Προς το περιεχόμενο

TAGAN 530 WATT... poli thorivos

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera. Exo to tagan 530 watt kai kanei poli thorivo re pedia. ma poli thorivo. To anemistiraki tou doulevi stis 6026 strofes... Yparxei kanena utility gia na rikso tis strofes ?

Δημοσ.

6000!!! στροφές;;; Είσαι σίγουρος;

Αν κάποιος χρήστης το έχει χρησιμοποιήσει κ όντως λειτουργεί τόσο ψηλά, ας ενημερώσει.

Εμένα, πάντως, για χαλασμένο μου ακούγεται!

Δημοσ.

Ή το τροφοδοτικό χάλασε ή το πρόγραμμα/bios δεν μετράει σωστά...

Το TAGAN TG530-U22 (δεν ξέρω αν έχει αυτό) λειτουργεί από 1580-2600rpm οπότε κάπου εκεί περίπου θα 'πρεπε να 'ναι και το δικό σου. Καλού-κακού πάντως δέσε καμιά άγκυρα στο κουτί :)

Δημοσ.
THERMALTAKE gia trofodotiko!

μακριά απο THERMALTAKE !!!!!!!!!!!

Μην ειστε υπερβολικοι...

Ουτε δαγκωτο ουτε μακρια....

Ειναι σχετικο,πιστευω πως τα thermaltake ταιριαζουν σε pc χαμηλομεσσαιας κατηγοριας(value)...

Σιγουρα tagan/zalman/enermax ειναι καλυτερα,αλλα παρα να βαλει καποιος q-tec/trust/k-mex/tmp?

Δημοσ.

Όντως πολές μου ακούγονται οι στοφές, το δικό μου το HEC ούτε που ακούγετε.

To TAGAN δεν έχει fan control για να ρίχνει τις στροφές του ανεμιστήρα όταν δεν δουλέυει σε υψηλό φορτείο?

Δημοσ.

Φίλε tonypc,

Στο ένα από τα 3 PC μου, έχω ακριβώς το ίδιο (Tagan έχω και στα 3) και καμμία σχέση με αυτό που λες. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, ούτε που ακούγεται (ειδικά όταν δουλεύει μόνο ο ένας ανεμιστήρας). Μάλλον για αλλαγή σε βλέπω (έχουν 3 χρόνια εγγύηση).

Υ.Γ. Είσαι σίγουρος ότι είναι από το PSU κι όχι από κάποιον άλλο ανεμιστήρα του κουτιού ή από κάποιον συντονισμό του

Δημοσ.

megas-ARIS, συν-ιδεάτη μου,

Χωρίς παρεξήγηση, η Tagan δεν είχε ποτέ PSU στα 550W (530/580). Μήπως ήταν ένα από τα άλλα 2? Ξέρω ότι είχε έρθει Ελλάδα μια όχι και τόσο καλή παρτίδα από την 2Force series αλλά εκείνη ήταν 480W (TG480-U22)...

Τεσπά κι εγώ την enermax την έχω σε μεγάλη υπόληψη.

Δημοσ.

tonypc επειδή κι εγώ έχω το ίδιο κουτί, οι ανεμιστήρες του κάνουν ΠΟΛΥ θόρυβο, μήπως είναι αυτοί; Στην αρχή υποψιαζόμουν την κάρτα γραφικών αλλά μόλις έβγαλα τα δύο ανεμιστήρια του κουτιού ησύχασε το κεφάλι μου...

Δημοσ.

Telika einai oi anemistires tou koutiou. To tagan einai fronimo :-D. Ebgala ton piso anemistira tou koutiou kai eida diafora. antonl an aposyndeso to kalodio tou mprostinou anemistira tote den anavei o ypologistis. esy pos to ekanes ? Yparxoun athorivoi anemistires gi' auto to kouti. An den kano lathos einai 12aria ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...