kastel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια vatraxopedila, φανταστική ιστοσελίδα. Οτιδήποτε καλό θα πρέπει να προβάλλεται. Γι' αυτό κι εγώ την έβαλα στην υπογραφή μου, καθώς επίσης θα γίνει και link στη δική μου ιστοσελίδα, αν βέβαια αυτό δεν σε πειράζει.
vatraxopedila Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Γι' αυτό πρέπει να διαβάσεις και τον δεύτερο τομο"ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΡΑ" χμ,ναι αλλά μέχρι τότε την απορία δε θα μου τη λύσεις;:roll: Συγχαρητήρια vatraxopedila, φανταστική ιστοσελίδα. Οτιδήποτε καλό θα πρέπει να προβάλλεται.Γι' αυτό κι εγώ την έβαλα στην υπογραφή μου, καθώς επίσης θα γίνει και link στη δική μου ιστοσελίδα, αν βέβαια αυτό δεν σε πειράζει. kastel,τι να πώ! σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολυ!!(φύσικα και δεν με πειράζει το link! )
Jordan 21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Είσαι πολύ καλή!!!!!!!!!!!! Συνέχισε!!!! Παρακολουθώ τη δουλεία σου πολύ καιρό τώρα και σου αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Ευτυχώς έβαλα adsl και μπορεσα να δω πιο άνετα - χαλαρά - χωρίς σπάσιμο τα παραμύθια σου. Ασχολούμαι με προσκόπους στη Κέρκυρα. Είμαι φοιτητής ση Αθήνα όταν επιστρέψω τα Χριστούγενννα σποπεύω να "διοχετεύσω" τη δουλεία σε λυκοπουλάκια για να δω αντιδράσεις. Αν και από πείρας πιστεύω πως θα εκπλαγούν αφού το site σου συνδιάζει την παράδοση με την τεχνολογία!!! Και αυτό είναι ότι το καλύτερο!!!! Συνέχισε έτσι μείνε για πάντα παιδι!!!!
tolis24 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 χμ,ναι αλλά μέχρι τότε την απορία δε θα μου τη λύσεις;:roll: 'Οπως θα δείς και στον β τόμο, σε πολλά παραμύθια υπήρχε φάγωμα κάποιου χαρακτήρα. π.χ. στην Σταχτοπούτα οι δύο αδερφές της, σκοτώσανε μαγειρέψανε και φάγαν την μητέρα τους. Επίσης τρωγόντουσαν και πολλά μικρά παιδάκια (οι κεντρικοί χαρακτήρες του παραμυθιού, και μετά επέστρεφαν για εκδίκηση κλπ), οπότε μάντεψε από που βγαίνει η έκφραση "Θα σε φάω" Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
assaya Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καλό Καλό... Ωραία ιδέα. Θα ξεφορτωθείς αυτά τα προβλήματα με το transparency αν χρησιμοποιήσεις φωτογραφίες σε png format.
alkisg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Τα png δεν υποστηρίζουν transparency σε όλους τους browsers (π.χ. IE <= 6), ούτε animation (όπως π.χ. τα gif και τα mng). Flash χρειάζεται, αλλά έτσι θα φάει πολύ χρόνο στο τεχνικό κομμάτι και θα μείνει πίσω το δημιουργικό κομμάτι!!!
yannis27gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Flash χρειάζεται, αλλά έτσι θα φάει πολύ χρόνο στο τεχνικό κομμάτι και θα μείνει πίσω το δημιουργικό κομμάτι!!! Γι αυτό της πρότεινα να τη βοηθήσω στη δημιουργία flash. Αν μπορέσουμε να συνεργαστούμε μέσω μαιλ, από τη νέα χρονιά θα δείτε ένα καινούργιο σαιτ (όσον αφορά το τεχνικό-αισθητικό κομμάτι )
punky Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μπράβο ρε Γιάννη! Που ξέρεις, μπορεί να είναι η αρχή της ελληνικής MythoPedia
vatraxopedila Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Τα png δεν υποστηρίζουν transparency σε όλους τους browsers (π.χ. IE <= 6), ούτε animation (όπως π.χ. τα gif και τα mng).Flash χρειάζεται, αλλά έτσι θα φάει πολύ χρόνο στο τεχνικό κομμάτι και θα μείνει πίσω το δημιουργικό κομμάτι!!! χμ.. ναι...τα png τι είναι;;:roll: Γι αυτό της πρότεινα να τη βοηθήσω στη δημιουργία flash. Αν μπορέσουμε να συνεργαστούμε μέσω μαιλ, από τη νέα χρονιά θα δείτε ένα καινούργιο σαιτ (όσον αφορά το τεχνικό-αισθητικό κομμάτι ) ...στα δημιουργικά το πάλευω το θέμα,στα τεχνικά είμαι πρώτη δημοτικού ακόμα..και αν..άντε γιάννη μακάρι να λειτουργήσει η συνεργασία και να προχωρήσει κι αυτό το περιβοήτο flash...(λες;) punky σε αυτη τη mythopedia αναφέρεσαι;; http://www.mythopedia.info/
yannis27gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 χμ.. ναι...τα png τι είναι;;:roll: Format γραφικών. Δες εδώ: http://www.libpng.org/pub/png/ για λεπτομέρειες (αν και δεν στο συστήνω, δεν έχει νόημα να μπλέξεις με τόσο τεχνικά θέματα εκτός κι αν σ΄ενδιαφέρει να κάνεις επάγγελμα τη σχεδίαση ιστοσελίδων!).
punky Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 punky σε αυτη τη mythopedia αναφέρεσαι;; http://www.mythopedia.info/ όχι, ούτε που το ήξερα. εντελώς ξεκάρφωτα τον έβγαλα τον όρο. αλλά από ότι βλέπω με είχε προλάβει άλλος.
vatraxopedila Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Format γραφικών. Δες εδώ: http://www.libpng.org/pub/png/ για λεπτομέρειες (αν και δεν στο συστήνω, δεν έχει νόημα να μπλέξεις με τόσο τεχνικά θέματα εκτός κι αν σ΄ενδιαφέρει να κάνεις επάγγελμα τη σχεδίαση ιστοσελίδων!). μάλιστα αυτά ειναι τα png λοιπόν..(στα 5 λεπτά βαρέθηκα) το χω ξαναπεί δεν είμαι για τεχνικά εγώ..(μάλλον web designer δε θα γίνω..) όχι, ούτε που το ήξερα.εντελώς ξεκάρφωτα τον έβγαλα τον όρο. αλλά από ότι βλέπω με είχε προλάβει άλλος. :-D σε πολλά παραμύθια υπήρχε φάγωμα κάποιου χαρακτήρα. π.χ. στην Σταχτοπούτα οι δύο αδερφές της, σκοτώσανε μαγειρέψανε και φάγαν την μη τέρα τους. Επίσης τρωγόντουσαν και πολλά μικρά παιδάκια (οι κεντρικοί χαρακτήρες του παραμυθιού, και μετά επέστρεφαν για εκδίκηση κλπ), οπότε μάντεψε από που βγαίνει η έκφραση "Θα σε φάω" Και πάλι συγχαρητήρια για την προσπάθεια. ναι έχεις δίκιο σε αυτό.Είχα διαβάσει κάποτε ένα τριτόμο (!) έργο με τα αυθεντικά παραμύθια όπως τα είχαν καταγράψει οι αδερφοί γκρίμ (γιατί καταγραφή έκαναν λαικών ιστοριών-τα παραμύθια δεν είναι ουσιαστικά δικό τους συγγραφικό έργο) και ήταν τελείως διαφορετικά απο αυτά που έχουμε σήμερα...στη σταχτοπούτα για παράδειγμα εγω είχα διαβάσει την εκδοχή που κάτι περιστέρια τρώνε τα μάτια των κακών αδερφών της!!! :-? (μπλιάχ)
dimendom Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μπράβο ρε Γιάννη!Που ξέρεις, μπορεί να είναι η αρχή της ελληνικής MythoPedia Παιδιά, χαίρετε και καλώς ήρθα. Μόλις είδα το πιο πάνω μήνυμα, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και να μην απαντήσω: Η Μυθοπαίδεια ήδη υπάρχει και είναι εδώ: http://www.authorway.com/mythopedia Την έχουμε δημιουργήσει εδώ και λίγο καιρό και όποιος θέλει, μπορεί να συμμετάσχει στην συγγραφή της. Πιο πολλές λεπτομέρειες, στο φόρουμ μας: http://www.authorway.com/SMF Ελπίζω τα ανωτέρω να μην θεωρηθούν σπάμς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.