Steven Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 το elfen lied δεν ειναι αυτο με το κοριτσακι κ τα αορατα χερια.αν ναι τοτε εχω δει μερικα επεισοδια κ ειναι τρομερο,ειδικα στην αρχη πολυ splatter Αυτό είναι!!! Είναι πραγματικά πολύ καλό! Το τέλος δεν με τρέλανε ιδιαίτερα αλλά είναι πολύ οκ! Χμμμ.... Μάλλον θα εντρυφήσω σε Ergo Proxy το συντομότερο... Το Ergo Proxy είναι πραγματικά ένα από τα λίγα anime που έχω δει που θα το πρότεινα σε κάποιον με κλειστά μάτια να το δει... Πραγματικά είναι φοβερό.. Μη το χάσετε... Και πολύ ψαγμένο.. Μερικά επισόδεια τα είδα και 2 φορές για να τα πιάσω τελείως...
the_end Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 το ergo proxy είναι θεϊκό. αλλά είναι δύσκολο και θέλει και το χρόνο του(και μπόλικη προσήλωση). το berserk το τέλειωσα κι εγώ χτες. πολύ ευχάριστο με μερικές πολύ δυνατές στιγμές. βέβαια ψιλοξενέρωσα γιατί το anime δεν καλύπτει ούτε το 10% του manga. αν κάποιος το διαβάζει ας πει μια γνώμη(αν αξίζει να το κατεβάσω δηλαδή). btw, προτείνω αν είναι να γράφουμε κάτι σχετικό με anime/manga να το κάνουμε εδώ ή εδώ αυτά τα 2 topic είναι αρκετά νομίζω.
DimAslan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Θε-ι-κόόόόόόοόό !!!!! Ergo Proxy... Στεναχωρήθηκα όταν τελείωσε... Ενώ μπορώ να πω ότι μου άφηνε κάποια κενά, είχε όμως κάτι που με τραβούσε (είδα και τα 23 επεισόδια σε 4 μέρες, παντρεμένος άνθρωπος)... Έλεγα από μέσα μου, "και τώρα τί θα δω;;;;" Μάλλον θα ξεκινήσω Naruto που έχω κι εκεί όλα τα επεισόδια... Όποιος δεν το έχει δει σπεύσατε... Μου άρεσε πολύ και η μουσική... Πορώνεσαι γμτ... και μετά θέλεις κι άλλο...
DimAslan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Narutooooooooo !!!!!!!!!! Καταπληκτικό!!! Μόνο 25 επεισόδια ρε γμτ.... Συν ένα Naruto the Movie που είχα βρει παλιότερα και τώρα το ξαναείδα και κατάλαβα πολλά που δεν είχα πιάσει τότε... Ξέρει κανείς εάν πρόκειται να βγουν κι άλλα επεισόδια; Γιατί μας αφήνει σε σημείο που δεν φαίνεται να έχει τελειώσει... Μακάρι και σύντομα...
the_end Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 naruto έχουν βγει 219 επεισόδια. εκτός κι αν εννοείς 25 αυτά που υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους. πάντως απ'τα 219, στην ουσία αξίζουν τα πρώτα 135. τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι fillers. βέβαια πλησιάζει το τέλος των fillers, νομίζω απομένουν 2 επεισόδια ακόμα(επιτέλους)
the_end Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 είχε αναφερθεί και στα χαμένα posts. το death note είναι κορυφή!!! ps: (και με ελληνικούς υπότιτλους)
Puppet-Master Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ξερει κανεις ποσα επεισοδια εχει το bleach???
Steven Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Αυτή τη στιγμή είναι στο 113 αλλά συνεχίζεται...
NeoDaredevil Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Egw pantws twra arxisa na blepw Naruto kai mporw na pw oti exw porothei para poly Dyskoleyomai omws na ta brw, opoios mporei na help plz as to kanei thanks
zwh_23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 ela man mporw na se boh8hsw me ta naruto. kai manga kai anime. giapwnezika me agglikous upotitlous. an endiferesai apanthse mou. den mporw public na sou dwsw address.thn pathsa 2 fores xwris na kserw.
zwh_23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 checkarete kai to one piece. einai pragmatika polu wraio anime. proswpika pisteuw ena apo ta kalutera ton teleutaio kairo.
NeoDaredevil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Nai tha ithela poly na me boithtiseis me ta Naruto megale me swzeis !!! Ta prwta 25 episodeia tha moy ta steilei ena paidi me ellinikoys ypotitloys, den me peirazei poy tha einai me agglikoys. An mporeis na me help kane me pm na se dwsw dieythinsi k.t.l. Thanks gia ola
zwh_23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 den mporw na se steilw private message giati den anhkw stous buddies sou. prospa8hsa proxtses pou sou apanthsa. kane disable gia na dexesai apo olous kai aurio 8a se steilwksana.
zwh_23 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ti egine mate phres to msd pou sou esteila?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.