Προς το περιεχόμενο

anime

maxangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν κρατιέσαι με τίποτα δες τα με αγγλικούς subs.

έχει πάρει πολύ ενδιαφέρουσα τροπή η ιστορία:twisted:

Δημοσ.

Mpa tha perimenw tous ellinikous...pantws fainetai oti ginetai kali prospatheia gia ti metafrasi sta ellinika an kai den kserw giaponezika gia na to eksakrivwsw auto ;) .Noima pantws vgainei kai auto einai pou metraei..twra an einai to sosto..who knows?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Το death note το ξεκίνησα σαν manga και κόλλησα με την μία. Έχω διαβάσει μέχρι το 50 chapter (108 είναι συνολικά) και έχει πολύ ψωμί ακόμα. Εκεί που κάπου κουράζεσε τσουπ γίνετε η ανατροπή και κολλάς ξανά. Τώρα για το anime δεν ξερω τι παίζει αλλά θέλω να δω την υπόλοιπη σειρα σε anime. Για αυτό θα ήθελα να μου πείτε στο τελευτέο επεισόδιο τι γινετε για να ξέρω και γω με τι σειρά πάει το anime για να παραγγείλω από τον θείο... Το μόνο κακό είναι ότι ξέρω τι γίνετε στο τέλος :( :twisted:

Thanx

Δημοσ.

Sto teleutaio...

Spoiler

Skaei apo tas amerikas o M i N den thimame enw o filos tou o psixakias exei apagagi ton diikiti tis astinomias (oxi ton patera tou kira, enan allo). O kira skotwnei ton diikiti gia na min paradwsei i astinomia to deathnote kai teliwnei to episodio ekei pou o "L" erxete se epafi me ton "M" i "N" den thimame.

Δημοσ.

Μeτά το death note τi? Δεν τα τέλειωσα ακομη φυσικά τα επεισόδια, αλλά τι να παραγγείλω; Δεν έχω δει άλλα anime.... Θέλω κάτι εξίσου "σκοτεινό" με το death note. Μου έχουν πει ότι το bleach τα σπάει. Να το κατεβάσω (από το ράφι);

Δημοσ.

To bleach ston proto tou kiklo stin Soul Society einai poli kalo. Omos meta apo ekei kai mexri ligo meta to 100 einaii filers. Poli asxima fillers. Egw tha sou protin ana sinexiseis apo ta kainouria episodes apo ekei pou teliwnoun ta fillers.

Δημοσ.

Fillers είναι τα επεισόδια που ουσιαστικά γεμίζουν (εξ'ου και το όνομα) το κενό συνήθως μεταξύ δύο κύκλων.

Αυτό γίνεται κυρίως για να προλάβει το manga (comic) να προχωρήσει αρκετά επεισόδια απο το anime.Fillers βλέπουμε πολλές φορές και στην τηλεόραση όπως είπες και εσύ, πχ. Smallvile, έτσι ώστε να κερδίσουν χρόνο -και καλα- οι σεναριογράφοι για να δουλέψουν καλύτερα πάνω στην πλοκή του εργου.Με λίγα λόγια πρόκειται για επεισόδια-ιστορία/ες μέσα στην ιστορία.

Πάντως διαφωνώ με τον ItsToasted για τα fillers του Bleach (Bounto Arc).Εμένα μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντα...σε σχέση βέβαια με τα fillers του Naruto.

Δημοσ.

epeidi den eida na polumilate gi'auto, axizei na deite kai to neon genesis evangelion. einai polu kalo, an kai ligo varu apo ena simeio kai meta. gia mena einai mesa sto top3. gia plirofories sxetika me anime poia site xrisimopoieite? ego to animenewsnetwork.com. einai arketa enimeromeno, exei polu megali eguklopedia kai mporeis na kaneis kai search gia na vreis ena anime. a, kai epeidi prosfata eida to gantz, an kapoios skopeuei na to dei, mallon ton xrono tou tha xasei. den axizei.

Δημοσ.

Να προτείνω Berserk, φοβερό ανιμέ, 25 επεισοδιάκια, πορωτικό, με fantasy στοιχεία και διαδραματίζεται σε μεσαιωνική εποχή.Δεν υπάρχουν και πολλά ανιμε σε αυτό το στυλ(βασικά δεν έχω βρει, αντε εκτός από το Claymore). Λίγο το σχέδιο φαίνεται παλιό, αλλά το σενάριο more than makes up for it!! Είναι απίστευτο. Θα θέλετε όπως και δήποτε να διαβάσετε και το manga μετά. Επαναλαμβάνω : ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩς ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ

Δημοσ.
epeidi den eida na polumilate gi'auto, axizei na deite kai to neon genesis evangelion. einai polu kalo, an kai ligo varu apo ena simeio kai meta. gia mena einai mesa sto top3. gia plirofories sxetika me anime poia site xrisimopoieite? ego to animenewsnetwork.com. einai arketa enimeromeno, exei polu megali eguklopedia kai mporeis na kaneis kai search gia na vreis ena anime. a, kai epeidi prosfata eida to gantz, an kapoios skopeuei na to dei, mallon ton xrono tou tha xasei. den axizei.

το neon genesis evangelion είναι ίσως το κορυφαίο anime ever.

και να συμφωνήσω απόλυτα για το gantz. με εξαίρεση το bloodbath που επικρατεί είναι μια μαλακία και μισή. απο σενάριο μόνο και μόνο είναι απαράδεκτο. και δεν εννοώ οτι είναι κακό το story γενικώς του gantz. αλλά οι βασικές απορίες δεν έχουν εξηγηθεί ούτε στο manga. τι πάνε και φτιάχνουν και anime δηλαδή? βαρετότατο, κουραστικό και χωρίς νόημα. ίσως το μόνο πράγμα που έχω κατεβάσει κι έφαγε delete αμέσως μόλις το είδα. χαμένος χρόνος πραγματικά.

το berserk είναι γαμάτο. αλλά όποιος το δει πρέπει να'ναι προετοιμασμένος να διαβάσει και το manga.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...