zoranb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μπορεί κανείς να μου πεί τι διαφορές έχουν οι: NVIDIA GeForce 7300 GTκαι ATI Radeon X1900 XT Ποιά είναι καλύτερη και γιατί?
Shineboy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 καμμία σχέση οι 2 κάρτες, η συγκεκριμένη ati είναι κλάσεις ανώτερη της nvidia που αναφέρεις, π.χ ρίξε 1 ματιά εδώ http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=548&chart=224
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Όχι καλά την έγραψα, απλώς είναι οι επιλογές που έχω στο configuration του MacPro και ήθελα να ξέρω πόση διαφορά και σε τί είνα καλύτερη η μία απ την άλλη. Βασικά θέλω μια κάρτα όχι μόνο για παιχνίδια αλλά κυρίως για δουλειά σε Photoshop, Illustrator, Premiere, FinalCut, Quark etc. για γραφιστική δδηλαδή και λίγο video editing. Φαντάζομαι γνωρίζετε περί MacPro ε?
neperios_1984 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Den tithetai thema gia to poia einai kaliteri, i Ati einai 10fores kaliteri . An den exoun megali diafora stis times (pou den to nomizo na min exoun) tote protimise autin. An kai afou den thes gia games den nomizo na xeis provlima kai me tin alli. Giati to theleis gia epeksergasia eikonas i kai gia 3d rendering?
zoranb Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα 3d rendering μάλλον όχι, εκτός κι αν το AfterEffects συγκατελέγεται στο 3d rendering, ε?
soulnick Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 καλημερα! απο τη μικρη εμπειρια που εχω με τον avid το nuendo,εχω να πω,πως αυτα το προγραμματα,θελουν πολυ RAM & CPU... νομιζω πω δεν παιζει ρολο αν εχεις να κανεις 3D-Rendering,CPU & RAM θελεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.