Προς το περιεχόμενο

anime

maxangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παίδες και εγώ είμαι στον χώρο των manga αλλά μετα το Kenshin (καιρό βέβαια απο τώρα) έχω καεί άσχημα. Τίποτα παρόμοιο έχουμε; Το Ergo Proxy και Death Note είναι τόσο καλά;

Viva la Manga!!!

Δημοσ.

κάτσε, manga(the Japanese word for comics and print cartoons) ή anime?

μάλλον anime εννοείς. το ergo proxy(που έτσι κι αλλιώς δεν έχει manga) είναι κορυφή αλλά δύσκολο(και λίγο περίεργο). το death note επίσης είναι απίστευτο και είναι και mainstream(ας πούμε). το manga death note πρέπει να'ναι κι αυτό πολύ καλό αλλά δεν το'χω διαβάσει.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Ειμαι μεγαλος φαν του Naruto και τωρα που ξεκινησε επιτελους το Shippuuden εχω πορωθει αγρια.Καλο ειναι και το Bleach.Προτεινω επισης Berserk(αν και σε αφηνει βλακα στο τελος διοτι κοπηκε),Cowboy Bebop(απ΄τα καλυτερα anime),Full Metal Alchemist(πολυ καλο),Hellsing,Wolf Rain,Samurai Champloo και το Afro Samurai αξιζει μια ματια αν και αμερικανικο.

Δημοσ.

cowboy bebop ftw:):):). στην αρχή με ξένισε λίγο, αλλά μετά μου κόλλησε στο μυαλό.

το fma είναι καλό, αλλά είναι και υπερτιμημένο.

όσοι έχουν γερές αντοχές ας δοκιμάσουν serial experiments lain. κάτι ανάμεσα σε gits και nge. αλλά πολύ κουραστικό και βαρύ ρε γμτ(αλλά ευτυχώς είναι μόνο 13 επεισόδια).

Δημοσ.

επισης εχει βγει και το οβα του χελσινγκ. και αν δεν απατωμαι ονομαζεται ουλτιμειτ χελσινγκ. τελοσπαντων, καντε την καλη και δειτε το γιατι ε, γαμει.

καλο και το λαιν. αυτο που τελειωσα τελευταια ηταν το ελφεν λιεντ αλλα το περιμενα πιο σκατοπσυχο το τελος. αλλα προφανως καλυτερα λογω του οτι μεχρι να τελειωσει μας ειχε ηδη αναγκασει να κατεβαζουμε πακετα προζακ.

Δημοσ.

Πέρα των όσων πρότειναν τα παιδιά (btw μας τα έκαναν τούμπανο μέχρι να βγεί το Naruto Sippuuden) πολύ καλά είναι και τα:

Ouran High School Host club (Αν αντέξετε να δείτε τα πρώτα 2 επισόδεια θα κολλήσετε με τα επόμενα)

Yamato Nadeshiko Shichi Henge (Πολύ γέλιο)

Busou Renkin (Στα χνάρια -περίπου- του Full Metal Alchemist)

Full Metal Panic:fumoffu? (Πολύ γέλιο)

CODE GEASS Lelouch of the Rebellion (Για τους Mecha fan)

Nodame Cantabile (Παρουσιάζεται σαν Drama στα reviews...εγώ πάντως γελάω...)

Δημοσ.

Παι διά εγώ ασχολούμε με anime εδώ και πολύ καιρό

Θα σας προτεινω κάποια από αυτά που έχω δει.

1)GTO Great teacher onizuka (τρελό γέλιο)

2)orphen 1 και 2 (αξίζει να το δεί κανείς)

3)Kimi Ga Nozomu Eien (πολύ δράμα αληθινή ιστορία)

4)Elfen lied (...πολύ αίμα)

5)school rumble 1 (πολύ καλό) το επόμενο χάλασε

6)Trigun (απλά τέλειο από τα πρώτα μου anime)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...