totalius Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Αγόρασα τη τρισκατάρατη motherboad κ στη συνέχεια είδα στο site της asus οτι για να δουλέψει σωστα κ ειδικά με τις ocz μνήμες που έχω είναι απαραίτητο το bios update.Προσπάθησα να το κάνω με το ezflash2 αλλά βλέπω οτι δε γίνεται σε ntfs.Ξέρει κανείς να μου εξηγείσει πως αλιως μπορώ να το κάνω γιατί είμαι κ λίγο αρχάριος.Διάβασα για το afudos utility αλα δεν έχω ιδέα απο περιβάλον dos κ το φοβάμαι να προσπαθησω. Αυτή τη στιγμη το pc είναι πολύ ασταθές κ ειδικά βάζοντας παιχνίδια μου κάνει πολύ συχνά restart.Οι θερμοκρασίες είναι οκ 35-40c κ το τροφοδωτικο υπέαρκετο tagan 600w.Αρα βλέπωντας κ το κατεβατό με αυτά που διορθώνουν τα bios update της asus πιστεύω πως φταιει η motherboad.Aς με βοηθήσει καποιοσς πριν τη πετάξω απ'το παράθηρο please.
Gabriel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δεν έχεις κανένα usb στικάκι να το ρίξεις μέσα? Αυτά ώς επί το πλείστον είναι fat16 ή ρίξε το αρχείο *.rom σε μια δισκέττα.
palawiaris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Παίρνεις 2 δισκέτες.Κάνε μια εκινήσημη δισκέτα μέσα από το μενού του ΧΡ.Στην δεύτερη αποσυμπίεσε το AFUDOS και το bios που θα έχεις κατεβάσει από την σελίδα της asus.Κάνε επανεκίνηση με την εκινησημη δισκέτα και όταν τελιώσει βάλε την δεύτερη με το afudos και το bios.Γράψε afudos /i........ όπου ..... θα γράψεις το όνομα του bios.Παράδειγμα:afudos /iP5BD0804.ROM <<<----Πρόσεξε σου έγραψα παράδειγμα,μην τα μπερδέψεις.
giorgos th. Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 mia xara exo kanei update kai me apo win kai apo to bios me to Ezflash..me ntfs
gregdais Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 egw tis ekana bios update apo ta windows kai ola leitourgoun roloi.
vasilis25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 epeidh kai go fovamai na thn kano bios update apo th disketa mias kai den gnorizo polla tha mporouse kapios na me voithisei pos na thn kano mesa apo ta windows?pou to vriskoume to programma?ktl euxaristo polu.. vasilis
Gabriel Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Asus update λέγεται το πρόγραμμα. Η πιό σίγουρη λύση είναι αυτή που περίγραψε με το afudos ο φίλος παραπάνω. http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5B-VM/AsusUpdt_V70707.zip
totalius Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Έκανα το bios update με το afudos κ φάνηκε να δουλεύει κανονικά.Μόλις τελείωσε έκανα reset κ μου έβγαλε μυνημα overclocking failed(άσχετο).Μπήκα στο bios κ μου δείχνει ότι έχει το νέο bios.Η ερώτηση είναι γιατί μου έβγαλε μυνημα overclocking failed?Το pc δουλεύει κανονικά απ'οτι φαίνεται.
oki456 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 thelo na rotiso kati protou kano kati kai einai arga thelo na kano update to bios exo tin mitriki asus p5n32 sli deluxe kai evala to cd tis mitrikis kai ekana setup ena programa pou elege update to bios...tha to trekso mesa apo ta windows kai tha epilekso update to bios from internet????? kai tha eimai ok????
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Καλά ρε φίλε Oki, για να έχει την επιλογή αυτή εσύ τι λες ? Έτσι για φιγούρα είναι ? Πρόγραμμα του κατασκευαστή της motherboard είναι, λες να μην δουλεύει ? Φυσικά και διαλέγεις update from the internet ή from file ( αν έχεις κατεβάσει στον δίσκο σου το νεότερο BIOS που θες να περάσεις ).
pusher Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 thelo na rotiso kati protou kano kati kai einai arga thelo na kano update to bios exo tin mitriki asus p5n32 sli deluxe kai evala to cd tis mitrikis kai ekana setup ena programa pou elege update to bios...tha to trekso mesa apo ta windows kai tha epilekso update to bios from internet????? kai tha eimai ok???? Καλά ρε φίλε Oki, για να έχει την επιλογή αυτή εσύ τι λες ?Έτσι για φιγούρα είναι ? Πρόγραμμα του κατασκευαστή της motherboard είναι, λες να μην δουλεύει ? Φυσικά και διαλέγεις update from the internet ή from file ( αν έχεις κατεβάσει στον δίσκο σου το νεότερο BIOS που θες να περάσεις ). Όταν επέλεγα "Update BIOS from Internet" το ASUS Update δεν εντόπιζε ποτέ το αρχείο. Οπότε το κατεβάζεις μόνος σου και επιλέγεις "Update BIOS from file"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.