trizoni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Πως ενεργοποιουμε ενα συνδυασμο πληκτρων για την εισαγωγη του συμβολου ? αμεσα (χωρις να χρειαζεται να ανοιξουμε τον πινακα ειδικων χαρακτηρων του OO)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petesoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Με Alt+Ctrl+E. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δυστυχως δεν δουλευει αυτος ο συνδυασμος σε μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Υποθέτω ότι θες το ευρώ; (Στον browser μου δε φαίνεται το σύμβολο). Αν ναι, με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά, είναι δεξί Alt + 5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petesoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Σόρι, τώρα είδα ότι είναι στην κατηγορία Linux το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Υποθέτω ότι θες το ευρώ; (Στον browser μου δε φαίνεται το σύμβολο). Αν ναι, με το πληκτρολόγιο γυρισμένο στα ελληνικά, είναι δεξί Alt + 5. Ναι το ευρω εννοω. Δυστυχως ουτε αυτο δουλευει. Μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kazantzidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ελληνικά γυρισμένο το πληκτρολόγιο και πάτα alt+ctrl+E € € € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εμένα είναι δεξί alt και Ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Το θέμα είναι στην κατηγορία LINUX Το τονίζουμε γιατί μερικά απ' όσα έχουν ειπωθεί είναι για Windows... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 @trizoni: Πώς ρύθμισες τα ελληνικά; Αν τα έχεις ρυθμίσει μέσω του xorg.conf, πρόσθεσε στο Section του πληκτρολογίου μια γραμμή: > Option "XkbVariant" ",extended" Αν τα έχεις ρυθμίσει διαφορετικά, δυστυχώς θα πρέπει να βρεις μόνος σου πως ενεργοποιείται το extended variant των ελληνικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Section "InputDevice" Identifier "Keyboard[0]" Driver "kbd" Option "Protocol" "Standard" Option "XkbLayout" "us,gr" Option "XkbModel" "pc105" Option "XkbOptions" "grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll" Option "XkbRules" "xfree86" Option "XkbVariant" ",extended" Αποσο βλεπω ενεργοποιημενο ειναι. Παντως ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 @trizoni δοκίμασες τον συνδυασμό δεξί alt+E??Γιατί και εμένα με αυτό δουλεύει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 suser τι έκανες απο την 04-11-06 και μετά; μαλλον δεν το είδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Πάτησα τυχαία έτσι για να δω τι υπάρχει σε μια σελίδα στο forum και έπεσα πάνω σ'αυτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Και επίσης δεν ήμουν ακόμη μέλος στο forum τότε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.