Προς το περιεχόμενο

Αγορα φορητού A100-906 vs dv6187EA vs NX7400

salvator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε φορήτο. Φυσικά οι λύσεις είναι πολλές και πάντα αυτό που θέλουμε τελικά μοιράζεται μεταξύ πολλών μοντέλων.

1.Toshiba A100-906 T5600 C2D

2.HP Pavilion dv6187EA T7200 C2D

3.HP NX7400 T7200 C2D

Το φορητό το χρειαζομαι για δουλειά κυρίως(δηλ. Word, Internet), αλλά μιας και το desktop που έχω είναι "παλαιάς κοπής", πολλά από τα υπόλοιπα (DVD,CD rip κτλ) θα γίνονται πάλι στο φορητό.

Σίγουρα δεν χρειάζομαι έναν φορητό, όπου η θερμοκρασία στο κάτω μέρος του σασί είναι τέτοια, που δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν laptop, με την ακριβή έννοια του όρου.

Επίσης κάποιες ερωτήσεις

1. Hp ή Toshiba σαν αξιοπιστία: Η διαφορά στην ποιότητα δικαιολογεί την διαφορά τιμής?

2. Τ7200 ή Τ5600: Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις επιδόσεις?

Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει δουλέψει με τα παραπάνω μηχανήματα η γνώμη του θα βοηθήσει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

εγώ έχω καταλήξει εδώ και μια-δυο μέρες 90% στο A100-906

αλλά και το pavilion που λες(που δεν το είχα ξαναδεί)

μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή. μόνο στην κάρτα γραφικών

χάνει λίγο, αλλά όχι πολύ, και άλλωστε έχει πολύ καλή τιμή.

χμμμμμμμ.....

δεν επρεπε να ποσταρεις, ειχα καταλήξει σου λέω.

δεν θελω να μπω σε δεύτερες σκεψεις....

lalanis, εσύ τι λες? :)

Δημοσ.

Ama to 8es gia doyleia kai oxi gia paixnidia pare ton Hp Pavilion me thn mia :P:P:P

H karta grafikwn gia word,internet kai dvd,cd rip einai mia xara kai o epe3ergasths einai arketa kaluteros apo ton toshiba...o Compaq den sumferei...

Δημοσ.

Μην ξεχνάτε ότι η mgmanager δεν βάζει ΦΠΑ. Οι τιμές είναι διαφορετικές από αυτές της αρχικής σελίδας. Άρα ο Toshiba είναι φθηνότερος!!

Δημοσ.
εγώ έχω καταλήξει εδώ και μια-δυο μέρες 90% στο A100-906

..

δεν επρεπε να ποσταρεις, ειχα καταλήξει σου λέω.

δεν θελω να μπω σε δεύτερες σκεψεις....

Κι εγώ είχα καταλήξει στον Toshiba και ήμουν ευτυχισμένος. Περίμενα βέβαια και η Hp να κάνει την κίνηση της με τους Pavilion C2D.

Βέβαια όπως ανέφερα και στο αρχικό post επειδή έχω ήδη Desktop και δεν θέλω τον φορητό για να καταλήξει Desktop (Λόγω της δουλειάς γράφω κειμένα και θέλω να τον έχω στο καθιστικό χωρίς να καίγομαι απο την υπερθέρμανση).

Επίσης δεν νομίζω ότι για την αγορά φορητού μετράνε μόνο οι επιδόσεις. Πολλοί κατασκευαστές ορμώμενοι από τον ανταγωνισμό παραγεμίζουν τα φορητά τους, αδιαφορόντας για τον εργονομικό και θερμικό σχεδιασμό (για να μην αναφέρω το βάρος).

Ελπίζω να υπάρχουν κάποιοι φίλοι, που έχουν φορητά έστω της ίδιας σειράς με αυτά που ανέφερα, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Δημοσ.

Σίγουρα ο Τ7200 σε multitasking και εφαρμογές που δεν θέλουν τρελά γραφικά (7400<7600) είναι πιο γρήγορος λόγω cache/χρονισμού. Με τα δεδομένα που δίνεις, καθάρα σαν χαρακτηριστικά θα έπαιρνα τον Pavilion dv6187EA. Η ΗΡ γενικά έχει καλή ποιότητα(όxι όσοToshiba) οπότε είναι θέμα να δεις τι σου αρέσει.

η γνώμη μου πάντως είναι ή να δεις κάτι φθηνότερο, αφού δεν έχεις τόσο μεγάλες απαιτήσεις, ή κατι ποιο ''φορητό'' σε 12,1''.

Δημοσ.

Σίγουρα ο Τ7200 σε multitasking και εφαρμογές που δεν θέλουν τρελά γραφικά (7400<7600) είναι πιο γρήγορος λόγω cache/χρονισμού. Με τα δεδομένα που δίνεις, καθάρα σαν χαρακτηριστικά θα έπαιρνα τον Pavilion dv6187EA. Η ΗΡ γενικά έχει καλή ποιότητα(όxι όσοToshiba) οπότε είναι θέμα να δεις τι σου αρέσει. Εγώ πάντως λόγω ποιότητας είχα ακυρώσει έναν Fujitsu καλύτερη σύνθεση για να πάρω τον 906...

Η γνώμη μου είναι ή να δεις κάτι φθηνότερο, αφού δεν έχεις τόσο μεγάλες απαιτήσεις, ή κατι ποιο ''φορητό'' σε 12,1''.

sorry double-post

Δημοσ.

Τον έχω παραγγείλει από τις 22 Οκτωβρίου...

Δεν τα έχει στείλει η Ideal ακόμα...Όσα μαγαζιά πήρα μου είπαν Τετάρτη.

Δημοσ.
Ήρθε η ώρα να διαλέξουμε φορήτο. Φυσικά οι λύσεις είναι πολλές και πάντα αυτό που θέλουμε τελικά μοιράζεται μεταξύ πολλών μοντέλων.

3.HP NX7400 T7200 C2D

Το φορητό το χρειαζομαι για δουλειά κυρίως(δηλ. Word, Internet), αλλά μιας και το desktop που έχω είναι "παλαιάς κοπής", πολλά από τα υπόλοιπα (DVD,CD rip κτλ) θα γίνονται πάλι στο φορητό.

Σίγουρα δεν χρειάζομαι έναν φορητό, όπου η θερμοκρασία στο κάτω μέρος του σασί είναι τέτοια, που δεν μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σαν laptop, με την ακριβή έννοια του όρου.

Επίσης κάποιες ερωτήσεις

1. Hp ή Toshiba σαν αξιοπιστία: Η διαφορά στην ποιότητα δικαιολογεί την διαφορά τιμής?

Παρακαλώ για την βοήθεια σας. Αν υπάρχει κάποιος φίλος που έχει δουλέψει με τα παραπάνω μηχανήματα η γνώμη του θα βοηθήσει ιδιαίτερα.

1. Agora toy Toshiba A100-906 apo Plaisio-Thessaloniki (1.199 euro) Na epimenete na sas dosoyn doro tin tsanta dioti sto diadiktyo poleitai 1.137euro

2. Toys evala na moy perasoyn ta Windows (Gr/Eng) kai na kanoyn enan proto elegxo (yparxoei CD epanaforas).

3. Epipedo 8oryboy xamilo

4. Den zestenetai poly

5. Den exo eidiko programma metrisis 8oryboy-8ermokrasias )An to exete na moy to steilete gia leptomeresteri anafora

6. Protes entyposeis ARISTES

7. Otan ypark3oyn provlimata ta 3analeme.

3.HP NX7400 T7200 C2D

Επίσης κάποιες ερωτήσεις

1. Agora toy Toshiba A100-906 apo Plaisio-Thessaloniki (1.199 euro) Na epimenete na sas dosoyn doro tin tsanta dioti sto diadiktyo poleitai 1.137euro

2. Toys evala na moy perasoyn ta Windows kai na kanoyn enan proto elegxo.

3. Epipedo 8oryboy xamilo

4. Den zestenetai poly

5. Den exo eidiko programma metrisis 80ryboy-8ermokrasias )An to exete na moy to steilete gia leptomeresteri anafora

6. H mpataria den einai stin lista me aytes poy exoyn anakli8ei

7. Protes entyposeis ARISTES

8. Otan ypark3oyn provlimata ta 3analeme.

Δημοσ.

sorry StavT, kai kati akomh, mia pou ton exeis: einai sigoura vista premium ready kai oxi aplws capable? eida to fujitsu siemens AMILO Pi 1536 RV sto multirama me sxedon aparallaxta xarakthristika kai timh http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=116157 kai ekeinon h idia h FS ton xarakthrizei capable! yparxei kami adiafora pou den th vlepw sta specs??? mhpws ftaiei h X1400 pou foraei? ta paidia sto multirama htan filikoi alla den hkseran na me diafwtisoun.

eyxaristw prokatavolika

Δημοσ.

Παιδιά τι ακριβώς θέλουν να που οι κατασκευάστριες με τον όρο vista premium ready? Το vista capable σημαίνει ότι όλο το hardware είναι συμβατό με το νέο λειτουργικό της. To premium ready τι παραπάνω είναι??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...