SirAlexV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 thellw na agorasw ena GPS me xarti olis tis ellados k an yparxei k tis eyrwpis...diathetw mexri 500euro....akouw protaseis...
takisx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 έχω το mio350 με το destinator pn και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Ψάξε λίγο θα βρεις πολλά πράγματα και για pocket pc και για software. για το destinator κοίτα στην ιστοσελίδα της NGI
SirAlexV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 έχω το mio350 με το destinator pn και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Ψάξε λίγο θα βρεις πολλά πράγματα και για pocket pc και για software.για το destinator κοίτα στην ιστοσελίδα της NGI AFTO EIDA K EGW STO PLAISIO SIMERA K DISTASA NA TO PARW LOGO TOU OTI ITHELA K DEFTERI GNWMI...ti xartes exei afto??? pernei k epipleon xartes...oti thelw diladi...k xwmatines diadromes...?
poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 an thes pare xexorista dekti kai xexorista palmtop an thes perisoteri akrivia.tou mio xanei ligaki me sxesi kapoious kaliterous.tora bebea gia liga metra isos na min se niazei.
spell1977 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 κατα πρωτον εχε υποψιν σου οτι η CPU του PPC πρεπει να ειναι 400Mhz και ανω για να δουλευει σωστα και ακριβέστατα... από κει και περα εκτος αττικης τα πραγματα ειναι χλωμα.. εγώ το καλοκαιρι που ταξιδεψα την μιση Ελλαδα δοκίμασα destinator, navigon mobile, papago και το ελεινο της micro$oft το οποιο εχει την μιση αττικη μονο και τελικα την εβγαλα με ενα τουριστικο χαρτη της NOKIA... To μονο που εβλεπε το GPS ηταν το στιγμα, από χαρτογραφηση μηδεν... Η μόνη χρηση του GPS για την ωρα ειναι αν καποιος το θελει για αττικη ή ευρωπη.. Επαρχία ούτε να το συζητάς... Για μονοπατια βουνου, εδω βαζουμε τα γέλια...
poulinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 gia ta bouna oribatiko xarti.den mporo na thhimitho ena allo programma alla ekeino nomizo einai gia poles xores men alla den nomizo oti exei ta panta gia ellada.
Jeronymo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 μεταξύ του ΜΙΟ Ρ350 και τοθ qtek G100 ποιό θα μου προτείνατε.Εχουν σχεδόν την ίδια τιμή αλλά το G100 έχει περισσοτερες δυνατότητες. Από άποψη πλοήγησης ποιο ειναι πιο αξιόπιστο?
ichigo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Mporis na pas sta eksis links http://e-shop.mls.gr/ kai sto http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=158 i mia eine me destinator maps kai i alli me papago ( tha vris ta papago pio ftina alla den ta exo dokimasi opote den ksero kata poso eine aksiopista)
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 genikos ta mio den ta pao oute se laptop oute se tipota.
Jeronymo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Να σου πω την αλήθεια poulino ουτε εγώ τα παω τα ΜΙΟ, θεωρώ την QTEK πιο αξιόπιστη αλλά γενικά για το G100 δεν εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτό έχω τώρα αυτό το δίλημα
Jeronymo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Ανεβαίνει πολύ το κασέ ετσι.Εδώ αρχικά έλεγα να πάρω το Α701 ωστε να έχω και κινητό μαζι με το GPS και το PDA. Εκανα μια υποχώρηση δεν νομιζω να κάνω δεύτερη. Διάβασα κάπου οτι πολλά από τα προβλήυματα του qtek θα λυνόντουσαν με καινούργιο firmware.Εχει παρει κανεις πρόσφατα το G100 με νέο firmware να μας το επιβεβαιώσει?
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2006 mia fora tha ta pliroseis kala omos kai tha to kratiseis gia pola xronia
gk1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2006 magelanos kanei??? apoklisi 1metro!!!!pezei sta media markt!!!
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2006 den exo dokimasei tetoia pou ine mono gps kai oxi pda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.