Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 λοιπόν πρόσφατα αγόρασα μια καρτούλα για το κατεβαστήρι μου και δεν μπορώ να βρω οδηγούς για την κάρτα η οποια είναι μια geforce ddr έτσι την αναγνώρισαν τα χρ με ενσωματωμένο το service pack 2 και ρωτώ αν υπάρχει στο μυαλό κανενός κανένα link να με βοηθήσεις θα ήμουν πανευτυχής ευχαριστώ και τα σέβη μου
giannisk1 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εδώ υπάρχουν οι drivers της Nvidia για GeForce και TNT2 κάρτες. Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.
blueviper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Γίνε πιο συγκεκριμένος...το μοντέλο είναι πράγματι GeForce DDR ή μονάχα τα Windows την είδαν ως τέτοια; Αν ισχύει το δεύτερο, δώσε μας το μοντέλο της κάρτας που αγόρασες.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 λοιπών αυτή είναι η κάρτα μια asus http://justdeals.stores.yahoo.net/80c1v055a04.html
blueviper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Η κάρτα σου είναι ολίγον πανάρχαια, γι' αυτό και δεν υποστηρίζεται από τους έσχατους drivers της nVidia (γενιά 90). Κατέβασε τους 71.89 (για Xp/2000) όπως προτείνει η κατασκευάστρια.
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 ok φιλε μου thanks ούτος η άλλος για να ανοίξει το pc την θέλω μονο και πέριτς να σου πω ότι έχει καταφέρει να παίξει το NFS most wanted αλλα με χαλια ποιότητα γραφικών παράλληλα όμως δεν κολλάει καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.