supersayan Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 ton Iounio arxizei to anime tou Devil May Cry :D :D http://www.youtube.com/watch?v=rJ3iSUDS0c4 poly kalo.elpizw na exei k kapoia sxesh me to story toy paixnidioy.
gohanss4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Bασικα η πορωση της ζωης μου ειναι το dragonball,z αλλα αγαπημενα επισης ειναι τα saber rider,voltron,υποβρυχιο κεραυνος,tranformers και πολλα αλλα που δε θυμαμαι το ονομα τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2007 o,ti edeixne dld h ellhnikh tv...dld tpt new
Puppet-Master Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 μολις τελειωσα το ergo proxy. ακομα να συνελθω...τρομερος κοσμος τρομεροι χαρακτηρες τρομερη πλοκη γενικα τρομερο επηδη βεβαια δεν καταλαβα κ πολλα αναζητησα review στο internet προσοχη spoiler: http://anikimeiski.blogspot.com/2006/08/will-pino-survive-ergo-proxy-ep23.html
bugme2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Κι εγώ ψάχνω Σιν Τσαν [ Shin Chan]! Ρε αν βρείτε τπτ πείτε πλζ! Shin Chan Addiction!
Puppet-Master Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Κι εγώ ψάχνω Σιν Τσαν [ Shin Chan]!Ρε αν βρείτε τπτ πείτε πλζ! Shin Chan Addiction! και γω το ψαχνω ρε γμτο αλλα τιποτα πουθενα. οντως οποιος βρει ας postarei
DimAslan Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2007 Bleach... καταπληκτικό... νομίζω μετά τον τρομακτικό αντίκτυπο του Akira ως ταινία και του Ergo Proxy ως σειρά, θα το έβαζα αμέσως επόμενο... Άντε πότε θα βγει το επεισόδιο 127;;;; Πολύ μου άρεσε, thanx guyz... Πάντως ακόμη μια φορά, το Ergo Proxy, έστω και μόνο το intro που είδα για λίγο, μου προκαλεί ρε παιδί μου αυτό το κάτι... λες και το έχω ερωτευτεί...
thumpi-chan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 ποοοοοοοοο τι είπες τώρα...πσάχνω για kabamaru σαν τρελή, σείλε και σε μένα αν γίνεται
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά,να σας πω έχω κολλήσει εδώ και 1 χρόνο με anime και manga,και τώρα έχω το γνωστό πρόβλημα του "τελείωσα τη σειρά,και τώρα τι?".Σήμερα τελείωσα το FLCL και δεν ξέρω τι να δω μετά.Τι προτείνετε???
the_end Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 lol, έχει γίνει τρελή προώθηση του ergo proxy στο forum και το αξίζει με το παραπάνω kAtsU πες τι έχεις δει και τι στυλ σου αρέσει, μην αρχίσουμε ν'αραδιάζουμε σειρές. το τελευταίο που είδα είναι το melancholy of suzumiya haruhi. στην αρχή απορούσα με τον εαυτό μου, school/romance και τα συναφή δε με ενθουσιάζουν. ε, μια βδομάδα μετά που τέλειωσα τη σειρά(και αφού ορισμένα επεισόδια τα'χω δει 10+ φορές) μπορώ να θεωρηθώ και επίσημα haruhist με θρήσκευμα haruhism:P . 13 επεισόδια είναι, όχι με χρονολογική σειρά(απ'τα μεγάλα ατού), καλύπτει αρκετά είδη, μέχρι κι αναφορές/επιρροές στο/από nge έχει. εξαιρετικό, διασκεδαστικότατο ΚΑΙ σκεπτόμενο. επίσης εξαιρετικό είναι το mushishi αλλά δεν είναι για όλους. 26 αυτοτελή επεισόδια σχετικά με τα mushi* και την αλληλεπίδραση τους με τους ανθρώπους. πρωταγωνιστής ο πιο cool χαρακτήρας ever και ένας απ'τους(όχι και πολλούς) αγαπημένους μου. Ginko-san(βλ. avatar). drama/fantasy μπορεί να χαρακτηριστεί αλλά ο όρος slice of life το περιγράφει καλύτερα. και με εξαιρετικό σχέδιο. κορυφή. στο ίδιο στυλ με το mushishi και το Kino no tabi, η ιστορία της Kino που ταξιδεύει από χώρα σε χώρα και στις 3 μέρες της παραμονής προσπαθεί να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για την τοπική κουλτούρα, απ'τη συναναστροφή της με τους ντόπιους. btw, οι περισσότεροι προτιμούν το kino no tabi απ'το mushishi. εγώ πάλι όχι *They are neither plants nor animals. They differ from other forms of life such as the micro-organisms and the fungi. Instead they resemble the primeval body of life and are generally known as "Mushi". Their existence and appearance are unknown to many and only a limited number of humans are aware of them. edit: 23 eps είναι το ergo. κυκλοφορούν και μερικές θεϊκές hd εκδόσεις(πχ απο shinsen και ani-kraze)
trelosjack Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 το τελευταίο που είδα είναι το melancholy of suzumiya haruhi. στην αρχή απορούσα με τον εαυτό μου, school/romance και τα συναφή δε με ενθουσιάζουν. ε, μια βδομάδα μετά που τέλειωσα τη σειρά(και αφού ορισμένα επεισόδια τα'χω δει 10+ φορές) μπορώ να θεωρηθώ και επίσημα haruhist με θρήσκευμα haruhism:P . 13 επεισόδια είναι, όχι με χρονολογική σειρά(απ'τα μεγάλα ατού), καλύπτει αρκετά είδη, μέχρι κι αναφορές/επιρροές στο/από nge έχει. εξαιρετικό, διασκεδαστικότατο ΚΑΙ σκεπτόμενο. G@Y detected!!! One vote for Claymore....
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 lol, έχει γίνει τρελή προώθηση του ergo proxy στο forum και το αξίζει με το παραπάνωkAtsU πες τι έχεις δει και τι στυλ σου αρέσει, μην αρχίσουμε ν'αραδιάζουμε σειρές. Προτιμώ κάτι του στυλ,ψυχεδελικά,όπως NGE,Elfen Lied,αλλά και με δράση όπως Naruto,Ηellsing,να υπάρχει βέβαια κάποιο στοιχειώδες σενάριο.Α, επίσης mecha και γενικά ότι έχει περίεργο σενάριο και περιέχει πολύ το φανταστικό και το εξωπραγματικό στοιχείο μέσα.
pinkmadness Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 an thelete pantws candy candy mporeite na pate sto http://www.youtube.com/candyingreekproject
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.