Προς το περιεχόμενο

anime

maxangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσφατα ειδα το Full Metal Alchemist κ ποροθηκα.

ειναι απιστευτο απο αποψη σχεδιου σεναριου κ ατακες...

ο φιλος μου, μου εφερε μεχρι το 26 επεισοδιο κ εχω τρελαθει γιατι ξεχασε τα υπολοιπα. :evil:

Δημοσ.

tolis_01 το saber rider μεταγλωττισμενο το ψαχνω χρονια! θα σου ημουν ευγνωμων!:-D

το kabamaru το εχω κι εγω ολοκληρο οπως και αρκετα αλλα. αν θελεις κι εσυ κατι πες μου μηπως μπορω να βοηθησω.

και σε ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Puppet-Master αν μου θελεις μπορω να το κοιταξω γιατι μαλλον απο Full Metal Alchemist δεν πρεπει να μου λειπει κανενα.

Δημοσ.

Anime... terastia k treli agapi :D An arxisate prosfata na sas pw pws yparxei site elliniko pou mporeite na vreite olous tous animefans mesa. Opoios 8elei pm na tou to pw. (min kanw k diafimisi ;p).

Δημοσ.

thx maxangelo αλλα τα κατεβασαν ευτυχως κατι φιλοι μου μαζι με την ταινια :-D

τωρα κατεβαζω 10 giga ola ta ghost in the shell...

μη με βρισετε αλλα ψαχνω κ αυτο που δειχνει μερικα πρωινα το star.

shin chan λεγεται η αλλιως crayon shin chan κ ινε απιστευτο.αλλα απο οτι εψαξα δε βρηκα κ πολλα πραγματα.παντως η ελληνικη μεταγλωτιση μετραει...

alexiel πες το link δεν υπαρχει προβλημα.

Δημοσ.
Anime... terastia k treli agapi :D An arxisate prosfata na sas pw pws yparxei site elliniko pou mporeite na vreite olous tous animefans mesa. Opoios 8elei pm na tou to pw. (min kanw k diafimisi ;p).

Αν δεν περιέχει warez, αλλά μόνο συζητίσεις anime fans δεν απαγορεύται. Γράφτο ελεύθερα. Διαφήμιση θεωρείται αν δώσεις link από εμπορικό site π.χ. "μπείτε στο site του μαγαζιού μου να αγοράσετε και τίποτα"

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κι εμένα με είχε πιάσει παραλήρημα με το Berserk... Έβλεπα 2 τουλάχιστον επεισόδια τη μέρα (παντρεμένος άνθρωπος). Αλλά ακόμα να βρω νέα επεισόδια... Σταμάτησαν στο 25... Πού είναι τα επεισόδια; ΟΕΟ!

Επίσης πολύ καλά που μου έστειλε ο θείος:

Naruto

Princess Mononoke

Serial Experiments Lain

Trigun

Ghost in the shell 2 Innocense

Full Metal Alchemist

Δημοσ.

φιλε dimaslan απο οτι καταλαβα μονο 25 υπαρχουν κ τελειωνει.προφανως ο σεναριογραφος πηρε κατι οταν εγραφε τα 2 τελευταια.αλλα αμα δεις το τελευταιο κ μετα ξανα δεις το πρωτο μεχρι τη μεση θα καταλαβεις πως δεν υπαρχει περιθωριο να συνεχιστει.ασε που ειναι πολυ παλιο κ αν υπηρχε περιπτωση να συνεχιστει θα ειχε γινει ηδη.

το elfen lied δεν ειναι αυτο με το κοριτσακι κ τα αορατα χερια.αν ναι τοτε εχω δει μερικα επεισοδια κ ειναι τρομερο,ειδικα στην αρχη πολυ splatter.

Δημοσ.

Χμμμ.... Μάλλον θα εντρυφήσω σε Ergo Proxy το συντομότερο...

Πάντως για το Berserk νομίζω ότι πρέπει να βγουν κι άλλα... υπάρχει κενό χρονικά από το πρώτο επεισόδιο μέχρι εκεί που μας φτάνει το 25...

Το ξέρω βέβαια ότι τα anime δεν ακολουθούν πάντα το timeline των manga, αλλά σε manga υπάρχουν αν δεν απατώμαι πολλά περισσότερα...

Δημοσ.
Ασχολειται κανενας με anime 80's?

(saber rider, kabamaru, voltron, voltes v, κλπ.)

ftgrav_maxangelo.JPG

Οσοι πιστοι...........................!:-D

το avatar που έχεις φίλε από ποιό anime είναι δεν θυμάμαι το name.

Ιππότες του διαστήματος λέγεται; ΣΤα αγγλικά πως είναι μπας και βρω τίποτα;;:confused:

Δημοσ.
Ξεχασατε το Area 88 παιδες...

Kaneis kamia idea poy 8a ta broyme, esto kanena pm gia ton 8eio?

το avatar που έχεις φίλε από ποιό anime είναι δεν θυμάμαι το name.

Ιππότες του διαστήματος λέγεται; ΣΤα αγγλικά πως είναι μπας και βρω τίποτα;;:confused:

Saber Rider

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...