Προς το περιεχόμενο

anime

maxangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτιμώ κάτι του στυλ,ψυχεδελικά,όπως NGE,Elfen Lied,αλλά και με δράση όπως Naruto,Ηellsing,να υπάρχει βέβαια κάποιο στοιχειώδες σενάριο.Α, επίσης mecha και γενικά ότι έχει περίεργο σενάριο και περιέχει πολύ το φανταστικό και το εξωπραγματικό στοιχείο μέσα.

τσέκαρε τις ταινίες ghost in the shell (η σειρά δε μου πολυάρεσε στα 7-8 επεισόδια που είδα), ergo proxy (again), serial experiments lain (αρκετά βαρύ αλλά είναι 13 eps μόνο). α και death note.

αρκετά ψυχεδελικό είναι το mushishi που έλεγα πιο πάνω, αλλά δράση δεν έχει (με τη συμβατική έννοια της λέξης).

πολύ καλό mecha είναι το eureka seven, 50 επεισοδιάκια.

και ναι, το claymore γ@μάει και δέρνει. Teresa of the faint smilebow.gif

(και με ελληνικούς subs ;))

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν το έβλεπες όταν ήσουν μικρός ναι, αξίζει.

αν θα το δεις πρώτη φορά μάλλον θα σιχαθείς τη ζωή σου. πολύ παιδικό

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά και απο εμένα...είμαι καινούργιος στον χώρο των anime..αλλα μου αρέσουν πολύ τα death note, naruto, detective konan..αλλά δέν μπορώ να βρώ όλα τα επεισόδια...μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει links για αυτές τις σειρές....Χίλια ευχαριστώ...

Δημοσ.

Στα γρήγορα.Για Naruto όλα τα επισόδεια μπορείς να τα βρεις εδώ για να τα δεις χωρίς να τα κατεβάσεις.(πρέπει να έχει και death note,αν δεν κάνω λάθος).Ελπίζω να βοήθησα:wink:

*EDIT*

συγγνώμη για την απερίσκεπτη κίνηση...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τονίζω εκ νέου (γιατί φαίνεται ότι χρειαζόμαστε συχνή υπενθύμιση) ότι απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναζήτηση ή δημοσίευση link για site που επιτρέπουν κατ'οποιονδήποτε τρόπο την απόκτηση παράνομων αντιγράφων από ταινίες σειρές κλπ.

Δημοσ.

*EDIT*

Θέλω να ευχαριστήσω τον moderator ,γιατί με έκανε να διαβάσω τους κανόνες πριν κάνω κι άλλη μ@λ@κία(δεν το εννοώ κοροϊδευτικά αυτό,ούτε προσπαθώ να "γλύψω" κανέναν).

Α,θέλω να ρωτήσω, μήπως ξέρει κανένας αν το Death note υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε μάγκες υπάρχει κάποιος να μου βρει όλα τα επισόδια saber rider σε ελληνικά ή με υπότιτλους (ανεξαρτήτου ομιλουμένης γλώσσας; ) έχω μερικά (μόνο όσα έδειχνε παλιά η TV) αλλά η μετάφραση από τη μέση και μετά και οι φωνές είναι για τα πανυγήρια...

@katsu δεν σου κανει το death note με αγγλικους; μια χαρά το βρίσκω... ή θες για προβολή σε άτομα που δεν κατέχουν ακόμα την αγγλική;

Δημοσ.

Ρε παιδιά θυμάστε πώς λέγετε η ταινία όπου οι τύποι ήταν σε ένα καράβι και ταξίδευαν από μέρος σε μέρος? Την έδειχνε και το alter κάποια περίοδο.

Το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ αλλά δεν θυμάμαι περισότερα, κανά δυο επεισόδια είχα δει άλλα έσπερνε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά θυμάστε πώς λέγετε η ταινία όπου οι τύποι ήταν σε ένα καράβι και ταξίδευαν από μέρος σε μέρος? Την έδειχνε και το alter κάποια περίοδο.

Το ξέρω ότι δεν βοηθάω και πολύ αλλά δεν θυμάμαι περισότερα, κανά δυο επεισόδια είχα δει άλλα έσπερνε.

original title: one piece

title στο alter: ο ντρέικ και το κυνήγι του θησαυρού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...