Προς το περιεχόμενο

Splinter Cell Double Agent

geran

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Veteran agent Sam Fisher is back. But he's never faced an enemy like this before. To stop a devastating attack, he must infiltrate a vicious terrorist group and destroy it from within. For the first time ever, experience the relentless tension and gut-wrenching dilemmas of life as a double agent. As you infiltrate a terrorist organization in its American headquarters, you must carefully weigh the consequences of your actions. Kill too many criminals and you'll blow your cover. Hesitate too long and millions will die. Do whatever it takes to complete your mission, but get out alive"

επισημο site http://splintercell.uk.ubi.com

κυκλοφορησε σε ορισμενα online "μαγαζια" (με μεγεθος 7,82 gb !!!).

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τρεχει αρκετα καλα βεβαια τηρουμενων των αναλογιων..(soft shadows -->off,shadows quality --> medium κτλπ)..Βεβαια θεωρω οτι δεν "χανω" και παρα πολλα απο το τελικο αποτελεσμα των γραφικων του παιχνιδιου(που πραγματικα με εχουν αφησει αφωνο!)..Οσο για το μηχανημα : P4 2,7HZ , 1GB DDR-2 RAM , 6600GT 128MB RAM(εδω λιγο εχουμε ενα μικρο προβλημα...)

Δημοσ.
;1358784'']Τρεχει αρκετα καλα βεβαια τηρουμενων των αναλογιων..(soft shadows -->off,shadows quality --> medium κτλπ)..Βεβαια θεωρω οτι δεν "χανω" και παρα πολλα απο το τελικο αποτελεσμα των γραφικων του παιχνιδιου(που πραγματικα με εχουν αφησει αφωνο!)..Οσο για το μηχανημα : P4 2,7HZ , 1GB DDR-2 RAM , 6600GT 128MB RAM(εδω λιγο εχουμε ενα μικρο προβλημα...)

Α ωραια, πανω κατω εχουμε το ιδιο pc (athlon 64 3000,1gb ram,6800) οποτε δεν νομιζω να εχω προβλημα :razz:

Δημοσ.

Ισα ισα που θα πας και λιγο καλυτερα απο πλευρας επιδοσεων με το συγκεκριμενο συστημα..Δεν πιστευω να χεις προβλημα..Θα το ευχαριστηθεις στο επακρο...:D

Δημοσ.

Κοιτα θα χασεις τα new generation graphics αλλα δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι δεν θα απολαυσεις την ατμοσφαιρα του παιχνιδου(το συγκεκριμενο παιχνιδι το παιζω σε αναλυση 1024χ768 και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα...)

Δημοσ.

Παιδιά έχω καμία ελπίδα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι με ένα Α64 3400+, 6800GT και 1,5GB RAM? Το Chaos Theory πάντως μου έτρεχε μια χαρά.

Δημοσ.

Δυστυχώς την απάντηση την πήρα μόνος μου. Με το που έκανα εγκατάσταση το παιχνίδι και το έβαλα να τρέξει το μόνο που έλειπε ήταν ένα μήνυμα που να λέει : "Άντε ρε που θες να παίξεις και double agent". Έβλεπα μία μαύρη οθόνη με κάτι συμπαθητικές γραμμούλες και κάπου στο βάθος φαινότανε και η σκιά του φίλου μας του Fisher!!! Κατέβασα και τους τελευταίους drivers της κάρτας μήπως και έφταιγε αυτό αλλά τίποτα. Έβαλα και όλα τα display options στο low και off αλλά καμία διαφορά. Μου φαίνεται βέβαια λίγο παράξενο. Δεν περίμενα φυσικά να μου παίζει σε high performance αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά.

Δημοσ.

Κατι συμβαινει διοτι σε εμενα με σαφως κατωτερο συστημα απο το δικο σου το παιχνιδι τρεχει αξιοπρεπεστατα...Προσπαθησες στις ρυθμισεις γραφικων να ορισεις "custom settings" και οχι next generation?(το οποιο ειναι προεπιλεγμενο απο την εγκατασταση)

Δημοσ.

Το δοκίμασα κι αυτό φίλε μου και τα έβαλα όλα στο low και off τις σκιες κλπ. Τίποτα όμως. Από την άλλη μεριά μου είπαν σήμερα ότι μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο παιχνίδι με το antialising και όταν πάω στο σπίτι θα δοκιμάσω να το βγάλω εντελώς από την κάρτα μήπως και δω φως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...