revil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 παιδια βοηθεια.εχω εναν p4 3gh 2gb ram και την 5200. Καθε φορα που αρχιζω το παιχνιδι κανει restart το pc. Θελω να σας ρωτησω αν εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει. σας ευχαριστω εκ των προτερων
amorealex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Για drivers κάρτας γραφικών υποπτεύομαι. Ξεκίνα πάντως σβήνοντας το αρχείο fs9.cfg Ανοίγοντας το FS, θα φτιαχτεί αυτόματα καινούργιο με τις default ρυθμίσεις.
revil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 οχι φιλαρακι τα εκανα το εκανα και reinstall αλλα δε μασησε συνεχιζει να μου σπαει τα αρχ εεεε τα νευρα
amorealex Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Για να μην σου κάνει restart, πήγαινε Δεξί κλικ στο My Computer-->Properties-->Advanced. Στο Startup and Recovery πάτα Settings και στο System Failure ξετσέκαρε την επιλογή Automatically Restart. Όταν ανοίξεις το FS πές μας τι γράφει στη μπλε οθόνη που θα σου πετάξει.
revil Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 μου λεει A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. BAD_POOL_HEADER
amorealex Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 http://www.tweaksforgeeks.com/BAD_POOL_HEADER.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.