Προς το περιεχόμενο

Eκπληκτικη Αντιμετωπιση απο logitech

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τα Ζ-5500 κι έχουν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης.Πάιζουν λίγο και μετά σταματάνε :/

Να επικοινωνήσω με πλαίσιο ή υπάρχει κάποιο τηλ της Logitech?

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο που λες μαλλον δεν ισχυει.δε σου στελνουν νεα ηχεια.Τους στελνεις τα παλια και πιστωνουν στο λογαριασμο σου το ποσο βασει της αποδειξης που θα τους στειλεις.

Παντως για να λεμε του στραβου το δικιο εγω αντιμετωπισα προβλημα με το pass στο σαιτ της εταιριας τους εστειλα μηνυμα και οσο απαντησαν σε εσας απαντησαν και σε εμενα.

Κριμα!Μια αρνητικη ψηφος για τη logitech.

telika kaneis lathos... epikinonise i logitech simera mazi mou kai tha mou stiloun ta nea ixia entos 10 imerwn kai ta palia tha ta stilw afou ta paralavw! BRAVO stin logitech apo emena!

kai gia na min nomizeis oti lew anakrivies parathetw to email pou mou estilan simera!

Thank you for contacting Logitech's Electronic Technical Support.

I am glad to inform you that, I am shipping you a new Logitech Z-5500 speakers for your existing defective speakers, free of cost.

For your reference your Fulfillment ID is xxxx-xxxxxx

Once you get the new speakers, please cut the power supply plug, cables of the defective speaker and pack them along with its remote and send it to the following address:

Logitech Europe SA

Rue du Sablon 2-4

1110 Morges

Switzerland

We need the above-mentioned part to close your case. You will be receiving the speakers within 10 working days. You do not have to confirm receipt of this e-mail.

Δημοσ.

Τι να πω εμενα παντως δε μου εστειλαν νεα ηχεια αλλα μου πιστωσαν το ποσο.Οπως και να χει μπραβο τους!

Δημοσ.

Πήγα Θεσσαλονίκη για να επιστρέψω τα ηχεία.Το πλαίσιο είπε οτι είχε 3 πελάτες με το ίδιο πρόβλημα και μου έδωσε καινούρια αμέσως.

Τα σύνδεσα πριν λίγο αλλά παλι το ίδιο πρόβλημα.

Τι κάνω στην περίπτωση αυτή? Μιλάω αμέσως με Logitech?

Κάποιο τηλέφωνο ή email?

Δημοσ.

από ότι καταλαβαίνω louben είχες πρόβλημα και επικοινώνισες απευθείας στην εταιρεία. Εγώ είχα αγοράσει ένα τηλεχειριστίριο από την logitech στο οποίο δεν λειτουργούσαν όλα τα κουμπιά (το είχα πάρει από το πλαίσιο) ... για να μην τα πολυλογώ το επιστρέφω στο πλαίσιο βλέπουν ότι έχει πρόβλημα (βέβαια πρώτα μου λένε "είναι μια χαρά" και εγω τους λέω "μπορώ να το δώ αυτό, ότι είναι μια χαρά", μετά μου λένε "ναι, όντος υπάρχει πρόβλημα" και θέλησα να το αλλάξω (στο Mall), ο λόγος που δεν μου το αλλάζανε ήταν επειδή δεν είχα κρατήσει το κουτί του (βλακεία μου)....τέλος πάντων με στέλνουν στο πλαίσιο στην Μεταμόρφωση στο τμήμα Gaming σε έναν συγκεκριμένο κύριο ... πήγα εκεί και λέω είστε ο κύριος τάδε? μου λέει όχι αλλά ούτε και μας έχουν ενημερώσει για αυτό το προιόν και για το προβλημά σας ... τέλος πάντων ευτυχώς ο υπάλληλος ήταν βλάκας με όλη την ουσία της λεξεως:D και ευτυχώς από την αγνοιά του μου το άλλαξε και πήρα το ασύρματο.

Φανταστήτε από τι λουκι πέρασα αντί να πάρω/στείλω email στην Logitech απευθείας. looooooooooooooooooooooooooooooooooool

Δημοσ.
από ότι καταλαβαίνω louben είχες πρόβλημα και επικοινώνισες απευθείας στην εταιρεία. l

Οπως τα λες κατευθειαν με την εταιρεια αφου ξερω τι μλκες ειναι εδω, ηξερα οτι θα ετρωγα μεγαλο λουκι(τα ειχα παρει και απο το E-Shop-akoma xeirotera).Αντιθετως στη μητρικη μετα απο 2 mail δεχτηκαν να τα παρουν πισω με δικα τους εξοδα πραγμα που εγινε(ηλθαν και τα πηραν απο το σπιτι μου).Το ωραιο ειναι (αν ψαξεις τα ποστ μου θα το δεις) οτι μου εβαλαν τα λεφτα στην Τραπεζα ΠΡΙΝ τους στειλω τα ηχεια(θα μπορουσα καλλιστα ννα τους ειχα στειλει μια κουτα πετρες και ψαξε να με βρεις).Αλλα σε μια τετοια αντμετωπιση οπου σε αντιμετωπιζουν σαν ανθρωπο δεν μπορεις να κανεις λαδια.Επισης μου ειχαν τονισει οτι δεν τους ενοιαζε αν δεν ειχα την αρχικη συσκευασια αρκει να τους τα εβαζα σε μια κουτα(ασχετο που την συσκευασια την ειχα).

ΠΑντως εκπλησσομαι για το πλαισιο γιατι εχει τη φημη οτι αλλαζει αμεσως και χωρις πολλα πολλα ελλατωματικα προιοντα.Γιατι στο εκαναν απορω.

Φιλε Finn επειδη εχεις πεσει μαλλον σε ελαττωματικη παρτιδα ενημερωσε πρωτα την εταιρεια(με αριθμο πλαισιου κτλ να ξερουν τι τους γινεται) και παραλληλα πηγαινε στο πλαισιο.

Δημοσ.

mia erwtisi parakalw gia opion kserei...

eixa zitisei apo tin logitech kenourio set ixiwn z5500 kai ontos mou to estilan amesa.

sto email pou mou estilan mou egrapsan ta exeis:

Please cut the parts and send us only the power supply plug, cables and the remote of the defective speakers by packing it in an appropriate envelope and send us through normal post to the address mentioned in the previous email. You do not have to pack the whole defective unit to send it to us.

Once you get the new speakers, please cut the power supply plug, cables of the defective speaker and pack them along with its remote and send it

Diladi simfona me ola ta parapanw an katalava swsta.... theloun na tous stilw pisw apo ta palia ixia mono to kalodio revmatos to kalodio tou elatomatikou ixiou kai to tilekontrol? kai ola ta ipolipa(doriforous woofer) mporw na ta kratisw?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή βλέπω και συζητάτε τα Z-5500 της Logitech...θα αναφέρω κάτι γα την υπερθέρμανση που ξέρω από πωλητή της Logitech,τα συγκεκριμένα ηχεία γα να μην παρουσιάσουν πρόβλημα υπερθέρμανσης πρέπει μόλις τα αγοράσεις να τα αφήσεις 8 ώρες να παίζουν,δηλαδή μπορείς να φορτώσεις μια playlist στον Media player και να το αφήσεις να παίζει,ΔΕΝ είναι ανάγκη να ακούγεται,βάζεις την ένταση στο ελάχιστο,απλά να είναι αναμμένα,μετά από ό,τι ξέρω όλα είναι κομπλέ...

Δημοσ.
Παιδιά επειδή βλέπω και συζητάτε τα Z-5500 της Logitech...θα αναφέρω κάτι γα την υπερθέρμανση που ξέρω από πωλητή της Logitech,τα συγκεκριμένα ηχεία γα να μην παρουσιάσουν πρόβλημα υπερθέρμανσης πρέπει μόλις τα αγοράσεις να τα αφήσεις 8 ώρες να παίζουν,δηλαδή μπορείς να φορτώσεις μια playlist στον Media player και να το αφήσεις να παίζει,ΔΕΝ είναι ανάγκη να ακούγεται,βάζεις την ένταση στο ελάχιστο,απλά να είναι αναμμένα,μετά από ό,τι ξέρω όλα είναι κομπλέ...

ine tekmiriomeno auto? mipos prokalesoume megaliteri zimia an ta valoume 8 wres sinexeia na pezoun?

Δημοσ.

Μου το είπε ο πωλητής της Logitech όταν τον ρώτησα ποια ηχεία να πάρω μου είπε τα Z-5500 και μου είπε "Για να μην πατήσεις όπως όλοι και καούνε κάνε αυτό και αυτό",σου είπα δεν χρειάζεται να ακούγεται απλά να παίζουν...

• Super Moderators
Δημοσ.

ee den ginetai kai se ola ta Z-5500 auto :P

egw px ta exw panw apo 2 xronia kai paizoun aprovlhmatista...kai ta liwnw...paizoun epi wres seri...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...