Προς το περιεχόμενο

TAGAN 530 WATT... poli thorivos

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως αποσύνδεσες λάθος καλώδιο; Δεν υπάρχει πρόβλημα να αποσυνδέσεις και τους δύο, εγώ το λειτουργώ χωρίς ανεμιστήρες εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Για να δεις καλύτερα ποιο καλώδιο πρέπει να αποσυνδέσεις ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεβιδώσεις και το δεξί πλαινό του κουτιού (από εκεί είδα εγώ ποιο είναι το σωστό καλώδιο). Η μέτρηση με χάρακα (:P) έδειξε πως είναι δωδεκάρια τα ανεμιστήρια. Γενικά δεν νομίζω να παίζει σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας του υπολογιστή και χωρίς αυτά (τουλάχιστον για τώρα που ναι χειμώνας). Σαν λύση σκέφτηκα αλλαγή των fans με κάποια λιγότερο θορυβώδη ( ποια όμως; ) ή αγορά ενός panel για ρύθμιση των στροφών τους.

Δημοσ.

Brika sto eshop to SHARKOON LOW NOISE 120MM FAN

Τύπος Aνεμιστήρα : 120cm διάμετρος 1000 Rpm με 3 pin connector για σύνδεση με System Fan Pin Header μητρικής πλακέτας ή εναλλακτική 4-pin σύνδεση με τροφοδοτικό.

Στάθμη Θορύβου: 21 dB(A).

Ροή αέρα: 33.6CFM.

Διαστάσεις: : 120 x 120 x 25 mm (HxWxD).

Εγγύηση: 1 χρόνος.

Συσκευασία: Retail.

Apopsi kaneis ?

Δημοσ.

Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε manual για το κουτί :). Κι εγώ ένα enermax 535W και πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί με το κουτί αν βάλεις μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Εκτός κι αν το κουτί είναι τόσο παλιό και τότε δεν υπήρχαν τροφοδοτικά πάνω από 450W :P (μου φαίνεται σαν την πιθανότερη εξήγηση...)

edit: Σκοπεύεις να κάνεις αρκετό overclocking ή παρατήρησες πως υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες σε κάποιο υποσύστημα; Αν όχι δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για την αφαίρεση των fans.

Δημοσ.
Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε manual για το κουτί :). Κι εγώ ένα enermax 535W και πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί με το κουτί αν βάλεις μεγαλύτερο τροφοδοτικό. Εκτός κι αν το κουτί είναι τόσο παλιό και τότε δεν υπήρχαν τροφοδοτικά πάνω από 450W :P (μου φαίνεται σαν την πιθανότερη εξήγηση...)

To problima me to diko mou einai sto megethos. Apla den exo balei mia bida apo tis 4 gia na to stereoso.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...