Προς το περιεχόμενο

Eκπληκτικη Αντιμετωπιση απο logitech

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακόμα ένα μπράβο στην Logitech (τυχαίνει να είμαι fun της συγκεκριμένης εταιρείας μιάς και έχω αγορασμένα το ποντίκι MX510 και το πλκτρολόγιο G15)....

Μέχρι ώρας δύο είναι οι εταιρείες με τις οποίες έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος όσο αναφορά την after sales υποστήριξη....LG και Logitech....

Δημοσ.

Paromoia antimetopish eixa apo tin crucial tin opoia den tha papsw pote na peneuw.

Eixa agorasei 2x512 ram gia to laptop mou. Gia kapoio logo (isws eftege i mitriki tou laptop ) uphrxe asumbatothta me tis 2 ram kai mou ekane diafora xaza to laptop.

Me to pou emfanistike to problima milisa amesa me texniko tis crucial kai mou estile ena email me kapoies odigies gia to page file.Dustuxws oso kai na prospathisa to problima sinexize na uparxei.

Ksanaepoikinwnisa mazi tous kai prothumopoihthikan na mou dosoune full refund (ta lefta mou pisw diladi).

Egw apo tin allh tous eksigisa oti thelw opws kai dipote na balw parapanw ram sto laptop mou opote outo si alos kai ta lefta mou na eperna pisw pally tha ta ksodeua gia na parw ram (profanws apo allh etairia).Telos tous proteina na tous stilw pisw ta 2x512 kai na mou dosoune 1x1GB mipws kai doulepsei xwris problima. (h diafora stin timi htane arketh ). Mou stilane email tin epomenh mera me RMA gia na girisw tis ram kai mou tin antikatestisan me 1x1GB xwris extra kostos.H olh "fasaria" egine mesa se 3 me 4 meres. Ontws to 1x1GB akoma douleuei xwris kanena problima.

Pws egw meta apo auto na min girisw na pw ta kalytera?

Δημοσ.

Milame gia Eurwph... OXI Ellada.. :(

Ki egw eixa dei paromoia antimetwpish oso hmoun Agglia me mia TFT Samsung enos filou..

Tou eixe kaei kati ki htan para polu skoteinh h othonh.. epikoinwnhse me Samsung sthn Agglia.. epeidh den uphrxe apothema stis apothikes tous sthn Agglia tou ferane apo apothiki sthn Ollandia.. ki ola auta mesa se 2 meres.. Eskase to courier, edwse thn kainourgia kai phre thn palia..

Apla pragmata..!!!

Δημοσ.
η logitech είναι μία καταπληκτική εταιρία καικ στο επίπεδο των τελικών πελατών αλλά και σε επίπεδο υποστήριξης ( όχι μόνο aftert sale ) των αντιπρωσώπων.

Κι εγω με τη Logitech ειχα μια ευχαριστη εμπειρια με την εγγυηση της. Μου αντικατεστησαν ενα MX1000 διχως κανενα προβλημα.

Δημοσ.

H logitech για όποιον ενδιαφέρεται έβγαλε καινούρια ηχεία, τα logitech x-540, τα οποία έχουν την ίδια ισχύ με τα x-530, αλλά φαντάζομαι δεν παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον, μετατρέπουν οποιονδήποτε δικάναλο ήχο σε πεντακάναλο χωρίς παραμορφώσεις έτσι ώστε πάντα να γίνεται εκμετάλλευση των 5.1 ηχείων και το κεντρικό ηχείο έχει ένα clip για να προσαρμόζεται στο πάνω μέρος της lcd οθόνης και να μην πιάνει πολύ χώρο! Προτεινόμενη τιμή 99Ε, στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα...

Δημοσ.
H logitech για όποιον ενδιαφέρεται έβγαλε καινούρια ηχεία, τα logitech x-540, τα οποία έχουν την ίδια ισχύ με τα x-530, αλλά φαντάζομαι δεν παρουσιάζουν το ίδιο πρόβλημα. Επιπλέον, μετατρέπουν οποιονδήποτε δικάναλο ήχο σε πεντακάναλο χωρίς παραμορφώσεις έτσι ώστε πάντα να γίνεται εκμετάλλευση των 5.1 ηχείων και το κεντρικό ηχείο έχει ένα clip για να προσαρμόζεται στο πάνω μέρος της lcd οθόνης και να μην πιάνει πολύ χώρο! Προτεινόμενη τιμή 99Ε, στην Ελλάδα δεν έχει έρθει ακόμα...

καλα πρεπει να ειναι:-D

userbar223662ux1.gif

Δημοσ.

Και έστω αν είναι και λίγο άσχετο με το θέμα του toppic .......σε αυτή την εταιρία σέβονται και λίγο τις αποφάσεις του ΟΗΕ σε αντίθεση με τον μεγάλο ανταγωνιστή τους.....βλέπε πώς έχουν γραμμένα τα Σκόπια.

Sorry για το of toppic.

Δημοσ.

Μη μας το χαλας

http://www.pixmania.com/gr/gr/417821/art/logitech/c-asa-5-1-x-540.html?srcid=1354

ΠΑντως τηρω επιφυλαξεις αφου τα χ530 ειναι αρκετα χρονια στην αγορα και παρολα αυτα εμφανιζουν τωρα στη δυση της καριερας τους αυτο το προβλημα.

Ειναι λιγο ρισκο.Ασε να κυκλοφορησουν και βλεπουμε

Δημοσ.

ΠΑντως τηρω επιφυλαξεις αφου τα χ530 ειναι αρκετα χρονια στην αγορα και παρολα αυτα εμφανιζουν τωρα στη δυση της καριερας τους αυτο το προβλημα.

Ειναι λιγο ρισκο.Ασε να κυκλοφορησουν και βλεπουμε

Τα X-530 (καθώς και τα Z-5500) είχαν από παλιά αυτό το πρόβλημα (τουλάχιστον ένα χρόνο). Απλά πρόσφατα παραδέχτηκε η Logitech ότι ήταν σφάλμα σχεδίασης μετά από χειροπιαστές αποδείξεις που της ανέφεραν χρήστες με γνώσεις πάνω στο θέμα. Από το forum της Logitech.

Δημοσ.

Ένα συν και από μένα στην logitech ότι περιφερειακό έχω που το βγάζει και η logitech είναι logitech. Και ποτέ δεν έχω εντιμετωπίσει τεχνικό πρόβλημα

Δημοσ.

το ωραιο ειναι οτι αν δειτε στο φορουμ που παραθετει ο antonl τα χωνουν επειδη τους γυρισε λεφτα η εταιρια και δεν τους αντικατεστησε το προιον.Χα,χα ,χα, πρεπει να ελθουν λιγο ελλαδα να αγορασουν τιποτε απο κανενα E-SHOP να στρωσουν.

Δημοσ.

όσον αφορά τα 3 ευρώ που σου κράτησε η τράπεζα, όταν γίνεται έμβασμα από το εξωτερικό υπάρχουν 2 προμήθειες. μία της τράπεζας του εξωτερικού και μία της εδώ τράπεζας. οι επιλογές που έχει αυτός που στέλνει τα χρήματα είναι οι εξής

1) να μην πληρώσει καμία προμήθεια (και να αφαιρεθούν από τα χρήματα που θα πάρεις εσύ)

2) να πληρώσει την προμήθεια της οικείας τράπεζας και η προμήθεια της ελληνικής να χρεωθεί σε εσένα - αυτό έγινε στην περίπτωσή σου

3) να πληρώσει και τις 2 προμήθειες (αυτό προϋποθέτει να γνωρίζει εκ των προτέρων πόσο θα ζητήσει η ελληνική - κοινώς τρέχα γύρευε εάν δεν έχεις συχνά νταραβέρια)

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που λες γιατι επικοινωνησα σημερα με την τραπεζα μου και μου ειπαν ειτε 70 ειτε 15000 ευρω μου εβαζαν το ιδιο θα πληρωνα.Το κουφο ηταν οτι στο ενημερωτικο φανηκε η χρεωση σε δυο διαφορετικες ημεςρομηνιες(0.40 τη μια και 2.60 την αλλη) και μπερδευτικα.

οι τραπεζες ειναι αλλη πονεμενη ιστορια.

Φιλος παντως που του βαζουν μικροποσα απο το εξωτερικο συνεχως μου ειπε οτι κατι πολυ μικρες τοπικες κυριως Τραπεζες(συνεταιριστικες) δε χρεωνουν προμηθεια(μαλλον για λογους ανταγωνισμου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...