vatraxopedila Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ενα site με κλασικά παραμύθια αλλά και παραμύθια απ' όλο το κόσμο... Δεν έχει ακόμα ολοκλήρωθει-ελπίζω σύντομα- αλλά ελπίζω να σας αρέσει!
punky Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Πολύ ωραία προσπάθεια. Μπράβο! Αν μου επιτρέπεις μόνο να πω, ότι θα ήθελε λίγη βελτίωση στην αισθητική της σελίδας. Κατά τα άλλα, ένα 30χρονο κι ένα 5χρονο παιδί, αδημονούν να δουν τη συνέχεια
x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 [ Το τρίχρονο δίπλα μου έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό... ] Πολύ καλό... Απλά όπως λέει και το φίλος punky, θέλει λίγη βελτίωση η αισθητική... [ όχι πολλή γιατί θα σοβαρέψει πολύ μετά ]
NOMIKOS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μου αρέσει πολύ η εργασία που έχει γίνει και μπορώ να πω και ότι από θέμα αισθητικής δεν είναι καθόλου κακό.
vatraxopedila Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ για τα θετικά σχόλια!!!(μου δινετε κουραγιο να συνεχίσω!) και επείδη κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη τι αλλαγές θα μου προτείνατε; Υπόσχομαι πάντως να το βελτιώσω και να βάλω κι άλλα παραμυθάκια..εχω πολλά ακόμα στο μυαλό μου αλλά ας όψεται το μεταπτυχιακό!!
punky Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μμμμ, θα πρότεινα συνέπεια στη γραμματοσειρά. Ένα typeface είναι αρκετό πιστεύω. Για τα υπόλοιπα, θα πρέπει να έρθει το άλλο ΣΚ που θα είναι ο αυστηρός κριτής μαζί μου, για περισσότερες προτάσεις Α, ίσως μια επιλογή για αγόρι/κορίτσι ώστε να αλλάζει ίσως το χρωματικό theme. Ότι δεν είναι ροζ βλέπεις, το σνομπάρουμε
vatraxopedila Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 :-D lol οκ υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου και για τα αγόρια!! ευχαριστω πολύ πάντως ;)
giannisk1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Πάρα πολύ καλή προσπάθεια! Λίγη δουλίτσα στο layout θα μπορούσε να γίνει, to news box θα μπορούσε να πάει στην γωνία πάνω-δεξιά Η λίστα "Όλα τα παραμυθάκια είναι εδώ" δεν πολυ χρειάζεται,αφού υπάρχει ήδη μια φορά στα δεξιά... Καλή συνέχεια
asmilon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Πολυ καλη δουλεια και πιστευω πως ειναι μια σελιδα που ελειπε απο το ελληνικο internet. Συγχαρητήρια!
HexStatic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 WOW! Keep the same style, improve the graphics and u r done!.Polly eksipni idea.Bravo!
Pink_Panther Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Nice! Bravo! Elpizw mono na mhn 8eloune tipota Pnevmatika Dikaiomata apo ta parami8ia Ta grafika sta parami8ia exoune polh fash! Vale an mporeis kai arxaia parami8ia (my8ous aiswpou klp). Ps. Telika einai "Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΙΘΙ" H' " Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒYΘΙ" ???
vatraxopedila Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Καλημέρα!!Βασικά θα ήθελα να πώ ένα πολυυυυυυυυυυυυ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα καλά σας λόγια!!Οπώς είπα και πιο πάνω μου δίνετε κουράγιο και θέληση να συνεχίσω (όσο μελοδραματικό κι αν ακούγεται έτσι είναι..). Ευχαριστώ πολύ και για τις προτάσεις σας, ειναι πολύ σημαντικές καθώς τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο...Θα τις λάβω υπόψιν μου και ελπίζω να βρώ σύντομα το χρόνο (καταραμένο μεταπτυχιακό) να βελτιώσω κι άλλο τη σελίδα και να βάλω όχι μόνο περισσότερα παραμυθάκια άλλα και άλλες σχετικές δραστηριοτήτες για μικρά και μεγάλα παιδάκια. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απο το να δημιούργεις κατί με αγάπη και να βλέπεις πως έχει ανταπόκριση!!:grin: Οσό για το ρεβίθι της πριγκίπισσας έχω την εντυπώση οτι είναι και ρεβιθι και ρεβυθι..ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.