mvaggel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ήξερα όταν ήμουν νέος (φοιτητής)... Για ρώτα μπας και θυμηθώ τίποτα...
lefi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Αν το ψάξω και λίγο κάτι γίνεται, αλλά ρώτα κάτι συγκεκριμένο για να ξέρουμε τι μας γίνεται.
a123xxsp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 για πες για πες.... εκτός από την απορία πες μας και ένα καλό λόγο που χρησιμοποιείς ακόμα fortran (εκτός αν είσαι φοιτητής)
wizard_83 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 pes ti akrivos thes kai isos na boro na voithiso.
asmilon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Mαλλον το ξεχασε ο maxangelo το θεμα ή εκανε απλα ρητορικη ερωτηση
maxangelo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 χιλια συγγνωμη που δεν απαντησα παιδια αλλα μας εχουν ξεπατωσει στις εργασιες. ειμαι φοιτητης ακομα στο πολυτεχνειο (εξ' ου και η Fortran!). εχω φτιαξει ενα προγραμμα για ιακωβιανα μητρωα που χρησιμοποιειται σαν βαση για το υπολοιπο προγραμμα (σε αναλυση μηχανισμων), αλλα στα αποτελεσματα εχω πολυ μεγαλους αποκλεισμους και στις επαληθευσεις... ξεφευγουν! αν μπορει καποιος να βοηθησει να στειλω το προγραμμα να το τσεκαρει. ευχαριστω για το ενδιαφερον!
gianni7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 ante steile na doume ...kai egw exw faei tin fortran me to koutaki sto TEM(tmima efarsmomenwn mathimatikwn)
maxangelo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 παιδια το εβγαλα.ειχα κανει μια μ#$%#@&λα στους περιορισμους των παραμετρων. Συγγνωμη για την ταλαιπορια και σας ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.