Προς το περιεχόμενο

anime

maxangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το elfen lied δεν ειναι αυτο με το κοριτσακι κ τα αορατα χερια.αν ναι τοτε εχω δει μερικα επεισοδια κ ειναι τρομερο,ειδικα στην αρχη πολυ splatter

Αυτό είναι!!! Είναι πραγματικά πολύ καλό! Το τέλος δεν με τρέλανε ιδιαίτερα αλλά είναι πολύ οκ!

Χμμμ.... Μάλλον θα εντρυφήσω σε Ergo Proxy το συντομότερο...

Το Ergo Proxy είναι πραγματικά ένα από τα λίγα anime που έχω δει που θα το πρότεινα σε κάποιον με κλειστά μάτια να το δει... Πραγματικά είναι φοβερό.. Μη το χάσετε... Και πολύ ψαγμένο.. Μερικά επισόδεια τα είδα και 2 φορές για να τα πιάσω τελείως...

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ergo proxy είναι θεϊκό. αλλά είναι δύσκολο και θέλει και το χρόνο του(και μπόλικη προσήλωση).

το berserk το τέλειωσα κι εγώ χτες. πολύ ευχάριστο με μερικές πολύ δυνατές στιγμές. βέβαια ψιλοξενέρωσα γιατί το anime δεν καλύπτει ούτε το 10% του manga. αν κάποιος το διαβάζει ας πει μια γνώμη(αν αξίζει να το κατεβάσω δηλαδή).

btw, προτείνω αν είναι να γράφουμε κάτι σχετικό με anime/manga να το κάνουμε εδώ

ή εδώ

αυτά τα 2 topic είναι αρκετά νομίζω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θε-ι-κόόόόόόοόό !!!!! Ergo Proxy...

Στεναχωρήθηκα όταν τελείωσε... Ενώ μπορώ να πω ότι μου άφηνε κάποια κενά, είχε όμως κάτι που με τραβούσε (είδα και τα 23 επεισόδια σε 4 μέρες, παντρεμένος άνθρωπος)...

Έλεγα από μέσα μου, "και τώρα τί θα δω;;;;"

Μάλλον θα ξεκινήσω Naruto που έχω κι εκεί όλα τα επεισόδια...

Όποιος δεν το έχει δει σπεύσατε...

Μου άρεσε πολύ και η μουσική...

Πορώνεσαι γμτ... και μετά θέλεις κι άλλο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Narutooooooooo !!!!!!!!!!

Καταπληκτικό!!!

Μόνο 25 επεισόδια ρε γμτ.... Συν ένα Naruto the Movie που είχα βρει παλιότερα και τώρα το ξαναείδα και κατάλαβα πολλά που δεν είχα πιάσει τότε...

Ξέρει κανείς εάν πρόκειται να βγουν κι άλλα επεισόδια; Γιατί μας αφήνει σε σημείο που δεν φαίνεται να έχει τελειώσει...

Μακάρι και σύντομα...

Δημοσ.

naruto έχουν βγει 219 επεισόδια. εκτός κι αν εννοείς 25 αυτά που υπάρχουν με ελληνικούς υπότιτλους.

πάντως απ'τα 219, στην ουσία αξίζουν τα πρώτα 135. τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι fillers. βέβαια πλησιάζει το τέλος των fillers, νομίζω απομένουν 2 επεισόδια ακόμα(επιτέλους:))

Δημοσ.

ela man mporw na se boh8hsw me ta naruto.

kai manga kai anime.

giapwnezika me agglikous upotitlous.

an endiferesai apanthse mou.

den mporw public na sou dwsw address.thn pathsa 2 fores xwris na kserw.

Δημοσ.

Nai tha ithela poly na me boithtiseis me ta Naruto megale me swzeis :mrgreen: !!!

Ta prwta 25 episodeia tha moy ta steilei ena paidi me ellinikoys ypotitloys, den me peirazei poy tha einai me agglikoys. An mporeis na me help kane me pm na se dwsw dieythinsi k.t.l.

Thanks gia ola :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...