salvator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ευχαριστώ stavT, δεν χρειάζονται μετρήσεις απλά αν κάποια επιφάνεια "καίει" με την χρήση, πάνω (πληκτρολόγιο, touchpad) - κάτω. Σύγνωμη που ζητάω λεπτομέρειες, αλλά επειδή κινούμε σε επαγγελματικό χώρο συναφή με τον δικό σου και οι σημειώσεις γράφονται "με το κιλό" θα με ενοχλουσε να δώσω κοντά 1200? και να "καγόμαι" κάθε φορά που είναι να γράψω κάποιο κείμενο.
salvator Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Στο site της FS ο 1536 αναφέρεται και Premium Ready αλλά με περιορισμένες αναλύσεις Aero (απαιτούνται 256 ΜΒ μνήμης dedicated για την κάρτα γραφικών).
kiriak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx A Windows Vista Capable PC includes at least: * A modern processor (at least 800MHz1). * 512 MB of system memory. * A graphics processor that is DirectX 9 capable. Windows Vista Premium Ready PCs To get an even better Windows Vista experience, including the Windows Aero user experience, ask for a Windows Vista Capable PC that is designated Premium Ready, or choose a PC that meets or exceeds the Premium Ready requirements described below. Features available in specific premium editions of Windows Vista, such as the ability to watch and record live TV, may require additional hardware. A Windows Vista Premium Ready PC includes at least: * 1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor1. * 1 GB of system memory. * Support for DirectX 9 graphics with a WDDM driver, 128 MB of graphics memory (minimum)2, Pixel Shader 2.0 and 32 bits per pixel. * 40 GB of hard drive capacity with 15 GB free space. * DVD-ROM Drive3. * Audio output capability. * Internet access capability.
StavT Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Stavt ton elegxo sou ton ekenan dwrean kai epi topou?sto plaisio?an nai I'm f***ing impressed..... NAI, DOREAN. AYTO ELEIPE TON APAITHSA DIOTI H TIMH TOYS HTAN PIO AKRIBH APO THN TIMH SE E-SHOPS!
MasterX Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Προσπαθώ και εγώ να επιλέξω ένα φορητό μέχρι 1200 € για μια φίλη μου και δεν βγάζω άκρη... Το θέλει για γενική χρήση κυρίως, αλλά αυτή τη στιγμή πιο πολύ για το μεταπτυχιακό που κάνει.. καλό επεξεργαστή και σχετικά καλή κάρτα γραφικών Αλλά μάλλον όχι τίποτα σπουδαίο. Μου είπε κάτι για τριασδιάστατη απεικόνηση κάποιον δομών, αλλά απ'οτι κατάλαβα όχι τίποτα βαρύ, απλά πράγματα. Καμία σχέση μετα 3D γραφικά των σύγχρονων παιχνιδιών (δεν παίζει παιχνίδια) Κοιτάγαμε τον Toshiba A100-906 αλλά και τους FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1536 RV T5600 ACER ASPIRE 5673WLMI T2400 2048MB 120GB Τι λέτε γι αυτούς?
arxaggelos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 thanx StavT, kai oxi aplws pio akriva apo e-shops alla kai apo opoudhpote allou....ante kai o kotsovolos...
GI@RG@S Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Προσπαθώ και εγώ να επιλέξω ένα φορητό μέχρι 1200 € για μια φίλη μου και δεν βγάζω άκρη...Το θέλει για γενική χρήση κυρίως, αλλά αυτή τη στιγμή πιο πολύ για το μεταπτυχιακό που κάνει.. καλό επεξεργαστή και σχετικά καλή κάρτα γραφικών Αλλά μάλλον όχι τίποτα σπουδαίο. Μου είπε κάτι για τριασδιάστατη απεικόνηση κάποιον δομών, αλλά απ'οτι κατάλαβα όχι τίποτα βαρύ, απλά πράγματα. Καμία σχέση μετα 3D γραφικά των σύγχρονων παιχνιδιών (δεν παίζει παιχνίδια) Κοιτάγαμε τον Toshiba A100-906 αλλά και τους FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 1536 RV T5600 ACER ASPIRE 5673WLMI T2400 2048MB 120GB Τι λέτε γι αυτούς? File se afta ta lefta mexri 1200 ebro o toshiba kai o hp pou anaferode sto thema einai oti kalitero iparxei stin agora (sxedon) ,giati sindiazoun kai tis prosfates kainourgies texnologies alla kai eteria me @@ (idika toshiba)...opote den xriazete na to psaxnoume poli ....gia mena enas apo tous dio aftous einai gia agora ....alloste alles eteries opos fs,acer...ktl einai pio kato....Akoma kai ektos eterion o fs pou paratheteis einai xiroteros kai apo xaraktiristika !!!
MasterX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2006 ναι, εχεις δίκιο.. ψάχνοντας το περισσότερο εκει καταλήγω...
akou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 ΤΑ VISTA premium ready έχουν την δυνατότητα να υποστηρίζουν πλήρως το γραφικό περιβάλλον των vista (Windows Aero interface) ενώ τα VISTA capable ready όχι http://www.microsoft.com/windowsvista/getready/capable.mspx http://www.vistaultimate.com/premium_ready.htm
MasterX Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2006 StavT όλα ΟΚ με τον Toshiba μεχρι στιγμής? Να τον προτιμησουμε? Η φίλη μου είδε και αυτόν τον LG P1 μαζί με κάποιους συμφοιτητές της που ρώτησε και με έφαγαν με τα 2 χρόνια εγγύησης, αν και είναι κατώτερος και ακριβότερος! Τι θα απαντούσατε? H CPU του πρέπει να είναι αρκετα κατώτερη έτσι?
StavT Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε φορήτο. Φυσικά οι λύσεις είναι πολλές και πάντα αυτό που θέλουμε τελικά μοιράζεται μεταξύ πολλών μοντέλων. 1.Toshiba A100-906 T5600 C2D 2.HP Pavilion dv6187EA T7200 C2D 3.HP NX7400 T7200 C2D Το φορητό το χρειαζομαι για δουλειά κυρίως(δηλ. Word, Internet), αλλά μιας και το desktop που έχω είναι "παλαιάς κοπής", πολλά από τα υπόλοιπα (DVD,CD rip κτλ) θα γίνονται πάλι στο φορητό. Σίγουρα δεν χρειάζομαι έναν φορητό, όπου η θερμοκρασία στο κάτω μέρος του σασί είναι τέτοια, που δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν laptop, με την ακριβή έννοια του όρου. Επίσης κάποιες ερωτήσεις 1. Hp ή Toshiba σαν αξιοπιστία: Η διαφορά στην ποιότητα δικαιολογεί την διαφορά τιμής? 2. Τ7200 ή Τ5600: Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις επιδόσεις? Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει δουλέψει με τα παραπάνω μηχανήματα η γνώμη του θα βοηθήσει ιδιαίτερα. ME TO TOSHIBA EIMAI POLY EYXARISTHMENOS, GIA TA ALLA DEN GNORIZO (BEBAIA DEN EXEI PROKYPSEI KANENA PROBLHMA STO EKSAMHNO)
kosmasgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μην φανταστείς και μεγάλες διαφορές στους επεξεργαστές. Ειναι πολυ μικρές που δεν θα καταλάβεις τίποτα ακόμα και σε δύσκολες εφαρμογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.