το Α701 ωστε να έχω και κινητό μαζι με το GPS και το PDA. Εκανα μια υποχώρηση δεν νομιζω να κάνω δεύτερη. Διάβασα κάπου οτι πολλά από τα προβλήυματα του qtek θα λυνόντουσαν με καινούργιο firmware.Εχει παρει κανεις πρόσφατα το G100 με νέο firmware να μας το επιβεβαιώσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...