AGGANIS13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Υπαρχει ενα ετοιμο δικτυο με 9 pc που παιρνουν γραμμη adsl απο ενα isdn-adsl router. θελω να συνδεσω ενα laptop στο δικτυο για να δουλεψω σε αυτο ενα προγραμμα internet cafe (cafesuit). Na μπορω δηλαδη με την χρηση του προγραμματος αυτου στο laptop ελεγχω ολα τα υπολοιπα PC και φυσικα να εχω και INTERNET. Το router εχει μια ακομα κενη θεση. Δεν θελω ομως (και δεν βολευει) να τραβηξω καλωδιο δικτυου για το λαπτοπ. Μπορω να κανω ασυρματη συνδεση? Πως θα το κανω αυτο. Με το laptop μου εχουν δωσει ενα usb stick , που λει επανω "level one Wireless Lan". Μπορω να το χρησιμοποιησω? Τι αλλο πρεπει να κανω απο συνδεσεις? Συγνωμη γαι το μεγαλο post. Eyxaristv.
PlaStiK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μπορείς να πάρεις ένα ασύρματο access point το οποίο θα συνδεθεί με καλώδιο στο router. Μετά χρησιμοποιώντας το usb stick θα μπορείς να συνδεθείς με το access point και να δεις το υπόλοιπο δίκτυο.
AGGANIS13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Τελικα εβαλα στο laptop kanonika καλωδιο δικτυου απο το adsl router και το προγραμμα αναγνωρισε κανονικα ολα τα PC. Την πρωτη μερα δουλεψαν ολα καλα με το προγραμμα (cafesuite). Την επομενη μερα ομως το προγραμμα δεν εβλεπε καθολου τα PC. Μαλλον απο οτι καταλαβα ειχε αλλαξει η IP του laptop στο δικτυο. Σε ολα τα PC (client) ειχα βαλει την ΙΡ του λαπτοπ και αφου αλλαξε την επομενη μερα (γιατι ομως?) δεν τα "εβλεπε". Τωρα τα εβαλα να "βλεπουν" οχι την ΙΡ αλλα το ονομα του laptop. Τωρα ολα καλα. Αλλα αν αυριο αλλαξει παλι η IP του laptop θα εχω το ιδιο προβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.