the_end Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 πάντως το death note με ελληνικούς subs είναι στην ουσία up-to-date(σχεδόν). εσύ αποφασίζεις
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ok re man tote ama einai kane mou pm pou na ta vro... kai 8a do monos m... tnx pantos!
Puppet-Master Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 αρχισα να βλεπω trigun. περιεργο μου φανηκε στην αρχη αλλα εχει πολυ γελιο αξιζει...
Steven Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 το έχω κατεβάσει και εγώ... Να κάνω τον κόπο να το δω δηλαδή?
Puppet-Master Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 ναι δες το.ειναι ομως πιο πολυ αστειο παρα σοβαρο.δεν ξερω αμα σε ξενιζει αυτο.αλλιως δες το αφοβα
Panathinaikara Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 εμένα δε μου άρεσε παραείναι κωμικό από δράση δε λέει τπτ στα πρώτα 10 επεισόδια
Freddie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 ρε παίδες και εγώ είμαι στον χώρο των manga αλλά μετα το Kenshin (καιρό βέβαια απο τώρα) έχω καεί άσχημα. Τίποτα παρόμοιο έχουμε; Το Ergo Proxy και Death Note είναι τόσο καλά; Viva la Manga!!!
the_end Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 κάτσε, manga(the Japanese word for comics and print cartoons) ή anime? μάλλον anime εννοείς. το ergo proxy(που έτσι κι αλλιώς δεν έχει manga) είναι κορυφή αλλά δύσκολο(και λίγο περίεργο). το death note επίσης είναι απίστευτο και είναι και mainstream(ας πούμε). το manga death note πρέπει να'ναι κι αυτό πολύ καλό αλλά δεν το'χω διαβάσει.
dekulinkgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδια.Ειμαι μεγαλος φαν του Naruto και τωρα που ξεκινησε επιτελους το Shippuuden εχω πορωθει αγρια.Καλο ειναι και το Bleach.Προτεινω επισης Berserk(αν και σε αφηνει βλακα στο τελος διοτι κοπηκε),Cowboy Bebop(απ΄τα καλυτερα anime),Full Metal Alchemist(πολυ καλο),Hellsing,Wolf Rain,Samurai Champloo και το Afro Samurai αξιζει μια ματια αν και αμερικανικο.
the_end Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 cowboy bebop ftw:):). στην αρχή με ξένισε λίγο, αλλά μετά μου κόλλησε στο μυαλό. το fma είναι καλό, αλλά είναι και υπερτιμημένο. όσοι έχουν γερές αντοχές ας δοκιμάσουν serial experiments lain. κάτι ανάμεσα σε gits και nge. αλλά πολύ κουραστικό και βαρύ ρε γμτ(αλλά ευτυχώς είναι μόνο 13 επεισόδια).
mert Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 επισης εχει βγει και το οβα του χελσινγκ. και αν δεν απατωμαι ονομαζεται ουλτιμειτ χελσινγκ. τελοσπαντων, καντε την καλη και δειτε το γιατι ε, γαμει. καλο και το λαιν. αυτο που τελειωσα τελευταια ηταν το ελφεν λιεντ αλλα το περιμενα πιο σκατοπσυχο το τελος. αλλα προφανως καλυτερα λογω του οτι μεχρι να τελειωσει μας ειχε ηδη αναγκασει να κατεβαζουμε πακετα προζακ.
Tenshi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Πέρα των όσων πρότειναν τα παιδιά (btw μας τα έκαναν τούμπανο μέχρι να βγεί το Naruto Sippuuden) πολύ καλά είναι και τα: Ouran High School Host club (Αν αντέξετε να δείτε τα πρώτα 2 επισόδεια θα κολλήσετε με τα επόμενα) Yamato Nadeshiko Shichi Henge (Πολύ γέλιο) Busou Renkin (Στα χνάρια -περίπου- του Full Metal Alchemist) Full Metal Panic:fumoffu? (Πολύ γέλιο) CODE GEASS Lelouch of the Rebellion (Για τους Mecha fan) Nodame Cantabile (Παρουσιάζεται σαν Drama στα reviews...εγώ πάντως γελάω...)
apollone Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παι διά εγώ ασχολούμε με anime εδώ και πολύ καιρό Θα σας προτεινω κάποια από αυτά που έχω δει. 1)GTO Great teacher onizuka (τρελό γέλιο) 2)orphen 1 και 2 (αξίζει να το δεί κανείς) 3)Kimi Ga Nozomu Eien (πολύ δράμα αληθινή ιστορία) 4)Elfen lied (...πολύ αίμα) 5)school rumble 1 (πολύ καλό) το επόμενο χάλασε 6)Trigun (απλά τέλειο από τα πρώτα μου anime)
Dreamchaser Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Pwpw paidia to death note oso paei k ginetai kalytero. To episodeio pou vghke xtes(23) ta spaei apla! :shock: PS: GTO ownzzzzz!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.