turist Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Λόγο του ότι ήρθε ο χειμώνας και οι διακοπές ρεύματος είναι πολύ συχνές, αποφάσισα να πάρω ένα UPS. Έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι 100?, η κατανάλωση του συστήματος όπως είδα στο site της ΑPC έιναι στα 245watt άρα ένα UPS στα 800VA πιστέυω θα είναι αρκετό. Είδα αυτό SOCOMEC NETYS PE 800 τι λέτε είναι καλό? Με πειράζει μόνο το ότι έχει 3 εξόδους, λέτε να υπάρχει πρόβλημα αν βάλω ένα πολύπριζο και έχω συνδεμένα πάνω του τα ηχεία 5,1 τον εκτυπωτή και το scanner?
R_Barrichello Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Με πολυμπριζο το δικο μου (MGE 500VA) δουλευει μια χαρα!
harrys23 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δες λιγο ενα πολυ παλιοτερο ποστ ισως σε βοηθησει http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108742
Stavros21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Pantws Oxi Mustek ...Empeirika Milwntas panta! (anaferomai sth seira MEXRI KAI 800usb).. TI na pw...an sou vgenei se Apc(nayarxida Ups) tsimpa ena....estw ki an einai se xamhla watts yposthrikshs.... gia mena ola ta alla einai Ligo poly oi ides metriothtes...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.