maxangelo Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ασχολειται κανενας με anime 80's? (saber rider, kabamaru, voltron, voltes v, κλπ.) Οσοι πιστοι...........................!
tolis_01 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ναι, και έχω kabamaru και saber rider στα ελληνικά αν θες να σου στείλω τα links...
Puppet-Master Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 προσφατα ειδα το Full Metal Alchemist κ ποροθηκα. ειναι απιστευτο απο αποψη σχεδιου σεναριου κ ατακες... ο φιλος μου, μου εφερε μεχρι το 26 επεισοδιο κ εχω τρελαθει γιατι ξεχασε τα υπολοιπα. :evil:
maxangelo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 tolis_01 το saber rider μεταγλωττισμενο το ψαχνω χρονια! θα σου ημουν ευγνωμων! το kabamaru το εχω κι εγω ολοκληρο οπως και αρκετα αλλα. αν θελεις κι εσυ κατι πες μου μηπως μπορω να βοηθησω. και σε ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! Puppet-Master αν μου θελεις μπορω να το κοιταξω γιατι μαλλον απο Full Metal Alchemist δεν πρεπει να μου λειπει κανενα.
Alexiel Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Anime... terastia k treli agapi An arxisate prosfata na sas pw pws yparxei site elliniko pou mporeite na vreite olous tous animefans mesa. Opoios 8elei pm na tou to pw. (min kanw k diafimisi ;p).
Puppet-Master Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 thx maxangelo αλλα τα κατεβασαν ευτυχως κατι φιλοι μου μαζι με την ταινια τωρα κατεβαζω 10 giga ola ta ghost in the shell... μη με βρισετε αλλα ψαχνω κ αυτο που δειχνει μερικα πρωινα το star. shin chan λεγεται η αλλιως crayon shin chan κ ινε απιστευτο.αλλα απο οτι εψαξα δε βρηκα κ πολλα πραγματα.παντως η ελληνικη μεταγλωτιση μετραει... alexiel πες το link δεν υπαρχει προβλημα.
tolis_01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Anime... terastia k treli agapi An arxisate prosfata na sas pw pws yparxei site elliniko pou mporeite na vreite olous tous animefans mesa. Opoios 8elei pm na tou to pw. (min kanw k diafimisi ;p). Αν δεν περιέχει warez, αλλά μόνο συζητίσεις anime fans δεν απαγορεύται. Γράφτο ελεύθερα. Διαφήμιση θεωρείται αν δώσεις link από εμπορικό site π.χ. "μπείτε στο site του μαγαζιού μου να αγοράσετε και τίποτα"
Puppet-Master Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 ειδα προσφατα το bersek.παλιο στιλ γραφικων αλλα ειναι απιστευτο.ειδικα τα 2 τελευταια επεισοδια θες να φουνταρεις απο το παραθυρο.
DimAslan Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κι εμένα με είχε πιάσει παραλήρημα με το Berserk... Έβλεπα 2 τουλάχιστον επεισόδια τη μέρα (παντρεμένος άνθρωπος). Αλλά ακόμα να βρω νέα επεισόδια... Σταμάτησαν στο 25... Πού είναι τα επεισόδια; ΟΕΟ! Επίσης πολύ καλά που μου έστειλε ο θείος: Naruto Princess Mononoke Serial Experiments Lain Trigun Ghost in the shell 2 Innocense Full Metal Alchemist
Steven Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Προσθέτω Elfen Lied Golden Boy Ergo Proxy (γνωστό διαμάντι στο χώρο των anime)
Puppet-Master Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 φιλε dimaslan απο οτι καταλαβα μονο 25 υπαρχουν κ τελειωνει.προφανως ο σεναριογραφος πηρε κατι οταν εγραφε τα 2 τελευταια.αλλα αμα δεις το τελευταιο κ μετα ξανα δεις το πρωτο μεχρι τη μεση θα καταλαβεις πως δεν υπαρχει περιθωριο να συνεχιστει.ασε που ειναι πολυ παλιο κ αν υπηρχε περιπτωση να συνεχιστει θα ειχε γινει ηδη. το elfen lied δεν ειναι αυτο με το κοριτσακι κ τα αορατα χερια.αν ναι τοτε εχω δει μερικα επεισοδια κ ειναι τρομερο,ειδικα στην αρχη πολυ splatter.
DimAslan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Χμμμ.... Μάλλον θα εντρυφήσω σε Ergo Proxy το συντομότερο... Πάντως για το Berserk νομίζω ότι πρέπει να βγουν κι άλλα... υπάρχει κενό χρονικά από το πρώτο επεισόδιο μέχρι εκεί που μας φτάνει το 25... Το ξέρω βέβαια ότι τα anime δεν ακολουθούν πάντα το timeline των manga, αλλά σε manga υπάρχουν αν δεν απατώμαι πολλά περισσότερα...
Oberon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ασχολειται κανενας με anime 80's? (saber rider, kabamaru, voltron, voltes v, κλπ.) Οσοι πιστοι...........................! το avatar που έχεις φίλε από ποιό anime είναι δεν θυμάμαι το name. Ιππότες του διαστήματος λέγεται; ΣΤα αγγλικά πως είναι μπας και βρω τίποτα;;
blackstar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ξεχασατε το Area 88 παιδες... Kaneis kamia idea poy 8a ta broyme, esto kanena pm gia ton 8eio? το avatar που έχεις φίλε από ποιό anime είναι δεν θυμάμαι το name.Ιππότες του διαστήματος λέγεται; ΣΤα αγγλικά πως είναι μπας και βρω τίποτα;; Saber Rider
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.