Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell Double Agent

geran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

edit : Build Versions

PC Version (32-bit Windows, 32-bit Linux, 64-bit Windows, 64-bit Linux, MacOS X)

* [unreal Tournament 2004] Builds 2500~3369

(stin ousia einai h Unreal Engine Versions/2.5)

osoi perimename tin 3 tsampa xarikame!

Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέτε εσεις,πάντως εγώ ο τερμάτισα με όλα τα πιθανά σενάρια

το Double Agent και γουσταρα τρελά.

Δύο πράγματα με ξενερώσανε όμως:

1 ) Που τελικά δεν πέχτηκε τίποτε με το γκομενάκι....

Για όποιον το έχει ανακαλύψει,κάποια στιγμή τον πέρνει πρέφα

και ο Σαμ την ξελογιάζει , και κατα βάθος γουστάρονται)

2 ) Ενώ έσωσε την κατάσταση , είναι φυγάς....

Στην πρώτη φάση τον πιάνει η αστυνομία και καταδικάζεται για προδοσία κλπ.

Αν όμως έχεις καλό τραστ , έχει μπόνους και κάνεις defuse και την τελευταία

βόμβα...αλλά πάλι σε κυνηγάνε , και είσαι καταζητούμενος....

Anyway,το παιχvιδακι Gamei kai dernei!!!!

Σε κάποιες στιγμές , από το άγχος,και το έπαιζα και με ακουστικα,έσταζα από το κεφάλι μου....

Επίσης στην Σανγκάι, παραλίγο να λιποθυμήσω απο την υψοφοβια :mrgreen::mrgreen:...

Για όποιον δεν το έχει παίζει ακόμα,επιβάλετε!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω εγκαταστησει το double agent αλλα με πεταει εξω λεγοντας η εφαρμογη splinter cell.exe καπως ετσι δηλαδη τερματισε απροοπτα,ενω μολις παταω multiplayer για να παιξω με βαζει μεσα κανονικα.τι μπορει να συμβαινει? εχω 500GB σκληρο 2GB RAM τι μπορει να παιζει μ αυτο το προβλημα? ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

εχω φτασει στην κινα στον πυργο και μολις παω να του κανω save σε καποια φαση αμεσως με πεταει εξω και μου βγαζει αυτα τα 2 μυνηματα http://jotapeges.greenshines.com/show.php/24895_doubleagent1.jpg.html και http://jotapeges.greenshines.com/show.php/24896_doubleagent2.jpg.html ξερει καποιος να μου πει γιατι μου τα κανει αυτα? Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Τελικα με πεταει στο εξης σημειο: εχω προσγειωσει το ελικοπτερο εκει στον πυργο στην Κίνα,εχω μετα καταγραψει με το leizer-μικροφωνο την συνομιλια των κούρδων εκει στο σαλόνι,και μετα που παω να φυγω εκει που παω αργοτερα ν'ανεβω μια σκαλα για να πηδηξω μετα στο ασανσερ, ε σ'εκείνο το σημειο της σκαλας οπου κανει αυτοματο save εκει με πεταει εξω, δε ξερω τι στο @ιάολο θελει η μαμακία...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

απλα το ξεθαβω γιατι ετυχε να το παιξω τωρα.... εκτος οτι εχω διαβασει για τα απειρα bugs σε αυτο το game το προβλημα μου ειναι το εξης αν κανεις ξερει κατι...btw εχω περασει το τελευταιο patch που ειχε βγαλει η εταιρεια.

το προβλημα λοιπον ειναι οτι μετα απο την δευτερη αποστολη.. εκεινη με τον πυραυλο.. στις επομενες αποστολες -τουλαχιστον μεχρι εκει που το αφησα γιατι δεν μπορω να συνεχεισω- δεν βλεπω τα νουμερα στο gadgetaki που κανει hack τους κωδικους σε mail η σε πορτες. μου ανοιγει το gadgetaki αλλα δεν δειχνει αριθμους δεν δειχνει τιποτα.,.. μονο την αδεια του οθονη(αλλα κανει τον ηχο οτι τρεχουν οι αριθμοι) ! ε λογικο ειναι χωρις αυτο να μην παιζεται το παιχνιδι. ειχε τυχει σε κανεναν αυτο? υπαρχει λυση η να πατησω uninstall? γιατι στον γουγλη και στο επισημο forum του game δεν βρηκα τιποτα.

• Moderators
Δημοσ.

Χμ... δεν ξέρω αν είναι κάτι που παίζει με πρόβλημα ΑTi.

Επίσης είσαι up-to-date. Είχα παίξει κι εγώ το SC: DA πριν λίγους μήνες με Vista στην 8800 και δεν είχε πρόβλημα (με τα νούμερα) με όλα στο φουλ... :/

Koίταξα κι εγώ λίγο στο official και δεν βρήκα κάτι...

Δημοσ.

απλα το περιεργο ειναι οτι ολα ειναι οκ μεχρι το τελος της 2ης αποστολης. μετα δεν δειχνει τιποτα στο gadgetaki. και γω ολα στο full, μαλιστα το εβαλα με διαφορα setup γιατι νομιζα οτι ηταν προβλημα του AA ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...